hits

Se

Eirik kom litt spontant denne helgen, men det passet fint for min del. Vi fikk kommet oss litt ut før det ble nedsnødd her. Jeg begynner å bli lei av dette været. Kjenner at jeg virkelig gleder meg til sommeren nå. I fjor jobbet jeg hele sommeren og fikk ikke hvilt noe. For ikke så lenge siden fikk jeg tilbud om å jobbe den kommende sommeren, men takket nei. Først og fremst må jeg finne ut av dette med høyere utdanning og hvor jeg skal. Hvis jeg må flytte i løpet av sommeren passer det dårlig med jobb ved siden av. I tillegg har jeg et sterkt ønske om ferie i år.

Eirik og jeg spiste på vår vanlige kinarestaurant. Der var det en utenlandsk familie med barn og den ene ungen stilte seg skamløst ved bordet vårt. Han stirret på meg før han sa til de andre barna "Se på de store brillene hennes". Jeg brøt ut i latter. Eirik følte i ettertid at han burde ha sagt noe tilbake. Det snodigste med dette var at moren til denne gutten hadde ganske spesielle briller selv, så hvorfor mine vakte så stor oppmerksomhet vet jeg ikke.


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.