hits

Steinalderboplass

Denne helgen besøkte Eirik meg. Jeg føler denne helgen gikk unna og vi fikk gjort mye forskjellig. Vi spilte biljard både på lørdag og søndag. Været og temperaturen i dag var så flott at vi måtte gå tur. Egentlig tenkte vi å dra på Mule Varde, men vi dro først til plantasjen. Jeg trente et par ting der. Da vi stod i krysset fra plantasjen var det så mange biler at vi svingte en annen vei. Jeg kom på at det var en del strender langs den veien og spurte Eirik om han ville se. Etterhvert som vi kjørte kom jeg på at det er en Steinalderboplass et sted langs veien. Sist jeg var der var enten i 2003 eller 2004 på klassetur.

Plassen hadde mye spennende, blant annet steiner i en sirkel som kan minne om et ofringsted, hule og brønn. Vi fikk sett på alle sammen, men slet litt med å finne hulen i starten fordi den lå litt skjult. Da vi fant hulen kom en liten snømus løpende ut som sannsynligvis ble skremt på grunn av alle lydene. Det var en flott tur. Da vi klatret opp til brønnen var det en fantastisk utsikt til sundet.Kashma


03.04.2017 kl.20:25

Hej!

Är du kanske intresserad av en personlig bloggdesign eller drömhemsida som byggs upp efter dina egna önskemål? :)

Glada hälsningar

Kashma Izat


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.