hits

Eksamen neste

Jeg er endelig ferdig med alle tentamener på skolen og nå står eksamen for tur. Hvert halvår har vi tentamen i matematikk, norsk hovedmål og sidemål.

I år skal vi opp i tre eksamener hvor norsk skriftlig (i hovedmål) er obligatorisk. Det to andre eksamenene er også obligatoriske, men hva vi kommer opp i er ikke. Sannsynligvis blir klassen delt i mindre grupper som kommer opp ulike fag. Eksamensformene er heller ikke fastsatt så vi kan komme opp i er både muntlig og skriftlig, eller to like former. Jeg håper nesten på å komme opp i naturfag. Det er et av favorittfagene mine, men dessverre er det ikke så vanlig å komme opp i det.

Det jeg håper minst på å komme opp i er faktisk historie. Jeg synes faget i år har vært utrolig kjedelig. Faktisk står jeg i faresonen for å ende opp med fire som standpunktkarakter. Jeg klarer ikke å finne motivasjon til å gjøre en innsats i dette faget. Boken er uoversiktlig og kjedelig, og læreren har ikke rørt tavlen en eneste gang. Hun bruker bare power-pointer med sort tekst på hvit bakgrunn, uten bilder som kan feste stoffet til hjernen. Selv står hun å leser av sin egen presentasjon. Jeg kvier meg også litt for å komme opp i matte, men mindre enn historie. Det spiller ingen rolle med norskfagene.

I dag reiser jeg til Kongsberg. Det ser endelig ut som det begynner å bli sommer ute!


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.