hits

The seller

Det er en stund siden jeg har lagt ut musikk. Jeg fikk nylig min capo i posten og da ble det plutselig litt mer gøy å spille gitar igjen. Jeg begynte bare å ta opp litt ulike melodier og gjøre litt vokalforsøk. Den ene gikk liksom bare av seg selv og ble ferdig. Fordi det er første gang på lenge jeg bruker ekte gitar som instrumental valgte jeg å holde resten så "organisk" som mulig. I stedet for å bruke MIDI til rytme og diverse fant jeg fram min gamle tamburin, så det enste som er MIDI nå er den vage bassen som jeg la til.

Jeg er ikke spesielt fornøyd og det er langt fra mitt beste verk. Vanligvis lager jeg ingenting på en dag, men det er det første på lenge. Når jeg endelig hadde noe motivasjon og inspirasjon, hvorfor ikke?


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.