hits

Takk for et dårlig år

I dag var det avslutning på skolen, men jeg gikk ikke på den. Faktisk har jeg ikke møtt opp på noe skolerelatert siden eksamen. Dette året her har ikke gjort noe annet enn å gjøre meg deprimert og fått meg til å bli engstelig igjen. Mistrivselen har vært enorm, og jeg kan ikke huske å ha hatt det sånn siden ungdomsskolen. Jeg følte meg aldri som en elev eller del av skolen og derfor ser jeg ingen grunn til å feire noe som helst. Det var mer noe jeg måtte gjennom og heldigvis er det over for alltid.

Nå skal jeg stå klar til å studere videre, men sannheten er at jeg ikke føler meg klar i det hele tatt. Hadde det vært ett eller to år siden hadde jeg med glede startet på noe. Jeg er så sliten nå og føler at jeg egentlig burde hjelpe meg selv først, før jeg starter på noe nytt. Presset på høyere utdanning er likevel for stort. Jeg føler at jeg egentlig tar en snarvei nå og har valgt en utdanning som er under mitt fulle potensiale, men sånn får det bare være.

Sandra Marie


16.06.2017 kl.17:59

kjipt med en slikt år, men godt edt er over:)


















  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.