hits

SP

Det tok bare 6 år fra jeg fikk ideen til jeg faktisk tegnet den. Da jeg gikk på formgiving 2010/2011 lagde jeg en mixed media kollasj/illustrasjon som jeg kalte "Love is suicide" som er en referanse til Bodies, navnet på en Smashing Pumpkins sang. Jeg ville ikke at ideen skulle gå i glemmeboken, men var for lat til å tegne den og derfor ble det en digital versjon. I går hørte jeg på noen SP sanger og ble litt nostalgisk. Jeg bestemte meg for å faktisk tegne denne gangen.

I tegningen la jeg til enda en SP referanse ved at kulen har sommerfuglvinger som er navnet på en annen sang Bullet with butterfly wings. Den eldre utgaven ligger et stykke tilbake i mitt DeviantArt galleri. Lenken til min DeviantArt skal befinne seg i toppmenyen her.


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.