hits

Ny blogg

Nei. Jeg slutter ikke å bruke denne bloggen. I ny og ne har jeg blogget om naturkosmetikk og miljøvennlige alternativer. Disse innleggene har forsvunnet litt blant alle de personlige innleggene mine. Tanken bak den nye bloggen er å samle alle miljørelaterte innlegg på ett sted. I tillegg vil jeg ikke begrense dette til et norsk publikum, derfor er den nye bloggen på engelsk. 

Det her er uansett en personlig "zombieblogg" med lite trafikk. Når man søker på saker som f.eks Zero Waste, har blogger lett for å komme opp. Jeg ønsker egentlig ikke økt trafikk hit. Det betyr likevel ikke at jeg totalt slutter å skrive om miljø, bærekraft og naturkosmetikk her. De kategoriene skal få lov til å bli. Det er bare slik at de siste innleggene mine her har vært direkte oversatte versjoner fra den engelske bloggen. Skulle jeg føle for å oversette et innlegg vil jeg gjøre det.

Fremover vil de miljørelaterte innleggene på denne bloggen hovedsakelig dreie seg om norske alternativer. Alt annet vil alt befinne seg i en større grad på den engelske bloggen.

http://howtolosewaste.blogspot.com


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.