hits

Kjær Weis øyenskygge

I flere år har jeg forholdt meg til samme øyenskygge fra Idun Minerals. I mitt søk etter øyenskygge i en plastfri beholder og med mulighet for refill, oppdaget jeg Kjær Weis. Merket bærer navnet til  den danskfødte, New York-baserte make-up artisten Kirsten Kjær Weis. Dette merket fokuserer på naturlig og økologisk og regnes som naturkosmetikk. Selve øyenskyggen er produsert i Italia.

Øyenskyggene til Kjær Weis kommer flotte røde pappesker. Inni ligger selve øyenskyggen som kommer i en metallisk beholder. Det jeg liker med beholderen er hvor utrolig praktisk den er laget. Lokkene på disse øyenskyggene slides bare ut til siden, så man trenger ikke å ta noe av. I tillegg er det slik at øyenskyggene kan byttes ut, ettersom de blir brukt opp. I beholderen er det en magnet som holder selve øyenskyggen på plass i beholderen. På undersiden er det et lite hull som gjør det mulig å dytte øyenskyggen ut. Kjær Weis selger selvfølgelig også refills.

Jeg har to stykker. En lys (Cloud Nine), og en mørk (Wisdom). Jeg har tidligere sagt at jeg ikke liker shimmer i øyenskygge, faktisk ikke i noe kosmetikk. I Kjær Weis øyenskygger er det noe shimmer, men jeg ville sagt at de bare er semi-shimmery. De ser faktisk noe matte ut når man påfører dem, og dette liker jeg. Konsistensen på disse er fantastisk. Det glir veldig lett på huden og er lette å jobbe med. Jeg er faktisk overrasket.

Jeg kan si litt om fargene. Cloud Nine har en lys rosa/beige farge, og det er i denne shimmeren synes best i. Wisdom har en taupe brunfarge og selv om denne også inneholder shimmer, så kan den se litt matt ut på huden.

Iselin Renée


10.10.2017 kl.14:53

Så fine :)


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.