hits

Wishlist: lip tint

Jeg har faktisk per i dag ikke en eneste leppestift. De jeg hadde ble enten brukt opp eller for gamle, så jeg kvittet meg med dem. Med RMS beauty lip2cheek i Illusive har jeg på en måte én, men det er alt.

Jeg liker å variere farger. Illusive er kjølig og litt intens. Jeg synes jeg trenger noe lyst, varmt og litt mer naturlig for variasjon. Derfor har jeg kikket på Tata Harper sin Lip To Cheek kolleksjon. Jeg sitter i så fall litt fast mellom Very Popular og Very Vivacious.


Fra venstre: Very Popular, Very Vivacious.

Likevel er jeg også glad i mørke, intense farger og har tidligere referert til det som "gothstick". Kjær Weis har lip tints har et godt utvalgt blant mørke farger. Fargene det står mellom er Lover's Choice (rød) og Godess (Mørk lilla). Jeg tenker at rød er en klassiker som man burde ha liggende, men jeg er som sagt også glad i "gothstick".


Fra venstre: Lover's Choice, Godess.

Jeg vil i hvert fall ikke ha alle fire på en gang. Jeg bruker ikke sminke ofte nok til å ha så mange liggende. Sannsynligvis vil jeg investere i en eller to av de nevnte, så får jeg heller bruke de opp før jeg går over på neste.

Alle produktene her er naturkosmetikk og kommer i plastikkfrie beholdere. Kjær Weis kommer også med refillere til de metalliske beholderne.


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.