hits

Reunion Halloweenfest

I september var jeg på butikken og traff ved en tilfeldighet en gammel venn som jeg ikke har sett på noen år. Vi slo av en hyggelig prat og snakket om å samle gjengen som vi pleide å henge med. Jeg var usikker på om dette bare var vennlig snakk eller om det var seriøst, men tok kontakt med vedkommende på facebook noen dager etter møtet. Vi prøvde å avtale en liten fest den kommende helgen, men så ble det egentlig litt stille og jeg tenkte det ikke var seriøst likevel. Plutselig fikk jeg en SMS på lørdag av samme venn. Han hadde blitt spontant invitert til en fest med gjengen og lurte på om jeg ville komme. Ironisk nok var det den ene dagen jeg faktisk var opptatt, dessverre ble jeg nødt til å takke nei.

Noen få minutter senere ringer samme venn og forteller at det blir ny fest i slutten av oktober. Denne festen kommer jeg nok på, og jeg er faktisk litt spent. Dette er mennesker jeg ikke har sett siden 2014, men kjente godt på den tiden. De var venner av en ekskjæreste som jeg ikke lenger snakker med. Nå er det visst slik at de ikke lenger omgås med ham heller, og da ser jeg ikke noe problem. Jeg ser ingen grunn til å ikke ta opp vennskapet. Vi hadde mye moro den gangen.

Dette er visst en Halloweenfest. Jeg har ingen spesielle kostymer planlagt, men noe vil jeg nok kunne finne på dersom det blir behov for kostyme.


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.