hits

Halloweenfest

Det ble Halloweenfest med gjengen fra 2014. Jeg er egentlig ganske overrasket. På den tiden var alt for så vidt greit, men alle var liksom plutselig hundre ganger hyggeligere på denne festen. Det var utrolig god stemning. Fordi festen befant seg på et sted med dårlige transportmuligheter, ble jeg nødt til å dra litt tidligere på grunn av avtalt henting. Da kom selve festarrangøren og tilbydde betaling for taxi, slik at jeg kunne være der lenger. Disse menneskene ville rett og slett ikke at jeg skulle dra. Dessverre var allerede min henting på vei og da var det ikke så mye å gjøre med det. På vei hjem fikk jeg meldinger om at de savnet meg allerede. Det var veldig hyggelig, og jeg ser ingen grunn til å ikke dra på neste fest (og bli der lenger).

Det ble ikke så voldsomt med kostymer. Jeg fikk beskjed om "litt kostyme, men ikke veldig" så jeg skaffet bare en heksehatt i siste liten og anvendte de siste jeg hadde igjen av mine emo choker smykker.


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.