hits

Hyttetur

Jeg kom nettopp hjem fra hyttetur i Kilebygda, et område som hører til Skien. Hytten tilhører en venn, eller familien til denne vennen. Det var egentlig bare oss to der, men det var like greit. Da vi ankom var det iskaldt inne og vi hadde litt vansker med å fyr på peisen, men det gikk seg til. Planen var å grille pølser ute, men på grunn av snø, høye minusgrader og våte sko ble det steking innendørs i stedet. Vi kunne selvfølgelig ikke unnlate den obligatoriske kort- og brettspillingen. Det endte med en sen kveld med TV-titting.

Imorgen skal jeg møte søsteren min. Til kvelden blir det kanskje russiskundervisning med enda en elev. En felles kamerat av meg og fyren jeg allerede underviser har veldig lyst til å slenge seg på russiskkurset mitt. Det får han selvfølgelig lov til.

Jeg fikk reparert kameraet på mobilen, yay!

Processed with VSCO with g2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with j1 preset

Processed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Siri Alvær


02.02.2018 kl.15:57

Så flotte bilder!


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.