hits

Gavekortet jeg vant i desember

I desember vant jeg hovedpremien til Skinloves adventskalender. Jeg vant på juleaften og premien var et gavekort på 500 kr. Etter å ha tenkt meg nøye om fant jeg ut hva jeg ville bruke gavekortet på, men på grunn av romjulssalget måtte jeg vente til varene var på lager igjen. Derfor kommer dette innlegget så sent.

Jeg kjøpte følgende varer


Jeg er generelt fornøyd med innkjøpet, spesielt hårbørstene. Børsten med trebuster er helt fantastisk! Den river ikke håret mitt like mye som den forrige børsten min. Håroljen fukter det tørre håret mitt og har en herlig sitrusduft. Jeg har hittil bare prøvd Face Tan Water en gang, og fikk ganske tydelige resultater. Dette produktet fikk veldig gode anmeldelser, men det er sannsynligvis ikke helt egnet for folk som er like lyse som meg. Jeg fikk nemlig ikke det jevne resultatet alle skrøt så av, men jeg skal gi det noen forsøk til og være ekstra nøye under neste påføring.


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.