hits

Kafé

I går var jeg ute med en venn. Vi satt på kafe og pratet om stort og smått før vi ruslet litt rundt på ulike steder byen. Det blir kanskje spillekveld på fredag med noen venner av min kamerat.

I helgen jobbet jeg de lengste nattskiftene på både fredag og lørdag. Jeg føler at det går veldig bra på jobb, og at jeg begynner å komme inn i arbeidsoppgavene. Opprinnelig skulle jeg bare jobbe hver tredje uke, men de hadde en stilling annenhver uke og jeg takket ikke nei til det. Nå er det likevel slik at jeg faktisk har endt opp med å jobbe litt hver uke. Blant annet skal jeg jobbe denne helgen også. For min del er det ikke noe problem, sparekontoen vokser bare fortere av det. Haha! Jeg føler heller ikke at jeg har så mye annet jeg skulle ha gjort for tiden uansett.

Nå har jeg søkt på høyskole også. Sannsynligvis ender jeg opp i Bø, slik jeg egentlig tenkte i fjor.

Maiken


14.02.2018 kl.15:50

Så bra at du har fått jobb! :)


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.