hits

Ingen topptur i dag

Jeg er nesten litt skuffet over hvor lite jeg har brukt kameraet mitt etter at jeg kjøpte nytt objektiv i høst. Det skyldes nok vinteren for jeg foretrekker å fotografere utendørs. Jeg tenkte det var på tide å teste objektivet litt igjen siden det er litt mer daglys tilgjengelig nå.

Ellers tok jeg en kopp kaffe med en venn i dag. Vi skulle egentlig ta en topptur, men det begynte selvfølgelig å snø. Det er nesten ironisk, men vi har prøvd å dra på skøytebanen sånn tre ganger nå. Det har blitt dårlig vær, hver gang. Nå var det nydelig vær i en uke så vi fant ut at vi skulle på tur, selvfølgelig gikk været imot oss nå også. Toppturen får vi ha til gode, men skal garantert ta med kameraet mitt og få brukt objektivet utendørs.

Maiken


03.04.2018 kl.21:32

jeg liker også best å ta bilder ute, så jeg går bare å venter i spenning på at snøen skal bli borte! :D så fine bilder <3


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.