hits

Tata Harper: Boosted Contouring Eye Mask

Jeg har den siste tiden egentlig bare prøvd å bruke opp de hudpleieproduktene jeg allerede har, men nå har samlingen virkelig minket. Noen av produktene er jeg fornøyd med, andre ikke så veldig. Det som plager meg mest med de produktene jeg har brukt til nå er plastemballasjen. Siden jeg kutter ned på engangsplast var det på tide å finne erstatningsprodukter.

Jeg har hatt Tata Harper i kikkerten en god stund nå. Merket regnes som luksus innen økologisk hudpleie. Det merker man fort på prislappen. Tata Harper, oppkalt etter merkets skaper, bruker 100% naturlige ingredienser. Mange av urtene er til og med høstet på hennes private, økologisk sertifiserte gård i Vermont. På grunn av de høye prisene har jeg nølt litt, men så kom jeg fram til at man bare lever en gang.

Produktet jeg kjøpte var Boosted Contouring Eye Mask. Masken kommer i en 15 ml glasskrukke. Jeg trodde krukken hadde tinlokk, men det var dessverre av plast, dermed ikke helt plastfritt. Heldigvis er både glasskrukken og plastlokket resirkulerbart. Det som overrasket meg mest var egentlig konsistensen. Jeg så for meg at masken kom til å være som en krem, men den er egentlig ganske fast og fet. Fordelen med dette er at I motsetning til vanlige fuktighetskremer som lett fordamper, holder masken seg lenger. Jeg vil også nevne at masken lukter helt fantastisk! Den har en mild teaktig sjasminduft som er herlig.

Selv om dette er den største summen jeg noensinne har brukt på et hudpleieprodukt, er jeg egentlig ganske fornøyd med kjøpet.

znippen


04.04.2018 kl.19:28

Digger bloggen og stilen din :D Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge meg :)


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.