hits

Det var den sommeren

I år så jeg for meg at sommeren kommer til å bli topp, men realiteten er at jeg ikke har noe fritid. Det er kaos nå fordi flere er i ferie og en sluttet da det passet minst, dermed presses flere vaker på meg. Jeg angrer sterkt på at jeg tok den andre jobben på legesenteret midt i alt dette. I fjor var jeg så lei og deprimert rett før studiene og brukte evigheter på å hente meg inn. Det endte også med at jeg sluttet på de studiene. Nå er jeg bekymret for å gå ned i samme grop igjen.

Jeg skulle sette av tid denne sommeren fordi jeg vet hvor viktig pusterom er for meg, men nå har jeg knapt tid til å flytte. De prøvde å gi meg enda flere vakter den uken jeg tar over hybelen, rett før studiestart. Da sa jeg rett ut at jeg faktisk også må få tid til å flytte, blant annet bli litt kjent med området og menneskene jeg skal bo med. Det er liksom den eneste arbeidsuken jeg har fri, hvor jeg kun jobber i helgen.

Situasjonen irriterer meg selvfølgelig så derfor ranter jeg litt om det. Nå får jeg kanskje tre-fire dager "fri" neste uke. De har noen helgevakter liggende på lur da også, men de skal jeg nekte så godt det lar seg gjøre. Klarer jeg å komme meg unna disse blir disse fire dagene de eneste fridagene jeg har før uken med flytting, og den uken blir ikke akkurat mye til fri den heller.


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.