hits

Studiet

Nå er det snart tre uker siden jeg offisielt flyttet inn i hybelen i Bø. Jeg bor i leilighet med fire andre, hvor vi er tre jenter og en gutt. Tanken på å dele kjøkken og bad med totalt fremmede har virket noe skremmende, men jeg føler at vi har blitt sånn passe kjent på denne korte tiden. Jeg må også innrømme at jeg er svært fornøyd med kollektivet. Gjengen virker som noen herlige folk og jeg har en mistanke om at vi kommer til å ha det ganske fint etterhvert som vi blir enda bedre kjent. Kollektivangsten gikk temmelig fort over, og jeg er nesten litt sur fordi jeg nå har en del helgevakter på jobben i hjembyen fremover.

Fadderuken hadde en knall start. Det er evigheter siden jeg ble kjent med så mange mennesker på kort tid, og føler at jeg har vært rekordsosial uten å være dritklein, haha! Alt ser generelt ut til å være bedre enn den studiestarten jeg opplevde i fjor. Kullet mitt er tilsynelatende langt mer jordnært og en variert gjeng, da både med interesser og en god blanding gutter og jenter. Noe vi ikke var på optometri i fjor.

Vi har også startet med biologiforelesninger så jeg har fått en liten forsmak på hvordan hverdagen på universitetet vil være. Så langt, så bra.


  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.

    • bloggrevyen - Oversikt over nye norske blogginnlegg.
    • miniblogg - Kjapp blogging i miniformat.
    • bloggblogg - Her blogger vi selv om stort og smått.
    • forum - Tips, råd og hjelp om blogging og design.