NewNytt design, slik så det gamle ut.Nytt designJeg har gjort noen endringer i designet mitt. Jeg tror også at jeg glemte å nevne at jeg har endret instagram brukernavn til @Norvember.

Ikke store forandringen, slik så det ut før.

HimmelenVanligvis når jeg forandret på designet mitt, forandret jeg farger og header, men nå har jeg gjort om alt. Jeg ble lei av det gamle designet og følte for noe litt mer minimalistisk og geometrisk. Nå får jeg også plass til litt større bilder.

Slik så det ut før


LillaJeg har byttet design igjen. Da jeg lagde det forrige, hadde jeg julestemning. Det ble litt for mye vinter tema, og nå er jeg fryktelig lei av alt som har noe med vinter å gjøre.

Slik så det ut før i hvert fall:Nye fargerJeg byttet header og noen av fargene på designet.Slik var det før.

NeliHei! Velkommen til min nye blogg. Jeg er Elinor en 18, snart 19-åring fra Telemark. (Nellie er et kallenavn). Jeg har en endeløs liste med hobbyer, som jeg holder på med og fant ut at blogg.no er nettopp der jeg ønsker å dele min kreative side. Jeg har nettopp startet på helse og oppvekst fag, etter at jeg ikke syntes formgiving var noe for meg. De hobbyene jeg driver mest med er fotografi, tegning og lage musikk. Jeg er også med i en lokal malerklubb.  • OM MEG


    Jeg er 22 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg er utdannet helsesekretær, men tar for øyeblikket påbygging til generell studiekompetanse.

    Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel webdesign eller giftfri kosmetikk. Dette finner du også i kategoriene mine.

  • hits