hits

No beige

Jeg har nok en gang gjort noen små endringer i designet. Ikke noe stort, men jeg fjernet den beige fargen og gjorde det litt mer nøytralt. Slik var det før endringene.Nok et nytt design

For noen få dager siden endret jeg designet mitt, men var ikke fornøyd i det hele tatt. Jeg har endret litt igjen og fjernet den oransje fargen. Jeg synes rett og slett den ikke passet inn med innleggene. Jeg foretrekker nøytrale farger. Designet nå likner mer på det forrige, før det oransje temaet.Peachy

Jeg har oppgradert til et litt mer sommerlig og fargefullt design. Det var på tide å endre litt. Det er godt over ett år siden jeg har gjort noe som helst med designet mitt. Skal jeg være helt ærlig er jeg ikke veldig fornøyd med det nye. Jeg hadde noe helt annet i tankene. Min opprinnelige idé var noe mindre farget og med en helt ny layout, men på grunn av mye feil i designet som må rettes måtte jeg sette ideen på vent. Før jeg gidder å bruke en eller flere dager på å rette koder får det være slik som det er nå. Synes bare dette ikke er mitt beste verk.

Her er det tidligere designet. New

Nytt design, slik så det gamle ut.Nytt design

Jeg har gjort noen endringer i designet mitt. Jeg tror også at jeg glemte å nevne at jeg har endret instagram brukernavn til @Norvember.

Ikke store forandringen, slik så det ut før.

Himmelen

Vanligvis når jeg forandret på designet mitt, forandret jeg farger og header, men nå har jeg gjort om alt. Jeg ble lei av det gamle designet og følte for noe litt mer minimalistisk og geometrisk. Nå får jeg også plass til litt større bilder.

Slik så det ut før


Lilla

Jeg har byttet design igjen. Da jeg lagde det forrige, hadde jeg julestemning. Det ble litt for mye vinter tema, og nå er jeg fryktelig lei av alt som har noe med vinter å gjøre.

Slik så det ut før i hvert fall:Nye farger

Jeg byttet header og noen av fargene på designet.Slik var det før.

Neli

Hei! Velkommen til min nye blogg. Jeg er Elinor en 18, snart 19-åring fra Telemark. (Nellie er et kallenavn). Jeg har en endeløs liste med hobbyer, som jeg holder på med og fant ut at blogg.no er nettopp der jeg ønsker å dele min kreative side. Jeg har nettopp startet på helse og oppvekst fag, etter at jeg ikke syntes formgiving var noe for meg. De hobbyene jeg driver mest med er fotografi, tegning og lage musikk. Jeg er også med i en lokal malerklubb.


   • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.