hits

Teen

Søsteren min hadde bursdag i dag. Det var et hyggelig lite familieselskap.

Her plager vi storebror.Selskap

I morgen har lillesøsteren min bursdag og fyller 13 år. Broren min henter meg så reiser vi til henne for å feire. Vanligvis har jeg fått en lang ønskeliste av henne, men i år tror jeg ikke hun var helt sikker selv. Vanligvis har jeg vært ganske kreativ å funnet på noe eller bare fulgt listen hennes, men i år ble det gavekort. Det er ikke spesielt kreativt, men da kan hun velge noe hun selv har mer lyst på.

Ellers har jeg vært hos en venn som går gjennom en litt tung periode og satte pris på litt besøk.Sigh

Et øyeblikk virket det som våren virkelig var på vei hit, men så kom det en ny runde med snø. Jeg tror jeg begynner å føle på vinterdepresjonen nå. Døgnrytmen min er ganske snudd på hodet etter alle nattevaktene og det gjør ikke saken noe bedre.Langtidsbesøk

På tirsdag kom slektninger fra vestlandet på besøk til oss. Det er faktisk nøyaktig tre år siden de var her sist så det var hyggelig å se dem igjen. Denne gangen ble bare den yngste fetteren min med, og de reiste i dag.

For to dager siden spaserte jeg med en kamerat i byen og ruslet innom steinbutikken i byen. Som vanlig klarte jeg ikke å dy meg, endte opp med å kjøpe et par steiner til samlingen min. Vi tok oss også en kopp kaffe før han gikk videre på andre ærender.

I dag skal jeg jobbe, men fordi jeg har tidlige vakter ender jeg opp med fri på søndag. Jeg får se om ikke søndagen går til noe artig.Kafé

I går var jeg ute med en venn. Vi satt på kafe og pratet om stort og smått før vi ruslet litt rundt på ulike steder byen. Det blir kanskje spillekveld på fredag med noen venner av min kamerat.

I helgen jobbet jeg de lengste nattskiftene på både fredag og lørdag. Jeg føler at det går veldig bra på jobb, og at jeg begynner å komme inn i arbeidsoppgavene. Opprinnelig skulle jeg bare jobbe hver tredje uke, men de hadde en stilling annenhver uke og jeg takket ikke nei til det. Nå er det likevel slik at jeg faktisk har endt opp med å jobbe litt hver uke. Blant annet skal jeg jobbe denne helgen også. For min del er det ikke noe problem, sparekontoen vokser bare fortere av det. Haha! Jeg føler heller ikke at jeg har så mye annet jeg skulle ha gjort for tiden uansett.

Nå har jeg søkt på høyskole også. Sannsynligvis ender jeg opp i Bø, slik jeg egentlig tenkte i fjor.Eddekroppbitt

Fy søren! I går klarte jeg faktisk og bli bitt av en edderkopp på halsen. Jeg satt i sofaen hjemme og plutselig stakk det på halsen. Instinktivt slo jeg ett eller annet bort fra halsen. Det landet en stor brun edderkopp på gulvet. Jeg ble helt satt ut av dette. Heldigvis ble det ingen hevelser eller reaksjoner rundt bittet.

Noen timer etter dette marerittet dro jeg til en venn for å drikke.Russisk

Jeg begynner å komme i mål med russiskundervisningen som jeg gir en kamerat. Vi slet faktisk med å komme fram til nye fraser å lære. Det endte med at vi gikk over på skriving og lesing av russisk. Samme kamerat inviterte meg på fest til lørdag. Jeg har helgevakt og skal jobbe natt til lørdag. Hvis jeg blir uthvilt nok etter det, kommer jeg på festen.Innendørs

En venn og jeg planla å dra på skøytebanen i går, men været ble rett og slett for dårlig til det. Vi holdt oss derfor til innendørsaktiviteter. Det ble til en runde med bowling. Etter bowlingen tok vi en kopp kaffe på en lokal kafé og pratet sammen før vi endte opp med å kjøre litt rundt. Den kjøreturen endte også opp med en burger på McDonald's, haha! Ingen av oss er typene til å spise der, men slik ble det nå. Senere satt vi en stund i bilen og pratet sammen. Tiden gikk så fort at det faktisk ble ganske sent før jeg kom hjem. Til tross for at været ikke var på vår side var det hyggelig likevel.På besøk

I går var jeg på besøk hos en av mine nye venner. Det ble en veldig hyggelig lørdag. Slik jeg har forstått det så er min nye venn en matglad person som liker å eksperimentere. Det ble derfor hjemmelaget tikka masala med hjemmelaget naanbrød. Det ble samtaler om stort og smått med artige historier. Vi så også en episode av serien Black Mirror. Vi skal på skøytebanen på tirsdag.

 Jeg skal ikke bli frisør

Jeg har en venn som vil lære russisk før en tur til øst-Europa. Jeg har allerede gitt ham undervisning en gang før, og i går forsatte vi med det. I tillegg trengte han en hårklipp og foreslo at jeg utførte den. Selv har jeg ingen erfaring med klipping av hår som ikke er langt, men vennen min er lite høytidelig og godtok at resultatet kunne bli katastrofalt. Jeg ga det et forsøk og fant ut at jeg ikke skal bli frisør. Altså, resultatet ble greit, men ingen frisør hadde blitt imponert. Det var noen ujevnheter her og der, noe min kamerat heldigvis brydde seg noe særlig om.

Ellers har jeg fått mer opplæring i den nye jobben.

 Språk

I går etter opplæring i jobb ble jeg med hjem til en gammel bekjent for å undervise russisk. Han skal til øst-Europa i slutten av februar så jeg startet et intensivkurs i russisk. Egentlig skulle en annen bekjent være med, men dessverre passet ikke tidspunktet. Vi har ikke avtalt neste gang ennå fordi jeg ikke vet hvordan uken videre vil se ut med tanke på opplæring, men forhåpentligvis får vi andremann med neste gang.

I dag var jeg også på opplæring, og ting begynner å sitte litt bedre nå enn de gjorde første dagen i går.Pre-2018

I går hadde vi besøk av noen gamle bekjente som hadde med hunden sin. Det var veldig hyggelig.

I dag skal jeg være hjemme når jeg møter det nye året. Det har jeg ikke vært siden det ble 2012. Hver gang jeg har vært borte så har jeg alltid hatt en liten bekymring for katten min. Hun liker virkelig ikke fyrverkeri, og tok det dårlig alle de årene jeg var hjemme og feiret. Det er også meg hun har et bånd til og holder seg i nærheten av når hun er redd. Jeg skal innrømme jeg har hatt litt dårlig samvittighet for at hun har vært hjemme med full panikk og jeg ikke har vært der. I år får jeg se hvordan hun reagerer nå og får eventuelt muligheten til å roe henne litt mer ned.

Da vi hadde besøket hos oss i går var det noen som fyrte av en rakett i nærheten. Det var nok til at hun skvatt opp og løp avgårde.Romjul

Omtrent alle mine venner og bekjente har for lengst flyttet ut av byen, noen av dem har aldri bodd i her til å begynne med. Jeg følte at nok er nok og oppsøkte lokale mennesker. Jeg kom i kontakt med en person fra området som jeg utvekslet litt meldinger med. I dag bestemte vi oss for å møtes. Dette var godt utenfor min komfortsone å gjøre noe slikt, men det var absolutt verdt det.

Vi tilbrakte ca. tre timer på byen. Vi kikket litt på romjulssalget og hadde hyggelige samtaler over en kopp kaffe.En hyggelig beskjed

Jeg deltok i Skinlove sin adventskalender og mottok en ganske hyggelig beskjed i dag. Skinlove er en norsk butikk som selger økologiske og naturlige hudpleie- og kosmetikkprodukter. De har veldig mange fantastiske produkter og stiller strenge krav til hvilke ingredienser de godtar.

Jeg luken for juleaften og premien er et gavekort på 500 kr. Det passer egentlig veldig bra akkurat nå. Jeg har kikket på noen produkter, men måtte pent utsette det fordi julegavehandelen måtte prioriteres.

 Juleshopping

I dag dro G.M. og jeg ut på juleshopping. Vi fartet rundt i Skien og jeg ble en salgs julegaveassistent. Dessverre var noen av tingene på listen utsolgt, men vi fant heldigvis alternativer.

Nå har jeg hastverk med å avtale en tid jeg kan møte søsteren min på, slik at hun får gaven sin før jul.

 Winter landscapes

Jeg har fremdeles ikke fått noen prisestimering fra de som skal reparere speilrefleksen min. Kameraet mitt burde være framme nå så det plager meg litt. Jeg ville veldig gjerne bruke det nye objektivet mitt til jul og nyttår. Nå ser det ut til at det ikke blir slik.

Jeg ble lei av å sitte inn og gikk en tur i skogen. Av alle ting var jeg tidlig nok ute til at det fremdeles var lyst så da ble det litt mobilbilder i stedet.

Processed with VSCO with 5 presetJulehandel

I dag fikk jeg kjøpt inn de siste julegavene. Ikke at det var så mye å kjøpe. Denne julen blir nok ganske rolig. Jeg blir hjemme med min mor og bestemor.Desember

Da er det desember. Jeg har begynt å pynte litt hjemme, men vil ikke gjøre noen store greier ut av det.

 Arendal

På torsdag var G.M. og jeg ute på tur. Vi dro til Tangen fort, men fordi det var mye snø og litt sent ble det ikke lange turen. Det ble litt for mørkt. I går var vi i Arendal og så litt på Black friday tilbud.

 23-årsdag

I går hadde jeg bursdag og fylte 23 år. I motsetning til i fjor, følte jeg ikke for å arrangere en større fest. I stedet gikk jeg ut på restaurant med G.M. og hadde det hyggelig der. Jeg var selvfølgelig heldig nok til å få snø på bursdagen min, men det stoppet meg ikke fra å kle meg i kjole. Haha!Novemberbarn

I morgen fyller jeg år, men har ingen store planer om feiring. I fjor var et eneste unntak hvor jeg faktisk arrangerte en fest med noen venninner. Sannsynligvis blir det en middag ute, og det holder lang vei.

Ellers har jeg vært i Risør. G.M. og jeg dro til Risørflekken lørdag kveld bare for å se. Vi oppdaget at det var et fantastisk sted for å kikke på stjerner, til tross for at det ligger midt i byen med en god del lysforurensing. Det var ergerlig at jeg ikke hadde med kameraet mitt. Hvis været blir like klart fremover så drar vi nok dit en gang til for å prøve å ta stjernebilder.RisørHalloweenfest

Det ble Halloweenfest med gjengen fra 2014. Jeg er egentlig ganske overrasket. På den tiden var alt for så vidt greit, men alle var liksom plutselig hundre ganger hyggeligere på denne festen. Det var utrolig god stemning. Fordi festen befant seg på et sted med dårlige transportmuligheter, ble jeg nødt til å dra litt tidligere på grunn av avtalt henting. Da kom selve festarrangøren og tilbydde betaling for taxi, slik at jeg kunne være der lenger. Disse menneskene ville rett og slett ikke at jeg skulle dra. Dessverre var allerede min henting på vei og da var det ikke så mye å gjøre med det. På vei hjem fikk jeg meldinger om at de savnet meg allerede. Det var veldig hyggelig, og jeg ser ingen grunn til å ikke dra på neste fest (og bli der lenger).

Det ble ikke så voldsomt med kostymer. Jeg fikk beskjed om "litt kostyme, men ikke veldig" så jeg skaffet bare en heksehatt i siste liten og anvendte de siste jeg hadde igjen av mine emo choker smykker.Winter incomingReunion Halloweenfest

I september var jeg på butikken og traff ved en tilfeldighet en gammel venn som jeg ikke har sett på noen år. Vi slo av en hyggelig prat og snakket om å samle gjengen som vi pleide å henge med. Jeg var usikker på om dette bare var vennlig snakk eller om det var seriøst, men tok kontakt med vedkommende på facebook noen dager etter møtet. Vi prøvde å avtale en liten fest den kommende helgen, men så ble det egentlig litt stille og jeg tenkte det ikke var seriøst likevel. Plutselig fikk jeg en SMS på lørdag av samme venn. Han hadde blitt spontant invitert til en fest med gjengen og lurte på om jeg ville komme. Ironisk nok var det den ene dagen jeg faktisk var opptatt, dessverre ble jeg nødt til å takke nei.

Noen få minutter senere ringer samme venn og forteller at det blir ny fest i slutten av oktober. Denne festen kommer jeg nok på, og jeg er faktisk litt spent. Dette er mennesker jeg ikke har sett siden 2014, men kjente godt på den tiden. De var venner av en ekskjæreste som jeg ikke lenger snakker med. Nå er det visst slik at de ikke lenger omgås med ham heller, og da ser jeg ikke noe problem. Jeg ser ingen grunn til å ikke ta opp vennskapet. Vi hadde mye moro den gangen.

Dette er visst en Halloweenfest. Jeg har ingen spesielle kostymer planlagt, men noe vil jeg nok kunne finne på dersom det blir behov for kostyme.Med lillesøster

I dag var traff jeg søsteren min. Hun kom med buss til min by og så dro vi videre på en ny buss til Skien. Hun er veldig glad i en bestemt butikk i Skien, men har ikke ofte anledningen til å reise dit, derfor dro vi dit sammen. I Skien satt vi også litt sammen på kafé og pratet. Det var en hyggelig dag, selv om vi ikke var veldig heldige med været. På vei hjem regnet det, men heldigvis var vi på en stopp hvor det var busskur.Maling

Jeg bor i et ganske gammelt hus med et kjøkken som opprinnelig er fra 70-tallet. Det ble malt en gang da vi flyttet inn for ca. 12, men så ikke særlig bra ut selv da. Jeg bestemte meg ganske spontant for å male det og det har tatt opp hele uken. Det er ikke særlig mange åpne vegger på grunn av kjøkkenskap, dører og slikt så det tar tid. Særlig med listene, men er mer eller mindre i mål nå.

Jeg angrer litt på at jeg ikke tok bilder før og etter.På gjensyn

Det ble ingen hyttetur på meg forrige uke, men jeg så Eirik likevel. Han stoppet hos meg på vei hjem slik at jeg fikk se ham enda en gang før reisen. Han reiste til Canada i dag og kommer tilbake i august. Det blir rart å ikke høre noe særlig fra ham på så lenge. Vi har vært fra hverandre i tre uker før, men aldri uten daglig kontakt.

Imorgen møter jeg søsteren min. Daniel er i byen igjen også. Jeg tror vi skal treffes på torsdag.Et kjapt besøk

Det var meningen at Eirik og jeg skulle reise til Kragerø på torsdag, men han ble syk uken før. Han kom til meg på fredag, men var fremdeles syk. Det ble slik at han overnattet, men fordi jeg helst ikke vil bli syk ble jeg hjemme. Jeg ryddet kottet i helgen og klarte å pådra meg kink i nakken av det. Fordi jeg ikke skulle til Kragerø i helgen avtalte jeg møte med Daniel, min bestevenn som nå er i byen igjen. På grunn av nakken min inviterte jeg ham hjem til meg i dag. Vi mimret litt om fortiden i duoen vår. Vi sang og jammet litt til min gitarspilling til og med.

Hvis nakken min blir bedre i morgen og Eirik føler seg mindre syk reiser jeg til Kragerø og blir der til Onsdag.Verden full av katter

Kattevenner er overalt. I hvert fall i Kongsberg. Eirik og jeg møter alltid på katter ute og han har begynt å ta bilder møtene våre med dem. En dag skal jeg legge ut en bildeserie med alle pusevennene vi har møtt. Jeg husker spesielt en katt vi møtte i Kragerø som hoppet opp på ryggen min. Dette er bilder fra denne uken.

#GalKattedame

Dam

Eirik kom på besøk på lørdag. Vi gikk tur på kyststien.

Forrige Onsdag traff jeg søsteren min. Hun er veldig glad i en bestemt butikk som bare finnes på et senter i nabobyen så vi dro dit. Hun var kjempefornøyd med dagen. Sist jeg så henne var på bursdagen hennes i april så det var virkelig på tide.Figurer

Eirik besøkte meg denne helgen. Fordi han har vært syk har vi ikke sett hverandre på to uker. Sist gang var det jeg som besøkte ham, og da lagde vi leire figurer. Disse tok han med til meg og vi malte dem. Sist gang jeg bare i Kongsberg kjøpte vi en basketball. Denne fikk vi spille med på min gamle barneskole i helgen. Jeg holdt nesten på å reise til Kongsberg med ham, men kom på at jeg hadde avtalt å møte søsteren min midt i uken og da passet det ikke.

For øyeblikket ser jeg på hybler. Jeg begynner å få en idé om hva jeg vil gjøre videre. Selvfølgelig er jeg ikke fullstendig overbevist når det kommer til studier, men jeg vil heller komme i gang enn å ikke gjøre noe.Sommervær

I dag møtte jeg Daniel. Jeg har ikke sett ham siden nyttårsaften fordi han har studert i England, men nå har han kommet tilbake. Vi kjøpte oss litt salat og satt på bakkestranda og pratet fordi været var fantastisk.Nasjonaldagen

Det var noe usikkerhet rundt hvor vi skulle feire, men Eirik og jeg bestemte oss for å reise til Asker. Moren til Eirik var nemlig alene nå som faren og broren er i utlandet. Vi tok en tur innom Eiriks bestemor på 17. mai, hvor også onkler og tanter av ham var.Pus har operert

Den ene katten min har operert denne uken. Vi har på en måte to katter, men fordi katten min ikke tåler andre katter så må pus nummer to bo hos bestemor. (Og bestemoren min bor i egen leilighet i samme hus). Bestemors katt hadde et stort sår på magen som var åpent. Såret viste seg å være en kreftsvulst og denne måtte opereres vekk. Det var ingen spredning så pus kommer til å ha det fint.Bål

Jeg har vært med Eirik i helgen. Første dagen dro jeg til Kongsberg. Eirik hadde lønningspils med gutta på jobben, men etterhvert sendte han melding og ba meg om å komme. De er en hyggelig gjeng, noen av dem møtte jeg på julebordet i fjor.

Dagen etter reiste vi til Asker fordi faren til Eirik nylig hadde bursdag og reiser bort i noen måneder. Eirik og jeg gikk litt tur, og på kvelden satt vi alle samlet rundt et bål. På søndagen reiste vi tilbake til Kongsberg igjen.

I dag fikk jeg tilbake min tentamen i matte. For første gang har jeg fått 5 på en heldagsprøve i matematikk, og det ser ut til at jeg får 5 i matte til sommeren. Fest og bursdag

Nok en gang var det fest med samme gjeng som vanlig. Venninner som jeg gikk i klasse med på vg2. Hun som vanligvis har holdt disse festene har flyttet inn i mindre leilighet og det gjør det litt mer tungvint. Hun hadde nylig bursdag, så jeg tilbydde mitt hus til fest og dermed var det hjemme hos meg. Vi gjorde litt av hvert, blant annet spilte vi Politisk ukorrekt. Vi tulleringte også en del mennesker.Steinalderboplass

Denne helgen besøkte Eirik meg. Jeg føler denne helgen gikk unna og vi fikk gjort mye forskjellig. Vi spilte biljard både på lørdag og søndag. Været og temperaturen i dag var så flott at vi måtte gå tur. Egentlig tenkte vi å dra på Mule Varde, men vi dro først til plantasjen. Jeg trente et par ting der. Da vi stod i krysset fra plantasjen var det så mange biler at vi svingte en annen vei. Jeg kom på at det var en del strender langs den veien og spurte Eirik om han ville se. Etterhvert som vi kjørte kom jeg på at det er en Steinalderboplass et sted langs veien. Sist jeg var der var enten i 2003 eller 2004 på klassetur.

Plassen hadde mye spennende, blant annet steiner i en sirkel som kan minne om et ofringsted, hule og brønn. Vi fikk sett på alle sammen, men slet litt med å finne hulen i starten fordi den lå litt skjult. Da vi fant hulen kom en liten snømus løpende ut som sannsynligvis ble skremt på grunn av alle lydene. Det var en flott tur. Da vi klatret opp til brønnen var det en fantastisk utsikt til sundet.

To bursdager, en begravelse

Det har vært en travel uke. Forrige helg var jeg i Asker sammen med Eirik. Vi feiret bursdagen hans hos foreldrene på forskudd siden den egentlig var på tirsdag, to dager siden. I går hadde min bestemor bursdag, og i dag hadde min farmor begravelse. I denne begravelsen var alle barnebarn kistebærere. Det vil si mine to søskenbarn, og mine tre søsken med meg. Det var selvfølgelig trist, men uunngåelig. Farmor var som sagt veldig dårlig den siste tiden, og livskvaliteten var ikke særlig bra den heller.

Farmor

Farmor døde i går. Hun ble 84 år gammel. I oktober falt hun og brakk lårhalsen. Hun havnet på avdelingen hvor jeg av og til tar vakter, ironisk nok da jeg hadde vakt. Bruddet krevde at hun fikk operert inn en hofteprotese. Dessverre fikk hun en infeksjon, og protesen måtte tas ut. Det så dårlig ut allerede før nyttår, men hun hentet seg inn. Infeksjonen gikk likevel aldri fullstendig bort, og hun kunne ikke lenger gå. Fordi hun ble sengeliggende ble hun flyttet inn på sykehjem. Fra oktober til nå akselererte nedgangen i formen hennes, og infeksjonen fikk tilslutt overtaket.

Det blir begravelse neste uke.Langhelg

Vi har ikke skole på fredager og denne mandagen hadde vi fri, så det ble langhelg på meg. Jeg dro til Kongsberg for å være med Eirik. Vi har for det meste holdt på med DuoLingo, en språk-app som skal gjøre det lettere å lære. Eirik prøver å lære russisk, og får hjelp av meg. Jeg prøver å ta opp fransken som jeg en gang hadde på ungdomsskolen, og litt på videregående. Ellers vil jeg tro at dette blir en grei skoleuke, siden det kun blir tre dager.Se

Eirik kom litt spontant denne helgen, men det passet fint for min del. Vi fikk kommet oss litt ut før det ble nedsnødd her. Jeg begynner å bli lei av dette været. Kjenner at jeg virkelig gleder meg til sommeren nå. I fjor jobbet jeg hele sommeren og fikk ikke hvilt noe. For ikke så lenge siden fikk jeg tilbud om å jobbe den kommende sommeren, men takket nei. Først og fremst må jeg finne ut av dette med høyere utdanning og hvor jeg skal. Hvis jeg må flytte i løpet av sommeren passer det dårlig med jobb ved siden av. I tillegg har jeg et sterkt ønske om ferie i år.

Eirik og jeg spiste på vår vanlige kinarestaurant. Der var det en utenlandsk familie med barn og den ene ungen stilte seg skamløst ved bordet vårt. Han stirret på meg før han sa til de andre barna "Se på de store brillene hennes". Jeg brøt ut i latter. Eirik følte i ettertid at han burde ha sagt noe tilbake. Det snodigste med dette var at moren til denne gutten hadde ganske spesielle briller selv, så hvorfor mine vakte så stor oppmerksomhet vet jeg ikke.Vinterferie

Jeg har vinterferie og har tilbrakt deler av den hos Eirik. Vi hadde vår egne lille valentinsdag siden vi ikke fikk feiret på den egentlige dagen. Vi spiste ute på et pizzeria. Eirik hadde egentlig planlagt å ta meg med på en fancy fransk restaurant som vi har utsatt hundrevis av ganger. Jeg insisterte på at vi heller gikk ut og tok en pizza. Jeg følte ikke for å gjøre det høytidelig. Det passet bedre med en pizza på en fredagskveld.

Planen var å stå på slalåm, men på søndag var senteret fult av folk. I tillegg har ikke været vært på vår side heller. Alt smelter og det har til og med vært 10 grader.

Jeg har også besøkt farmor på gamlehjemmet og møtt søsteren min.Cache nr. 1

Eirik besøkte meg denne helgen også da vi har problemer med bilen. Vi gikk en tur på lørdag og tok årets første cache ved stadion. Sist så vi på Back to the future 2 sammen, denne gangen så vi Back to the future 3. Vi bestilte pizza og det var en hyggelig helg.

Den første snøen i år har kommet.

 
 Første helg sammen i år

Eirik besøkte meg denne helgen, og det var første gang jeg så ham i år. Vi dro på en bruktbutikk for å se etter uranglass. Gjenstandene av uranglass som jeg har nå er med stor sannsynlighet fra førti- eller femtitallet. Målet var å finne uranglass fra seksti- og syttitallet. Gjenstander fra denne tiden er som regel minimalistiske og geometriske som passer inn i samtiden. På bruktbutikken fant jeg først en gjenstand som må ha vært fra trettitallet. Den så virkelig ikke bra ut, og var veldig slitt. Etter hvert fant jeg en helt vanlig glassbolle i uranglass, og da ble det den. Jeg fikk den til og med gratis. Den var så alminnelig at de ikke tok betalt for den.

Eirik og jeg så på Back to the future 2 fordi han ikke hadde sett den, men hadde lyst.2017

Nytt år, nye muligheter. Jeg var sammen med min bestevenn og en venninne. Forhåpentligvis blir dette året bedre. Jeg kan i hvert fall si så mye som at 2016 ikke var et særlig godt år for meg. Uten å gå for mye i detalj så har det vært et stressende år, og jeg har hatt en del indre konflikter i forhold til valg i livet. Jeg kan også oppsummere at ingen av nyttårsforsettene jeg satte i fjor ble oppfylt, men det er heller ikke derfor 2016 var et dårlig år. I år vil jeg bare at omstendighetene endrer seg og blir bedre, noe jeg tror de vil mot sommeren.Julen 2016

Den 22. desember reiste jeg til Kongsberg. Den 23. desember dro Eirk og jeg til Asker på familiemiddag hos onkelen hans. Der fikk vi grøt og det var selvfølgelig med mandel. Tanten hans la mandelen i grøten, men ironisk nok så var det også hun som endte opp med å få den. I år var ble det juleaften hjemme hos Eiriks foreldre, i fjor var den nemlig hos den andre onkelen hans. Vi hadde en hyggelig julemiddag og pakkeåpning.

I år fikk jeg tidenes julegave. Jeg skal ikke spore av for mye, men jeg har en rekke rare hobbyer, interesser og samlinger som jeg holder litt for meg selv. Blant annet synes jeg radioaktivitet er fascinerende. Å reise til Tsjernobyl er blant annet et ønske jeg har, men en mer realistisk mulighet er Fensfeltet her i Telemark. Jeg synes faktisk det er så spennende at jeg av og til vurderer å rette utdanningen min mot det med en grad i forurensning og miljø slik at jeg kan jobbe med dette f.eks som HMS-konsulent. Det passer bra siden jeg også er besatt av kjemisk forurensning. Uansett, enda en ting jeg synes er skikkelig fascinerende er uranglass. Dette en glasstype som ble produsert og mye brukt i den første delen av 1900-tallet fram til 80-tallet. Greia med uranglass er at det er radioaktivt, og fluorescent under UV-lys. Glass av denne typen har blitt til samleobjekter som har tatt ganske av i statene. Man kan finne ulike objekter med høye priser på eBay og Etsy, men jeg antok at det ville være relativt lett og finne i Norge. Finland produserte nemlig en god del uranglass.

Så hvordan har radioaktivitet og uranglass noe med julen å gjøre? Jo. Vi satt alle i stuen og åpnet pakker. Det ble min tur, og pakken var fra Eirik. Jeg sa spøkefullt "Er den radioaktiv?". Alle lo, men så viste det seg at gaven var en geigerteller som Eirik hadde laget selv. Telleren hadde et 3D printet skall med navnet mitt inngravert. I tillegg var den en liten pakke som fulgte med. Det var en liten pose med polerte uranglasskuler og en liten UV-lykt. Jeg ble kjempe glad. Jeg fikk også et kjempe fint gullsmykke av ham. En annen favoritt blant gavene var en hals som moren hans hadde strikket.

Eirik fikk en Marshall Stockwell bluetooth høyttaler av meg. Vi var på Elkjøp i sommer fordi jeg skulle se på et eller annet da vi fikk øye på høyttalerne. Vi syntes at de var ganske stylish. Jeg husket at Eirik klaget over at han ikke kunne høre musikk fra stuen, inne på kjøkkenet. Det gikk raskt opp for meg at dette var en bra gave. Jeg måtte bare vente, i tilfelle han skaffet noe selv. I oktober tok jeg sjansen og bestilte Marshall høyttaleren. Han ble kjempe fornøyd.

Resten av julen tilbrakte vi hos foreldrene hans. Eirik, broren hans og jeg spilte veldig mye Cribbage. Dette er et spill de har med seg fra den kanadiske siden av familien, selv om spillet riktig nok ikke er kanadisk. Eirik og jeg spleiset på spillet Catan til familien hans som julegave. Etter juleaften gikk det over i mye Catan spilling fram til jeg dro hjem den 27. desember.

I går var jeg på bruktbutikk for å se om jeg kunne finne uranglass. Det er ikke nødvendigvis vanskelig å identifisere uranglass, men det er ikke noe gøy å ha det hvis man ikke kan vise at det faktisk er det. Jeg fant med en gang to skåler som så ut som det. For å være sikker måtte jeg sjekke med UV-lykten og for å ikke vekke mye oppmerksomhet la jeg skålene i en handlekurv, tok et tilfeldig klesplagg og gikk til prøverommet. I stedet for å prøve plagget tok jeg fram UV-lykten min og belyste skålene. De var fluorescente og bekreftet at dette var uranglass. Det var en grei måte gjøre det på. Det vekker sannsynligvis en del oppmerksomhet om jeg skulle stå å belyse gjenstander på hyllene med UV-lys eller måle dem med en geigerteller. Mange overpriser dette glasset med priser helt opp mot 1000 kr. Jeg fikk skålene for 55 kr tilsammen. Jeg testet hjemme med geigertelleren og det var uten tvil uranglass.Årets Juleplan

I år feirer jeg Jul i Asker igjen, med Eiriks familie. Jeg blir der fram til 27. desember. Det er foreløpig noe uklart om vi sees på nyttårsaften.Skøytebanen

Eirik besøkte meg denne helgen. Vi handlet litt julegaver, blant annet til foreldrene hans. På shopping skaffet vi blant annet spillet Politisk Ukorrekt som ligner på Cards Against Humanity. Med resterende drikke fra bursdagsfesten min ble dette ganske moro.

På lørdagen dro vi til skøytebanen i Skien.  Julebord

Forrige mandag hadde jeg bursdag og fylte 22 år, men fordi jeg var syk så skjedde det relativt lite den dagen. Eirik var på trøstebesøk dagene før. Jeg er heldigvis mye bedre, men det har tatt ganske lang tid.

Denne helgen dro jeg til Kongsberg fordi Eirik hadde julebord meg jobben, og man kunne ha med partneren sin. Det var kjempe hyggelig. Jobben hadde leid noen utrolig fine lokaler på et hotell litt utenfor Kongsberg. Kollegene hans var også kjempe hyggelig, og lette å prate med.

Vi hadde en slags bursdagsfeiring hjemme hos Eirik. Han bakte igjen sjokoladekake med sin seigmenn signatur. (To seigmenn oppå hverandre). Jeg fikk et utrolig fint smykke av ham, og krystallisert vismut. (Som er noe vi steinsamlere synes er kult, selv om det er et metall og ikke en stein).

Det blir fest på lørdag. Jeg har invitert mine gamle klassevenninner. De fleste har krysset av på at de kommer. Det blir spennende. Jeg har ikke hatt et eneste bursdagsselskap med mer enn to personer siden min trettenårsdag.Syk

Jeg er ikke i form for tiden. Forrige tirsdag fikk jeg en ganske akutt infeksjon. I tillegg fikk jeg feil antibiotika, som endte med en tur i ambulansen. Legen fryktet en nyrebekkenbetennelse så han ga en ny bredspektret kur. Denne gangen har jeg tilsynelatende fått riktig medisin, men jeg føler meg ikke bra. Om dette skyldes antibiotikaen eller infeksjonen vet jeg ikke. Det finner jeg ut etter i morgen, da er kuren over.

På dyrkningen så skal den kuren jeg fikk nå være riktig, men jeg har en enorm redsel for å få tilbakefall. Denne redselen blir jeg nok nødt til å bære på fram til lørdag. Hvis ikke noe skjer på fredag og lørdag vil jeg anta at det har fungert. Jeg har ikke vært så dårlig siden min mislykkede operasjon i 2008 da jeg fikk blødning og stort blodtap. Jeg har mot alle odds likevel ikke fått fobi for helsevesenet.

Forhåpentligvis vil jeg hente meg inn raskt, særlig etter at jeg seponerer antibiotikaen. Jeg har selvfølgelig bursdag på mandag. Sånn som formen er nå så ligger bursdagen min bakerst i tankene.Ingen Halloween

Nok en gang ble det ingen Halloween, og slik har det vært i tre år nå. Sammen med B-klassen arrangerte min klasse en stor fest på lørdagen. I starten hadde jeg lyst til å gå. Planen var å kle seg ut som Valak, nonnedemonen fra The Conjuring, men jeg hadde ikke tid til å bestille fargelinser med stryke. Generelt manglet jeg alt for mye til å få kostymet i stand, og hadde for liten tid. Jeg kjenner også svært få på skolen så jeg unnlot å dra. På festen ville jeg måtte tvinge meg på de få personene jeg kjenner, som ikke er særlig gøy.

I stedet kom Eirik til meg, men siden vi bare var to pønsket vi ikke ut noe. Jeg skaffet ikke gresskar i år engang, slik jeg har gjort de siste årene. Gresskar var likevel ikke helt utelukket. Eirik hadde en boks med "canned pumpkin" stående hos seg som han tok med, og dermed ble det hjemmelaget gresskarpai. Noe av Halloween stemningen fikk vi gjennom å se skrekkfilm og spille Zombies på COD.

Vi bowlet på lørdagen.Høstferie

Jeg har høstferie nå. Eirik var på besøk her i helgen. Vi la en del planer, men jeg kan ikke akkurat si vi kom oss gjennom dem. Det var snakk om biljard og bowling, men siden det var helg droppet vi det. Det er alltid overbefolket på senteret i helgene. I stedet gikk vi på vår faste kinarestaurant for å ta igjen de tre ukene vi ikke hadde sett hverandre på.

Vi gikk på en cachetur, men fant skuffende nok ikke en eneste cache. Vi lette overalt, men fant ingen av dem. Jeg vet ikke om det var cachene som var vanskelige eller om vi bare har blitt dårlige.

I løpet av helgen så vi en del filmer som Friend Request og Silver Linings Playbook, samt en dokumentar om finanskrisen, av alle mulige ting.

Jeg skal jobbe på fredag.Tja

Festen i går var grei. Jeg har litt blandede følelser. Min venninne fylte år og derfor var andre mennesker også invitert, ikke bare de samme fra våre reunions. I begynnelsen var stemningen god. Det var drikkeleker, dansing og generelt mye moro. Alle var med på absolutt alt.

Etterhvert krysset noen av dem grenser, og flere la merke til at enkelte oppførte seg upassende. Det var blant annet en godt voksen kvinne der sammen med kjæresten sin. Etter å ha drukket ble hun ble veldig amorøs og tok på flere av jentene. Kjæresten hennes syntes ikke noe om dette så han dro fra henne.

På denne festen var det en gutt som gikk på skole med meg før. Vi snakket litt sammen, noe jeg angrer på. Han ble veldig klengete. Jeg gjorde flere forsøk på å komme meg vekk fra ham, men han fulgte etter. Et øyeblikk prøvde han til og med å blokkere veien for meg slik at jeg ikke kunne gå ut i stuen hvor de andre satt, etter å ha hentet vann på kjøkkenet. Han la stadig armen sin på skulderen min og sluttet ikke til tross for at jeg konstant fjernet den. Venninnene mine la merke til dette og prøvde å bidra. De stilte spørsmål om kjæresten min for å gi denne gutten et åpenbart hint som han ignorerte.

Broren til venninnen som hadde bursdag var veldig bekymret fordi jeg skulle gå hjem alene, og det skulle den upassende gutten også. Det endte med at en venninne sendte meg melding på telefon for at denne gutten ikke skulle få vite at jeg kom til å sitte på med henne hjem.

Da jeg kom hjem trodde jeg dette var over, men denne gutten hadde sendt meg en rekke upassende facebook-meldinger. Jeg ble mer eller mindre nødt til å konfrontere ham, han beklaget seg tilslutt. Det viste seg at jeg også hadde fanget oppmerksomheten til annen gutt. Han var relativt stille på festen, men sendte meg melding hvor han "måtte innrømme at jeg var meget vakker". Det er selvfølgelig smigrende, men jeg vet aldri hvordan jeg skal håndtere slikt. Hvordan takker man og aviser samtidig?

Dette ble altså ikke den mest vellykkede festen. Flere følte seg utsatt. Dette ble diskutert i dag, neste gang blir det sannsynligvis bare jenter.Upcoming

En tidligere klassevenninne fyller 24 år, hun skal ha fest i dag. Vi er en liten gjeng som pleier å ha små-reunions, men vanligvis har samme personen arrangert disse. Denne gangen er det hos en annen jente. Det blir virkelig godt å gjøre noe gøy for en gangs skyld. Vi har prøver og innleveringer konstant på påbygg.

Jeg er sikker på at denne festen blir minst like hyggelig som de andre. Vi har fått streng beskjed fra bursdagsbarnet at vi må komme i kjoler.KB

Nok en helg er over. Jeg var i Kongsberg. Noe har vært galt med toget en stund og dette er andre gangen jeg får taxi til Kongsberg på NSB sin regning. Det er litt irriterende, men så lenge jeg kommer dit jeg skal er det greit. Eirik var ikke hjemme da jeg ankom så jeg lagde middag til ham.

På fredag gikk vi ut. Vi skulle egentlig på en fancy fransk restaurant, men jeg feiget ut i siste øyeblikk. Restauranten vi skulle på setter sammen retter for dagen og man får ikke velge selv. Jeg hater å få servert noe uten å vite hva på forhånd. Særlig når det viser seg å være noe som jeg absolutt ikke liker, og settingen er slik at jeg er nødt til å spise det. Dette er et ubekvemt scenario som jeg helst vil unngå. Det ble noe veldig simpelt, Peppes. Vi hadde filmkveld omtrent hver dag, og denne dagen så vi The Conjuring 2.

Vi var på en sykkel/cachetur på lørdag.Kafé med lillesøster

Lillesøster hadde veldig lyst til å dra på et kjøpesenter i nabobyen så jeg ble med henne. Etter det dro vi tilbake til hjembyen vår hvor vi tok en liten stopp innom en lokal kafé.Blodgiver

I går var jeg på min første bloddonasjon. Det viser seg at jeg kanskje ikke er så godt egnet til å være blodgiver likevel, ikke av helserelaterte årsaker, men rett og slett fordi årene mine er tynne. Det viser seg nemlig at kanylene som brukes til dette er en god del tykkere enn kanylene som brukes til ordinær blodprøvetaking.

Det endte med at blodet mitt rant for sakte da jeg skulle donere, noe en maskin gir varsel om. Jeg ble nødt til å stramme neven min gjentatte ganger gjennom hele donasjonen for å få hastigheten opp. I tillegg har de en 11 minutters tidsfrist, man skal ikke donere lenge over dette. Jeg fikk donere i 12 minutter og endte på 400 ml som er 100 ml mindre enn det som er den vanlige mengden man donerer.

Jeg får prøve en gang til om noen måneder, men dersom det samme skjer igjen blir det uaktuelt. Selv om de fint kan bruke mine 400 ml så er det ønskelig med en donor som klarer å fylle opp posene.

Etter donasjonen fikk jeg velge en liten premie blant deres merchandise. Det ble en Mummitroll kopp fra Arabia. De hadde også diverse små skåler og telysholdere Iittala. Jeg ble egentlig overrasket fordi dette er tross alt "designer" varer. 

Jeg anbefaler alle som ikke er redde for nåler om å melde seg som blodgiver. Det er virkelig behov for det.Av gårde

Jeg kommer til å ha fri hver fredag i et helt år, utenom de gangene jeg tar vakter på sykehuset. Det er herlig, men det føles nesten litt rart. I dag reiser jeg til Kongsberg for å møte Eirik. Vi skal videre til Asker i løpet av helgen, hjem til foreldrene hans.

Sist vi var sammen kom vi inn på et litt uvanlig tema; kjøttbollene på IKEA. Vi undret oss egentlig over hva greia med dem er siden så mange snakker om dem. Det endte opp på vår bucket list. En gang i løpet av livet skal vi spise kjøttboller på IKEA. Derfor kan det hende at vi svinger innom i løpet av helgen, men vi får se. Jeg er egentlig ikke så veldig gira på det.

Det virker bare så utrolig dumt å reise dit kun for å spise. I tillegg har jeg erfart at det er ganske overbefolket der i helgene.Besøk

Denne helgen besøkte Eirik meg. Vi gjorde egentlig utrolig lite. Været var veldig ustabilt så det ble mye film innendørs. Vi gikk ut i det dårlige været for å mate ender ved elven, og vi spiste sammen ute på lørdag.Badevær

Denne helgen dro jeg på familiehytten til Eirik, og denne gangen var også faren og broren hans der. Vi var veldig heldige med været på lørdag så det ble bading og en båttur til Kragerø by. Helgen var fylt med spennende samtaler, middager, kort- og brettspill. Denne helgen har hatt en veldig hyggelig atmosfære.It's BBQ time!

I går plukket Daniel meg opp etter jobb. Vi stoppet innom matbutikken og kjøpte marinerte kalkunskiver, potetsalat, litt snacks og drikke. Været var nydelig så vi satt ute på terrassen hans og grillet

Da det ble kveld så vi på The Uninvited som ikke akkurat er en skrekkfilm, men mer horror eller drama. Den var faktisk ikke så verst. Jeg likte at alt tok en skikkelig uventet vending på slutten.Long time, no see

I går møtte jeg Daniel. Det var virkelig på tide fordi sist jeg så ham var første januar, da vi feiret nyttår sammen. Dessverre har han flyttet et godt stykke unna. Vi tok igjen samtaler og grillet siden været var fint. Det har nesten blitt en tradisjon at vi ser skrekkfilmer sammen og denne gangen så vi The Boy. Jeg pleier ikke å anmelde filmer, men den var helt OK. Enten så var det noen hull i plottet eller så kom bare enkelte ting ikke tydelig nok fram. Filmen utnyttet ikke sitt fulle potensiale.Sommeren

Jeg har vært hos Eirik i fire dager nå. Vi har gjort det vanlige som å dra på sykkeltur og logge Geocacher, i tillegg til at vi har tatt opp frisbeegolf igjen. Vi holdt litt på med det i høst, men sluttet da snøen kom. Kongsberg har de en bane til dette som ligger ved siden av en barneskole hvor noen hadde etterlatt en basketball så vi spilte med den og.

Nå har vi har laget arme riddere tre dager på rad fordi vi hadde loff med ferske reker og vin på lørdagen og endte opp med alt for mye brød til overs. Vanligvis når jeg har laget dette har jeg benyttet melis, men Eirik insisterte på å bruke kanel som viste seg å være kjempegodt så jeg har notert meg denne lille detaljen.

Jeg begynner å jobbe 13. juni i stedet for den tjuende. De har virkelig behov for folk på kirurgisk avdeling så jeg takket ja. Det passer egentlig bra fordi slik som det ser ut nå så får jeg plass på påbygg. Jeg har allerede fått et tilbud på førsteinntaket som betyr at det sannsynligvis er plasser. Jeg sa til sjefen min at jeg søkte skoleplass da jeg fikk jobben, men likevel så ble turnusen min satt opp til første skoleuke. Dette har vi ordnet og jeg taper ingenting fordi jeg begynner en uke tidligere enn planlagt.

Nå leser jeg Engler og Demoner som er den siste boken i Robert Langdon serien som jeg ikke har lest.Summer vibe

Endelig er det sommer! Vi har vært heldige med været her på Østlandet.

På Lørdag deltok Eirik og jeg på vår aller første Geocache-event i Skien. Jeg har nevnt før at Geocaching er en form for orientering. Av og til er det noen som arrangerer eventer, og nå var det et i Skien. Vi møtte mange hyggelig mennesker.

På søndag dro vi til Kongsberg, hvor jeg fremdeles er i dag.
Røntgen

I dag tok jeg røntgen og ultralyd på grunn av langvarig ubehag og smerter i venstre flanke. Smertene kommer og går, ubehaget er konstant. Jeg har en vedvarende fornemmelse av at noe er under ribbeinet mitt. Det begynte i forbindelse med trening for ca. fire måneder siden. Jeg gjorde noen øvelser da det plutselig gjorde vondt å puste inn. Neste dag gjorde det bare vondt da jeg tok dype trekk og dagen etter det var smertene helt borte, men jeg fikk dette ubehaget.

Da ubehaget ikke gikk over etter to uker tok jeg kontakt med fastlegen min. Hun antok at dette var en strekkskade og jeg ble sendt hjem. Jeg kom tilbake etter en måned og tok blodprøver. Jeg fikk syrenøytraliserende medisiner som et eksperiment i tilfelle dette var et magesår, noe jeg syntes var rart fordi dette startet da jeg trente. Jeg fullførte kuren uten nytte, endte opp med en ny legetime og ble henvist til røntgen og ultralyd.

I dag trodde jeg virkelig de kom til å finne noe som et lite brokk eller lignende, men de fant ingenting. Jeg har nesten lurt på om jeg innbiller meg denne følelsen, men hver gang jeg gjør en litt krevende bevegelse får jeg skjærende smerter på samme sted. Jeg antar at jeg ikke innbiller meg smerter. 

Det blir foreløpig ingen flere legetimer fordi jeg ser ikke hva legen min kan gjøre for meg nå. Inntil videre får ubehaget/smertene være ideopatiske.Vafler

I går var jeg med lillesøsteren min som syntes at det var utrolig stas at jeg var russ. Jeg har alt for mange kort igjen så hun fikk en stor bunke av meg. Vi dro til farmor som lagde vafler. Vi var innom Langesund sentrum for en ispause, og etter famor dro vi til Skien. Jeg stoppet innom en dyreklinikk for å høre hvor mye en helsesjekk og vaksinering koster siden pus begynner å bli gammel og jeg mistenker at hun begynner å bli dårlig i leddene.

I dag reiser jeg på hyttetur til Kragerø med Eirik.Sommer i mai

Denne helgen kom Eirik på besøk. Været var helt fantastisk! Det var 22 grader, rett og slett sommer. De første to dagene tok vi skikkelig geocaching runder hvor vi logget ca. 20 cacher. Nå har vi begge logget over 100 cacher, noe som var på vår bucketliste.

I dag var vi i Sandefjord. Eirik snakket med en selger på finn.no. Etter at han gjorde kjøpet sitt stoppet vi i Sandefjord sentrum hvor vi skaffet milkshake og gikk tur. Da vi kom hjem slappet vi av i hagen og spilte litt sammen på mine gamle nintendo DSer.Blodbanken

I dag tok jeg blodprøver på blodbanken. Jeg har fått min første time for blodgiving i slutten av august.

Jeg er fremdeles forkjølet og har aldri vært syk så lenge før. Det blir bedre, men veldig langsomt. Allergimedisiner ser ut til å lette litt på neseplagene. Hvis jeg er bedre imorgen reiser jeg til Eirik. Hvis ikke kommer han hit på fredag.Syk

Jeg hadde virkelig håpet på å ikke være syk en eneste gang i år, dessverre har jeg blitt forkjølet. Det ble en fraværsdag på meg i går da jeg hadde feber og var veldig snufsete og ør i hodet. Det sannsynligvis en riktig beslutning. I dag er jeg mye bedre og hadde ikke noe problem med å fungere på skolen.

Etter tre måneder i praksis på legekontoret hadde jeg endelig min aller siste dag på mandag. Jeg er glad det er over fordi jeg trivdes ikke noe særlig der, men jeg lærte likevel utrolig mye. Det ga det muligheten utføre ulike oppgaver som skolen ikke kunne tilby, blant annet kommunikasjon med ulike pasienter.Plakater

Forrige uke var jeg ute med Håvard. Vi hang opp plakater for R.i.P (Rockeklubben i Porsgrunn).

Jeg var også på informasjons- og utredningstime i blodbanken. På dette møtet tok jeg opp at jeg nylig hadde tatt hepatitt B vaksine Slik som jeg selv forstod så innebar det at jeg ville ha antistoffer mot hepatitt B og dermed ville få en falsk positiv test. Damen som jobbet der spurte om jeg tok den fordi jeg skulle til utlandet. Jeg sa at det var for å jobbe på sykehuset, og av en eller annen merkelig grunn antok hun at jeg var lege.

Det tok litt tid før jeg skjønte hva hun spurte om. Sannsynligvis antok hun at jeg måtte være lege eller lignende siden jeg viste om det falske prøvesvaret. Jeg beskjed om å komme tilbake i mai for å være sikker på at det ikke blir et positivt utslag.

Denne helgen var jeg hos Eirik. Jeg har ikke vært i Kongsberg siden vinterferien så det var virkelig på tide. Været var veldig ustabilt. Hver gang vi stod opp var det sol, men innen vi hadde spist frokost og gjorde oss klare til å gå ut så haglet det. Vi var på sykkeltur og tok nye geocacher. Jeg tror vi tok ca. 7 stykker.

Etter den kalde grillfesten fra forrige helg, en runde med utegym og sykkeltur i kulden har jeg pådratt meg en kraftig forkjølelse.Bursdagen til lillesøster

I går feiret søsteren min bursdagen sin hos farmor. Denne gangen var storebroren min der. Jeg har ikke sett ham på ett år. Han har to hunder, men pleier bare å ha med en om gangen. Jeg fikk møte Hårek, hunden som jeg ikke hadde sett før.

Søsteren min ga meg en evig lang ønskeliste før bursdagen sin. Jeg skaffet ganske mye på listen og det viste seg at andre i familien hadde fått den samme listen. Det var et mirakel at ingen kjøpte det samme.Grillfest

I går var det grillfest for russ på Åletjern. Jeg dro sammen med venninner som gikk i klassen min i fjor. Vi var omtrent de første som kom til Åletjern, utenom en fyr som dro dit rett etter skolen og tydeligvis hadde vært der en stund. Etterhvert dukket kom det to nye karer og vi slo oss ned for å grille sammen. Det var meldt fint vær, men dessverre regnet det av og på hele kvelden. Vi trodde at det var derfor ingen kom, men etterhvert tok det helt av. Jeg tror vi var 60 russ til slutt. Hele parkeringen var stappfull med russebusser og andre russ ble stadig droppet av på stedet.

Jeg holdt nesten på å dra tidlig fordi det var så kaldt. En fyr overhørte meg si det, han hentet arbeidsjakken sin i bilen og lot meg låne den. Det var veldig hyggelig. Jeg ble der mye lenger takket være jakken.Søsken

I går var jeg ute med Håvard. Jeg så etter gaver til lillesøsteren min som har bursdag i morgen, men skal feire "voksenbursdag" på lørdag. Det blir spennende. Storebroren min skal visst komme i bursdagen. Sist jeg så ham var i farfars begravelse for ett år siden. Broren min bor et stykke unna så jeg ser ham meget sjeldent.

Jeg har snakket med sjefen min og snart får jeg turnuslisten til jobben. Jeg skal være på kirurgisk avdeling og ortopedisk avdeling.Investeringer

Å se klart og bli blendet eller å se uklart og ikke bli blendet... det var spørsmålet, men nå har fått solbriller med styrke. Jeg må si at det kanskje er et av mine smarteste kjøp. Jeg er klar for sommeren!

Processed with VSCO with c3 presetRuss

En venninne jeg gikk i klasse med før hadde nylig bursdag og arrangerte en bursdag/russefest. Det var utrolig moro. Det gikk unna med knuter!Vårtur

Søsteren min og jeg møttes i dag. Været var så fint så vi gikk en lang tur, sannsynligvis årets lengste tur. For første gang på lenge føltes det ikke ut som vinter lenger. Det var en hyggelig dag.Throwbacks

Hverdagen min nå må være et ideal for noen med OCD. Hver uke er nærmest identisk. Praksis, skole, praksis og helg med kjæresten. Jeg lurer på om ikke jeg skal starte med throwback innlegg for å minne meg selv på at jeg en gang i tiden hadde et liv.OK

Eirik var her denne helgen, men på grunn av all snøen holdt vi oss inne. Jeg har vært veldig sliten igjen. En gang i november ble jeg spontant dårlig og har siden tatt flere turer til lege og legevakt. Det eneste som ble funnet var jernnivåer som var på grensen og lav vitamin D.

Dette normaliserte seg etter to måneder på tilskudd, men jeg følte meg ikke noe bedre. Legen vet ikke hva det kan være. Uvelheten kommer og går i bølger. En uke er jeg pigg, neste er jeg slått ut. Situasjonen er kjip, men det ikke mye jeg kan gjøre. Jeg har troen på at det gradvis blir bedre.Smartphone mikroskop

Denne helgen var jeg hos Eirik. Vi har i flere måneder snakket om å lage et eget smartphone mikroskop, som vi fant oppskriften til på nettet. Denne helgen fikk vi det faktisk gjort, og det virket! Dessverre har ikke Eirik de beste tingene man kan kikke på under linsen. Heldigvis mikroskoperer vi blodceller og urintørrstoff så jeg har tenkt å få med noen blodutstryk og diverse ting fra skolen.

 Selvfølgelig

Er det ikke typisk at jeg får jobber slengt etter meg, etter å ha signert en arbeidsavtale? I går fikk jeg innkalling til intervju på akuttmottaket. I dag var årets første dag i praksis på legekontoret som jeg var utplassert på i høst. Selvfølgelig vil de også ansette meg til sommeren.

Jeg har ikke takket nei til noen av partene fordi jeg fremdeles ikke vet hvilke dager og uker jeg skal jobbe i sommer. Hvis jeg ikke jobber hele sommeren på en plass kan jeg fylle resten med andre jobber.

På legekontoret kranglet jeg meg til å få egen bruker slik at jeg fikk betjente skranken og telefon for første gang. Det fikk dagen til å gå mye raskere.Slalåm

Jeg fikk så mange slalåmsaker av Eirik til jul at vi naturligvis tok en tur til et alpinsenter. Det er tre år siden jeg sist stod på slalåm. Vi dro til Siljan skisenter hvor jeg ikke har vært siden 2006. Samme kveld dro vi ut for å spise på en meksikansk restaurant.

Dagen etter var vi på skøytebanen.

Denne helgen følte jeg at jeg faktisk var aktiv, en følelse jeg sjeldent får om vinteren.

Processed with VSCOcam with f1 preset

Processed with VSCOcam with f1 presetProcessed with VSCOcam with g3 preset2016

2016 ble møtt i parken på toppen av Vestsida, fordi der er utsikten mot Porsgrunn sentrum best. Denne nyttårsaften var jeg med Eirik og Daniel. Vi var hjemme hos Daniel siden tanken var å gå til denne parken, og han bor nærmest. Hos Daniel var det fest, film og sjampanje mens vi ventet på det kommende året.

Hjemme hos meg lagde Eirik og jeg vår egen nyttårsmiddag. Stemningen denne dagen var god.

Processed with VSCOcam with hb1 preset Processed with VSCOcam with h4 presetJul

Hjemme pleier vi ikke å feire Jul, men dette året fikk jeg tilbud om å feire med familien til Eirik, og det takket jeg ikke nei til. Det ble julefest i Asker, hos onkelen hans.

Noe av tiden før og etter jul gikk til pepperkakebaking og "Christmas Zombies!"  (Egentlig bare COD), som vi gamet sammen med broren til Eirik. Jeg jobber også litt med utseende på Eiriks nettside for prosjekter.Julen 2015

Denne julen drar jeg til Asker for å feire med familien til Eirik. I morgen skal jeg på skøytebanen med tidligere klassevenniner, og så skal vi ha fest.

Processed with VSCOcam with c1 presetLussekatter

På fredag dro jeg til Kongsberg. Eirik var på julebord med jobben til midnatt, og jeg var alene hjemme hos ham. Jeg hadde mye tid til overs så jeg handlet litt og satte i gang et bakeprosjekt. Planen var at jeg skulle bake litt lussekatter, men endte med at jeg bakte veldig mange. Fryseren ble stappfull.Desember

Det er desember, men med 11 plussgrader og ingen snø kommer heller ingen julestemning.Skøyter

Denne helgen var Eirik og jeg på skøytebanen. Det var kjempe gøy!21

Jeg fylte 21 år forrige lørdag, altså 14. november. Jeg feiret det med Eirik og familien hans. Eirik bakte kake til meg!Hello, November!

 

Fredag blir siste dagen min som praktikant på legekontoret, inntil videre. Jeg skal tilbake etter nyttår. På Lørdag har jeg bursdag.

 Halloween

Eirik og jeg hadde planer for Halloween, men endte opp med ingenting. Fredag til lørdag hadde vi drikkekveld med Håvard.Frisbeegolf

Denne helgen var jeg i Kongsberg, hvor de har en frisbeegolf bane. Eirik skaffet frisbeer så vi fikk forsøkt oss på det. Det var ganske moro. Dette var ingen lat helg, vi rakk og bowle og spille biljard ved siden av all frisbeegolfen. Neste helg skal vi prøve å få til noe slags form for Halloween party. 

Nå har jeg fått praksis på et legekontor og tatt mine første prøver på ekte pasienter. Høstferie

Det er utrolig godt med høstferie. Jeg har slengt alt med skole bak meg og fått et godt avbrekk. Gruer meg egentlig til å starte igjen, noe som jeg mener å huske er stikk motsatt av høstferien for to år siden. Jeg har tilbrakt mesteparten av ferien i Kongsberg.

Sommeren gikk utrolig fort, klarer ikke helt å se for meg at det er oktober.Ekorn

Denne helgen kom Eirik til meg. Vi Geocachet, og tok våre første Skien-cacher, der så vi også på flommen. Vi cachet også i et par skogsområder her i Porsgrunn hvor vi ikke fant cachen, men fant et ekorn i stedet.Første møte

Jeg forehåndsstemte til lokalvalget på mandag. Den kommende helgen skal jeg på Gaustatoppen med Eirik og foreldrene hans, av den grunn var det gunstig å forhåndsstemme.

I går var jeg på valgvake med MDG. Dette var mitt første GU arrangement. Jeg hadde ikke så store forventninger, men de var likevel for høye. Opplegget virket ikke særlig velorganisert, og de andre var betydelig mye yngre enn meg. Jeg trodde vi kom til å diskutere noe av politikken, men mange av disse menneskene kjente hverandre og diskuterte fullstendig irrelevante ting som fellesvenner.

Jeg fikk et dårlig førsteinntrykk. Jeg opplevde veldig mangelfull integrering av de nye medlemmene. I fremtiden kommer jeg sannsynligvis kun til å møte opp på større arrangementer. Det er nesten slik at jeg ønsker å skifte ungdomsparti.Jentekveld

I går var jeg på fest med klassevenninner fra i fjor. Vi hadde et veldig godt klassemiljø på vg2, og det var litt trist å bli spredt rundt på forskjellige linjer. Planen var å ha denne festen da det var sommerferie, men det var så mange som var bortreist. Det var i hvert fall veldig hyggelig. Jeg tror alle trivdes.Morild og blodmåne

Skolen har startet, og om ti måneder kan jeg juble over at videregående endelig er fullstendig over. Skolestarten skilte seg ikke ut fra de forrige og klassen min består stort sett av kjente ansikter. Vi er en svært liten klasse på seks personer.

Denne helgen endte med en kort hyttetur til Kragerø, hvor familien til min kjæreste har hytte. Jeg synes vi fikk gjort ganske mye på de tre dagene vi var der. Jeg badet to ganger. Eirik og jeg brukte et gammelt seilbrett uten seil som kajakk. Det fungerte overraskende bra.

Vi Geocachet litt i Kragerø. Jeg klarte å vrikke ankelen min og skrape albuen og overarmen. Nå har jeg en ankel på en fot og en cankle på den andre.

Den ene kvelden gikk vi ut for å se på morild. Det var utrolig kult! Jeg har visst om morild, men aldri sett det før. Stjernehimmelen denne kvelden var også utrolig, med godt utsikt til melkeveiens spiralarm. I tillegg var det skikkelig blodmåne! Denne kvelden var ganske surrealistisk når det kom til observasjoner på himmelen samt naturfenomener. Jeg angret intenst på at jeg ikke tok med speilrefleksen.Tilbake igjen

Jeg kommer hjem på tirsdag etter at jeg tilbrakte litt over en uke i Kongsberg. Eirik og jeg har blitt skikkelig motiverte til å Geocache (en slags form for orientering). Vi Geocachet mesteparten av Kongsberg sentrum.

I dag møtte jeg Daniel, siden han kom hjem fra Portugal. Vi tok en tur til Jonas B. for å spise og catche opp. Jeg ble med hjem til ham for å se Insidious 3.Fest

Eirik og jeg var på festen til Daniel forrige lørdag. På søndagen satt vi på med en av hans kolleger opp til Kongsberg, hvor jeg fremdeles er.I morgen

I morgen kommer Eirik hit! Vi skal på fest host Daniel på lørdag. Jeg gleder meg til å se ham igjen.Sangria

Jeg har vært hos Eirik fra mandag til fredag. I går var jeg hos Daniel. Vi lagde Sangria og så på Insidious 1 og 2.Ny farge på rommet

Rommet mitt var hvitt med blå kontrastvegg og skapdører, etter en stund ble jeg lei av blåfargen. Jeg syntes det så ut som et barnerom, blåfargen var også alt for mørk. En gang i slutten av februar skaffet jeg maling og malte skapdørene, men der stoppet det opp. Skole, eksamen og dating ved siden av førte til prokrastinering.

Nå det er ferie har jeg endelig kommet i gang igjen.Ølfestival

På fredagen var jeg i Kongsberg hos Eirik. Vi var på noe ølfestival liknende opplegg med jobben hans. Det var en ny opplevelse. Jeg fikk møte kollegene hans. Vi prøvde mange ulike typer øl, alt fra øl med bacon til øl med koriander og appelsin. Vi fikk også en rett som bestod av lamme- og lamapølser. Det var faktisk kjempe godt! Resten av helgen tilbrakte vi i Asker. Vi gikk en tur i skogen

I går gikk jeg tur med Daniel. Vi gikk til et sted hvor vi filmet en musikkvideo, en gang da vi lagde musikk sammen. Det er visst 3 år siden nå, men det føles ut som i fjor. I morgen reiser jeg til Kongsberg. Eirik har noe arrangement med jobben sin og man kan ta med partnere, så jeg skal på det.Hver gang vi er ute

Været har vært fint her på Østlandet, så jeg benyttet sjansen til å sole meg. De siste to dagene har jeg vandret rundt med Daniel, min bestevenn. Vi dro blant annet til en restaurant hvor servitøren tente lys for oss. Vi prøvde veldig hardt å holde masken da hun fiklet med lighteren, og brøt i latter da hun gikk. Hun tok tydeligvis ikke hintet etter at vi blåste ut lyset og satte det vekk, for tente hun det på igjen da hun kom tilbake. Dette er noe vi opplever nesten hver gang vi spiser sammen på restaurant.

I dag hadde jeg tverrfaglig helse eksamen som jeg fikk toppkarakter på.Mjød

Jeg tilbrakte enda en helg i Kongsberg, hos Eirik. Vi la en del planer, men været var ikke helt på vår side. Denne helgen fikk jeg prøvd mjød. Vi skulle til vinmonopolet for å kjøpe vin, og endte med å kjøpe en flaske mjød i samme slengen. Det smakte ikke særlig godt. Vi ble skuffet.En lag togtur

Denne helgen var jeg både i Kongsberg og Asker, hos Eirik. På fredag tok jeg toget til Kongsberg, som tar ca. én time og 30 minutter. Teit nok går dette toget kun i arbeidsuken, så jeg tok det på fredag. Eirik hadde tatt denne ruten flere ganger til meg, så den virket rimelig. Det var ett tog bytte i Nordagutu med 10 minutters ventetid, men for meg ble dette én time og ett kvarter. Jeg kom på et stappfullt og kjempe forsinket tog, men jeg kom nå frem.

Denne helgen fikk vi sett på Interstellar, som jeg syntes var en bra film. Jeg fikk fornye designet på prosjektsiden til Eirik.17. mai

Jeg tilbrakte helgen med Eirik, her i Porsgrunn. Vi la ingen store planer for 17. mai så det endte med tilfeldig vandring og et kort besøk av Daniel. Vi spilte spill (analog style) som Uno og biljard.

Mai

I dag leverte jeg prosjekt til fordypningsoppgaven min, to dager før fristen. Det er utrolig godt å få den tyngden av skuldrene. I morgen har jeg tentamen i norsk, og vi får vite om vi kommer opp til skriftlig eksamen i diverse fag. I morgen kommer også Eirik til meg, siden det er langhelg. Jeg gleder meg veldig! Nå har vi ikke sett hverandre på nesten to uker.

Vi skal så klart feire 17. mai sammen og selvfølgelig gjøre en hel haug med andre awesome ting, men av en eller annen grunn så gleder jeg meg som en liten unge til 17. mai.Helg

Denne helgen kom Eirik på besøk. Vi drakk sammen med Daniel en av dagene.

Kongsberg

Jeg hadde en kjempe koselig helg hos Eirik. Vi gjorde et forsøk på å lage sjokoladefondant, men tok den ut et par minutter for sent så den ble ikke helt flytende inni. 

På lørdagen spiste vi på Jonas B. Gundersen i Kongsberg.Asker

Jeg tilbrakte helgen i Asker, sammen med Eirik. Vi spaserte litt rundt Lier for å ta bilder. Jeg fant ut at det var en god idé å gå på halvsmeltet is på en innsjø, skoene gikk selvfølgelig rett gjennom.

Jeg fikk møte broren til Eirik. Vi benyttet søndagen til å gå tur med familien på en fjelltopp.

Takk for alt

I dag var jeg i farfars begravelsesseremoni. Han ble ikke begravet, men kremert . Det var veldig trist fordi farfar var den personen jeg så mest opp til. Han hadde virkelig all min respekt. Heldigvis døde han akkurat slik som han selv ønsket "med hatten og skoene på" som han pleide å si, og ikke i en skrøpelig tilstand på et gamlehjem. Han ble 91 år gammel.Påsken

Jeg hadde en helt fantastisk påskeferie! Den triste nyheten var at Farfar døde, men så var han 91 år gammel.

Ferien tilbrakte jeg på diverse steder. Eirik (Min tidligere mystiske date) besøkte meg her i Porsgrunn og jeg viste ham litt av byen, fordi han aldri hadde vært her før. Under besøket inviterte jeg bestevennen min Daniel, og vi hadde en slags drikkekveld med god stemning. Eirik var her i tre dager, så dro vi til ham.

Vi var i Kongsberg et par dager. Der fant vi ut at vi skulle kjøre en liten aprilspøk på foreldrene hans, men vi tok den dagen før for å gjøre den mer troverdig.  Det endte med en lang photoshoot. Vi forsøkte å posere best mulig for at det skulle se ut som om jeg var gravid, men ikke høygravid. Vi fikk det tydeligvis til, foreldrene gikk rett på det. Broren hans var ikke like lettlurt. 

Jeg tror spøken gjorde foreldrene hans litt nysgjerrige, for de tok turen innom på vei til hytta som vi fikk tilbud om å bli med på, men takket nei til denne gangen.

Vi tilbrakte de siste dagene av ferien i Asker, hvor Eirik har alle de kule nerdedingsene sine. Vi 3D printet blant annet en hel haug med greier, og lekte oss med et Quadcopter. Vi fyrte av en potetkanon, og jeg så også på diverse elektriske dingser han hadde laget. Vi var også på steinjakt. Vi så etter Rombeporfyr, en stein som hovedsakelig finnes i Asker, fordi vi begge er hobby steinfreaks.

Vi besøkte en venn av Eirik. Da Eirik fortalte at jeg gikk på videregående bestemte jeg meg for kjøre en spøk på kompisen. Jeg var 16 år (For at spøken skal gi mening burde jeg nevne at Eirik er 26 år). Kameratens forsøk på å reagere normalt var priceless.

På søndagen hadde vi middag sammen med foreldrene hans som kom tilbake fra hytta.Jet pack!

Det var date fra fredag til lørdag. Vi prøvde å lage brownies, men da kaken stod i ovnen begynte vi å drikke sammen og samtalene tok helt av, så vi glemte den fullstendig. Den ble kjempesvidd! Han kommer sannsynligvis hit til påskeferien med mindre ikke jeg drar til ham igjen.

Solformørkelsen var forresten awesome! Vi hadde en vikar og hun tok med CD-er til oss og vi fikk lov til å gå ut å se.Helgen

Det var nok en vellykket datehelg. Kanadieren er skikkelig konemateriale, han lager fancy mat.

Vi var mest hjemme hos ham og pratet, men vi tok også en sykkeltur rundt i byen siden han har to sykler. Han viste meg hvor han jobber.Nr. 2

Da blir det date nr. 2 i dag, med kanadieren.

Føler at jeg har blitt profesjonell snapper nå.Daten

Daten jeg var på i helgen jeg strålende. Det var en utrolig sjarmerende og hyggelig kar som er kanadisk. Han er født og oppvokst i Canada, men har en norsk forelder og har bodd her noen år nå. Må nesten skryte av at han lagde en fancy middag.

Det føles ut som om vi snakket om alt mellom himmel å jord, også hadde vi putekrig av alle ting. Vi prøvde også å bygge et fort av puter og laken, men det ble ganske mislykket. (Og han er 25 år). Det var egentlig utrolig gøy.

Det blir garantert flere dater. Nå prøver vi å få til en tur på ski før all snøen smelter.Date

Det føles utrolig rart at jeg skal på date. Jeg er liksom ikke noen dateperson, men i dag skal jeg faktisk hele veien til Kongsberg for å møte noen. Jeg vil ikke gå så mye i detaljer på forhånd, men vi har ganske god kjemi så det blir spennende og se hvordan det går.Familie

To av mine fettere og moren deres var hos meg omtrent hele vinterferien, der har virkelig tatt all energi fra meg.The end

Det er over. Anders og jeg er ikke lenger forlovet, kjærester, samboere, hva nå enn vi var. Jeg ville ikke mer. Jeg pakket tingene mine på mandag og tok de med hjem og gjorde det offisielt slutt for to dager siden. Nå merker jeg en følelse av lettelse. Jeg føler at jeg ikke lenger trekker livet mitt ned og komprimerer det til en udugelig tilværelse.Spring

Jeg venter desperat på vinterferie, og håper at det ikke vil føles ut som en evighet til våren kommer.Pakker i posten

På fredag kom min iPhone 6 i posten, og lær armbåndet til min Daniel Wellington klokke. Jeg sparte mye på at klokken bare kostet 600 kr på tax-free, men da kom den med nylon armbånd. Jeg sjekket litt på nettet og fant en rabatt kode som gjorde at jeg fikk lær armbåndet tilsendt for 350 kr. I alt har jeg brukt 950 kr på klokken, når den i de fleste butikker med kun lær armbånd koster 1500 kr.Påkjørsel

I dag skulle være en koselig dag. Jeg hadde invitert min farmor og farfar til leiligheten. Anders og jeg hadde lånt moren min sin Alfa Romeo fordi vi foreløpig ikke har bil. Vi hentet besteforeldrene mine, og hadde koselige samtaler med en noen kopper kaffer. Tiden hadde flydd fort og det var på tide å kjøre dem hjem.

På veien hjem skjedde det, et rådyr spratt ut rett foran bilen. Jeg ropte "Nei!" men det var sjanseløst. Det kom et stort smell, rådyret datt over på siden og ble helt stivt, det skled langs veien og ut i veikanten. Tre biler bak oss stoppet, farfar gikk ut for å se etter dyret. Jeg gravde fram mobilen min i full panikk og ringte politiet fordi jeg ikke hadde nummeret til viltnemnda, slik at de kunne avlive det. Dyret var tydeligvis levende, men døde sannsynligvis før de kom. Det ble ødelagt panser, grill og fanger. Heldigvis var bilen kjørbar så vi fikk kjørt besteforeldrene mine hjem.

Da ble det en tur hjem til moren min med en gjennomgang av masse forsikringspapirer. Jeg fant ingenting som nevnte noe om påkjørsel av dyr så jeg ringte forsikringsselskapet og det var slik jeg trodde... forsikringen dekket ingenting.iPhone 6

I går kjøpte jeg en iPhone 6 hos NetOnNet. Den måtte forhåndsbestilles fordi det er tomt, dessverre vet de ikke når de får telefonene inn på lager, og derfor vet jeg heller ikke når jeg får min. Jeg regner med at det ikke tar lenger tid enn én måned fordi jeg er ganske spent.

Det er ulikt meg å kjøpe det nyeste på markedet. Jeg har vært ganske fornøyd med min iPhone 4. (Ja, 4 ikke 4S). Men etter tre år med denne telefonen, følte jeg at det er på tide med noe nytt. Jeg sparte store deler av stipendet mitt i 2 år, og endte opp med en ganske stor sum på sparekontoen som jeg ikke hadde noen planer for. Så ble det en iPhone, fordi jeg har hatt iPhone i 7 år. Jeg tror ikke jeg klarer å gå over på noe annet, og fremdeles være fornøyd. Jeg bruker også mobilen min veldig aktivt til å ta bilder så et kamera som er litt bedre hadde virkelig ikke skadet.Juletider

Jeg feiret jul med Anders, hos søsteren hans og familien hennes. Første juledag dro vi til Oslo, til faren hans. Årets gave var en  Nescafe kaffemaskin.

Winter

I det siste har jeg handlet julegaver og jeg føler meg for så vidt ferdig med det. I år skal Anders og jeg til storesøsteren hans på juleaften.

20

Jeg fylte 20 år på fredag (14. november), men jeg feirer ikke bursdager.

Oktober

Da var oktober over og november er her. Tro det eller ei, men jeg feiret ikke Halloween i år. Planen var å dra på Park, men det ble det ikke fordi jeg var rett og slett ikke i humør til det. I stedet lagde jeg en gresskarlykt fordi jeg allerede hadde gresskar, så dro Anders og jeg til Oslo. Vi overnattet hos faren hans.

Instagram: Norvember

Dåp

Forrige helg var Anders og jeg i dåpen til niesen hans, søsteren hans fikk enda en datter i sommer. Vi var på Solum kirke. Endelig er det høstferie.Vi prøver igjen

Jeg er kjempe syk og har allerede fått mitt første fravær. Jippi... Da jeg trente på Fresh forrige søndag ble jeg så varm at for å kjøle meg ned valgte jeg og ikke ta på jakken min, da jeg gikk hjem. Jeg hadde bare på meg treningstopp, det var sannsynligvis en veldig dum idé fordi det var egentlig iskaldt ute. Gjort er gjort. Jeg merket at jeg begynte å bli sår i halsen på mandag, i dag var det helt elendig.

I går gikk jeg fra partneren min, som jeg har vært forlovet med litt over et halvt år. Det var en vanskelig avgjørelse, men jeg ble lei av å bli skuffet gjentatte ganger. Forholdet vårt var mer barn og mor. Jeg måtte studere, og ha alt ansvaret i hjemmet alene. Han hadde all tid i verden ettersom at han verken studerer eller arbeider. Likevel måtte jeg ordne og styre for meg selv og for ham. Han gjorde nærmest ingenting, som ble et mentalt helvete og jeg ble ekstremt utbrent og deprimert. I tillegg til å miste alt jeg hadde av egne venner. Jeg trodde jeg hadde hatt depresjoner før, men de depresjonene var rene lykken i forhold til hvor dårlig jeg følte meg. Tankene mine var på et veldig mørkt sted.

I går pakket jeg sakene mine og dro. Jeg sa at jeg med glede kommer tilbake, når han beviser at han kan gjøre ting på egenhånd, som en voksen, og bryte de elendige vanene sine. Etter lange samtaler i dag har han lovet å forbedre seg. Skal jeg være ærlig, så er jeg er skeptisk med tanke på alle de sjansene jeg allerede har gitt. Jeg vet ikke om jeg burde gi enda en sjanse, men jeg klarer ikke å gå fra mennesker, særlig når jeg blir bønnfalt.

Jeg har hatt 3 forhold i løpet av livet, men dette er første gangen jeg tar avgjørelsen, så jeg er klar over mine problemer med å gjøre det slutt. Mitt første forhold var da jeg var 15/16 år, det var et veldig usunt forhold med en 21-åring, som hadde veldig dårlig innvirkning på meg. Alle vennene mine ba meg om å gå fra ham. Jeg visste at jeg ble utnyttet. Jeg var klar over at dette forholdet ikke ville fungere, likevel klarte jeg ikke å samle opp mot til å gå.

Men min partner er ingen dårlig person, tvert imot. Han er det snilleste mennesket jeg noensinne har kjent. Det er vanskelig å være sint på ham. Vi vil begge at dette skal gå så jeg vender tilbake til forholdet, men foreløpig vender jeg ikke tilbake til leiligheten vår.Det er over...

Man vet det er over når man er forelsket i minnene, i stedet for personen som står foran deg. Det er slik det har blitt. Jeg har ikke lyst til å dele resten av livet mitt med en person uten viljestyrke eller ambisjoner. En person som bare tar opp min tid og energi. Jeg har gitt alt for mange sjanser, som han selv pent har takket neil til.

Det er trist at det ble slik. Men uansett hvor snill, så veier det ikke opp for udugeligheten.Fresh

I går meldte jeg meg inn på Fresh Fitness med Daniel, fordi jeg har gått opp 7 kilo på et halvt år. I fjor sommer jogget jeg nesten hver eneste dag, men etter at jeg begynte på skolen og det ble vinter tok det slutt. I tillegg flyttet jeg ut hjemmefra, da ble det mye hurtig mat fordi man slapp oppvask og det var enklere enn å lage maten selv. Jeg veide 53 kg, nå veier jeg 60 kg, noe som jeg ikke har veid siden 2010. Jeg vet at jeg ikke har muskler, etter dårlige resultater på skolens styrketest.

Jeg kan jogge når som helst igjen, men styrketrening er ikke veldig fristende uten apparater, derfor satser jeg på det. Hvis jeg er heldig får jeg bedre resultater på styrketesten i år.

De tok bilde av meg når jeg meldte meg inn. Veldig glad...Fest

I går/i dag var Anders og jeg hos Jon, som har bursdag og forlovet seg med kjæresten sin på samme dag. Han samlet en liten gruppe med venner, det var hyggelig.Bowling

I går dro Anders, Rebecca og jeg på bowling. For noen dager siden badet vi sammen i Vassdalen, som førte til at jeg ble mer kjent med Rebecca (venninne av Anders). Siden fant vi ut at vi kunne finne på noe annet sammen og det ble bowling. Etter bowlingen ble hun med hjem til oss, og vi pratet oss bort til klokken halv 2 om natten.

 
 
 Slekten

På lørdag samlet Farmor og Farfar hele familien, og da mener jeg hele familien. Farmor og farfar begynner å bli gamle, så de ville feire bursdagene sine sammen. Det var i hvert fall hyggelig å møte søskenbarn som jeg ikke har møtt på noen år og broren min. Jeg tror det er 2 år siden jeg sist så/snakket med broren min.Svømmetur

I dag dro Anders, Glenn, Olav og jeg til Vassdalen for å grille og bade. Vannet var ikke kaldt, men det var ikke varmt heller. Det var mulig og bade i hvert fall.Interiør

Stuen ble litt mer livlig etter IKEA-turen vår, forrige uke.Ikea

I morgen drar Anders og jeg til Ikea sammen med Glenn. Vi har fått låne tilhenger av Anders sine besteforeldre, så nå blir det nye stoler.

Flytter

I går pakket Anders og jeg ned så mye vi kunne og kjørte opp og ned med ting til den nye leiligheten. Den nye leiligheten er litt mindre i forhold til den forrige som var ganske stor og ny, men vi bodde så langt ute på landet at det ikke gikk buss dit. Nå skal vi bo på Gulset, og her er det i hvert fall buss. Leiligheten er også billigere, men det er bare snakk om 200 kr. Etter at vi sluttet å flytte ting dro vi hjem til besteforeldrene til Anders og grillet.

Forrige uke hadde jeg en muntlig matte fremføring som jeg fikk 5 på.17. mai

17. mai i år ble ganske rolig, vi gjorde ikke så mye ut av det. Anders og jeg hentet Glenn, så lagde vi en typisk norsk middag hjemme hos oss. Vi kjørte litt rundt å så på hva som skjedde i byen og tok en tur innom familien til Glenn. 

Mopedist

I går fikk jeg mine første erfaringer med moped.Vårens sommerdag

Jeg klarer ikke å innse at jeg fremdeles må på skolen. Nå som jeg har hatt påskeferie, i tillegg til fullstendig sommervær og en desperat lengsel etter sommeren, har jeg nesten klart å lure meg selv til å tro at det er sommerferie. Jeg klarer ikke å tro at jeg må på skolen, ikke vil jeg det heller. Nå starter den verste delen, vi får en hel haug med muntlige høringer og skriftlige tentamener. Det passer jo utrolig bra, nå som tankene mine allerede har tatt seg sommerferie.

Jeg var på Mule Varde med Anders. Vi kjørte egentlig rundt både her og der, i en gammel Lada som vi låner av en kamerat, mest for å ta bilder med mitt analoge kamera. Jeg tror sist gang jeg brukte det var februar i fjor, så nå var det på tide. Det er forresten for varmt til at jeg får sove.

Instagram @Norvember

                    Grille

I dag var jeg i Vassdalen med Anders, Magnus og Glenn. Vi dro dit for å grille, det var koselig.

>-<->-<Ops

En koselig helg der en gjeng venner samles for å drikke litt, ender med at en av oss legges inn på psykiatrisk avdeling.


Valentin

I dag ble jeg så dårlig at jeg måtte dra fra skolen. Jeg var veldig kvalm og svimmel. For å si det på en pen måte, da jeg kom hjem fikk jeg tømt meg og plutselig var det som om jeg ikke hadde vært dårlig i det hele tatt. Det var gode nyheter, det var litt stusselig å være syk på valentinsdagen, særlig rett før ferien.

Anders og jeg dro på Jonas B. Gundersen. Jeg fikk roser :)

Snikbilde

Legevakten

Det virker som man alltid blir syk når en ferie eller høytid er rett rundt hjørnet.

Da jeg kom fra skolen, spiste jeg middag og fikk etter hvert litt vondt i magen. I starten brydde jeg meg ikke, men for hver time som gikk ble smertene verre og etter 6 timer var det veldig smertefult. Jeg prøvde paracet, melk og alt jeg kunne komme på, til ingen nytte. Til slutt bestemte jeg meg for å dra til legevakten. Der tok de noen prøver og fant hvite blodceller i urinen. De mistenkte at jeg hadde urinveisinfeksjon, men jeg er overbevist om at dette ikke var årsaken til magesmertene fordi jeg har hatt UVI flere ganger før. Nå må jeg gå på antibiotika kur.Skøyter

Det har vært en travel helg. Det var så lengesiden jeg hadde besøkt farmor og farfar at på lørdag tok Anders og jeg en tur innom. Anders fikk møtt faren og søsteren min, fordi de var der. Det ble mye vasking og styring hjemme hos oss, både på lørdag og søndag, fordi vi hadde invitert moren og besteforeldrene til Anders, på middag. Fredagen tilbrakte vi på skøytebanen i Skien.Internett

Yay! Nå har Anders og jeg fått nett, så nå har han blitt PC slave. Neida. Den stakkars fyren har levd på mobilnett i 1 og et halvt år, å flytte inn til ham har vært en bra avvenning. Enda vi har fått nett nå så har jeg ikke brukt det. Jeg føler ikke noe særlig behov for det. Ender bare opp med å sitte på nettet i pausene på skolen.

21

I går fylte Anders 21 år. Vi dro til Oslo for å feire hos faren hans. Jeg bakte bilkake til ham.

Nå har jeg fått ringen tilbake og den passer helt perfekt.

Opp ned

Nå har jeg snudd alt i leiligheten til Anders på hodet, men som han selv sier så var alt på hodet fra før så nå snur jeg det riktig vei. Med andre ord, det blir en forbedring. Jeg hadde tenkt å ha en slags prøvetid hos ham for å så bestemme meg om det passer for meg å bo hjemme hos ham, men det ser ut til at jeg blir. I går kopierte vi nøkkel til meg.

 

Forlovet

Den 3. januar fridde gutten min til meg. Dessverre var ringen en størrelse for stor så den er sendt til tilpasning, det irriterer meg at jeg ikke har den.Nyttår

Da har jeg flyttet inn hos Anders. Vi hadde et lite middagsselskap på nyttårsaften og inviterte Magnus og Olav. Det var hyggelig. Anders har dessverre ikke internett så nå blir det nett avvenning. Ikke at jeg synes det er så ille. Jeg liker faktisk å ikke være så avhengig av å bruke nett. Jeg kan sjekke alt jeg trenger mens jeg er på skolen og mer enn det synes jeg ikke at jeg har behov for.Flytter ut

I dag flytter jeg ut. Foreløpig skal jeg bare se hvordan det blir, særlig med transport siden Anders bor på et dumt sted hvor det ikke går en eneste buss. En av betingelsene mine er at han må få meg på skolen til rett tid, hver dag. Han mener han kan klare det, men jeg tviler litt på den syvsoveren. Så dersom jeg en dag skulle komme for sent en dag blir det rett hjem igjen. Unntakene er ting som ikke er vår feil og som vi ikke kan gjøre noe med.Favoritt

I år ble det mange praktiske gaver som verktøy og kjøkkenutstyr, men det var en gave som skilte seg ganske godt ut. Anders overrasket meg virkelig.

Julen

Da er julen endelig over. På lille juleaften hadde vi selskap hjemme. Moren min hadde invitert noen venner av oss, en russisk familie, på en typisk norsk julefeiring.

I år rømte jeg fra familien på juleaften og ble med Anders til Oslo i stedet. Vi var hos faren hans. 1. Juledag skulle vi egentlig dra til Seljord for å være på gården til moren hans, men fordi vi var der den 21. droppet vi det. 2. juledag og i går var vi hos farmoren og farfaren hans fordi den ene dagen var onkelen, kusinen og grandonkelen hans på besøk og i går var broren, kjæresten hans, faren og stemoren hans der.Tangen fort

Anders og jeg dro til Seljord på lørdag fordi moren hans inviterte oss til huset/hytta som tilhører stefaren. Det var en slags førjulsfeiring sammen med moren, søsteren, broren og partnerne demmes i tillegg til barn.

Det ble ingen tur til Sverige, Olav og Magnus trakk seg. Vi inviterte Sander i stedet. Han ville gjerne være med men hadde dessverre arbeid, da ville vi endt opp med bare 1 time på oss, i Sverige. Derfor dro vi til Tangen fort med Sander og flyttet Sverige turen til den 30. desember.Bursdagsselskap

I går var jeg i bursdagsselskapet til Daniel. Han har egentlig bursdag den 23. desember, men fordi de fleste er opptatt den dagen valgte han å feire et par dager før. Det var ikke det største selskapet, tilsammen var vi fem stykker. Mye bråk ble det likevel enda så få vi var. Daniel og jeg bakte brownies og lagde gløgg med vodka.

I dag drar Anders og jeg til Seljord for å besøke moren hans og imorgen drar vi til Sverige med Olav og Magnus.

Pepperkaker

På tirsdag lagde Anders og jeg pepperkaker. Vi hadde snakket om å bake pepperkaker før jul, etter at famoren hans hadde gitt oss en hel haug med bakeutstyr. Vi var i matbutikken og de solgte ferdig pepperkakedeig for 10 kr. så vi tenkte hvorfor ikke? Jeg tok bildene med kameraet til Anders, så nå låner jeg SD kortet hans. Det var noen gamlere bilder på det også.Det snør

På fredag så vi film på skolen og spise pizza. Etter skolen ble jeg med Anders til Siljan fordi en venn av ham skulle fikse noe på bilen hans og så var planen å besøke moren hans, men hun var visst ikke hjemme. I stedet dro vi for å handle litt julegaver og så innom farmoren og farfaren hans. På lørdag dro vi til min farmor og farfar fordi tanta mi var der og mamma snart hadde bursdag så hun kom dit hun og. Samme kvelden kjørte vi etterpå rundt med Magnus. I dag ble Anders og jeg invitert av farmoren og farfaren hans, til kikuthytta for å spise.

Det snødde i natt, jeg er skikkelig sur. Hadde håpet på at det ikke ville komme noe snø.Vi har ikke hvit sjokolade

I går var jeg ute med Daniel. Vi fant ut at vi fikk lyst på hvit sjokolade, men fant også ut at det rett og slett ikke finnes i butikkene. Vi gikk til alle matbutikkene i nærområdet. 2 Kiwi butikker, 2 Meny butikker, Ica, Coop, Rimi, Nille, Europris, Shell, til og med Sunkost. Alt vi fant var den ekle freia hvite kokesjokoladen. Sunkost hadde også en skikkelig dyr hvit sjokolade men den hadde mango biter i seg. Det var litt av en jakt. Vi ga opp til slutt.Gamlehjem

Det kommer nok neppe som noen overraskelse at jeg har overnattet hos Anders hele helgen. Det er vel det enste jeg faktisk skriver om, men så skyldes det kanskje det at nå for tiden består livet mitt stort sett av skole og Anders. På fredager har vi programfag og da besøkte vi et gamlehjem. Jeg fikk sansen for en gammel mann der. Han var ganske ærlig "Dette er en forsmak til helvete. Det hadde vel egentlig vært bedre å være der" så bablet om mye rart uten grenser, som f. eks. horer.

Anders hentet meg ved gamlehjemmet og vi dro rett hjem til ham slik at jeg kunne skifte fordi vi skulle i bursdagselskap til halvsøsteren hans. Selskapet var hos faren hans, som bor i Oslo. Hele familien var der. Jeg skulle bare tulle litt så jeg ba niesen til Anders om å slå ham mens han stod med ryggen til. Selvfølgelig så snudde han seg i det jeg hadde sagt det. Nå er det nok ikke lenge før han blir Tante Anders.

Dagen etter kom vennen hans, Magnus, på besøk. Han hadde tatt med seg alkohol og var den eneste som satt å drakk. Noen andre venner av Anders inviterte oss alle med ut til å spise på Nan Wan Garden, hvor Magnus bestilte enda mer alkohol. Det ble en hysterisk morsom tur hjem igjen. Magnus både sa og sang så mye rart at Anders så vidt klarte å holde seg på veien imens han lo. Vi hadde på jule musikk i bilen og da "Vi tenner våre lykter" kom på mens vi kjørte gjennom Porsgrunn sentrum sveivet Magnus ned vinduet og sang med full hals "Ja, vi tenner våre pikker når det mørkner!" Huff, jeg kan ikke si halvparten av det som skjedde.

Det var en artig helg.

I dag skulle vi egentlig ha flydd ett av modellflyene til Anders, men det var forferdelig sterk vind ute så vi droppet det.

Au!

I går ble jeg fort ferdig med skolearbeidet mitt. Jeg dro ut med Anders og Magnus, vennen hans. Anders hadde fått seg ny bil etter at den forrige ble ødelagt, han kjøpte bilstereo som de drev og monterte i en time. Jeg orket ikke ut i kulden så jeg ryddet halve leiligheten til Anders, haha. På kvelden skulle vi kjøre Magnus hjem, det hadde blitt iskaldt og veiene var fulle av is. Bilen gled selvfølgelig i en bakke. Det var så ille at den gikk helt rundt på veien og i det hjulet traff grusen i veikanten ble det bråstopp. Jeg hadde lent meg forover i baksetet for å høre bedre når vi snakket. Det var dumt fordi jeg slo hodet mitt veldig hardt da vi bråstoppet.

Det knaste i skallen min og føltes ut som den ble trykt sammen. Det var så vondt at jeg endte opp med å ligge i baksetet i 10 minutter. Klarte ikke å snakke, lå bare å gråt. Guttene fikk helt panikk da jeg ikke svarte, Anders bønnfalt meg om å bli med til legevakten. Jeg ville dra dit selv, men av en eller annen grunn så skal ting alltid skje på skoledager. Jeg fikk nok med trøbbel etter den ganske så mislykkede spontane Osloturen, forrige uke. Det siste jeg trengte var en ny bil episode på en ukedag.

Det verste er at moren min ringte meg en halvtime før vi dro for å si at det er veldig glatt ute og at vi måtte kjøre forsiktig. Jeg mannet meg opp tilslutt og nektet å dra til legevakten. I stedet sa jeg bare hjemme at jeg datt ute og slo meg, fordi jeg er ikke bra i hodet i dag heller. Jeg har ikke klart å konsentrere meg i det hele tatt og er veldig søvnig. Nå har jeg hodepiner av og til pluss en nydelig kul i hodet. Skal være litt oppmerksom på tilstanden min for hvis det ikke blir bedre får jeg dra på sykehuset likevel.

I dag dro Anders og jeg til kjøpesenteret Herkules fordi jeg ville se etter et par julegaver. Det fant jeg ikke, men vi møtte på Sander, vennen hans som ble med oss til Oslo. Vi dro alle hjem til Anders hvor jeg lagde pizza fra bunnen av. (Føler meg litt stolt) På fredag drar jeg til Oslo igjen med Anders, i selskap hos faren hans.Fallskjerm

Synes at jeg nesten bor hos Anders. Jeg sov over fra fredag til mandag fordi vi hadde fri på skolen i dag. Nå har jeg faktisk møtt hele familien hans. På søndag så hoppet kunsinen og farmoren hans i fallskjerm og vi ble med for å se på. Da fikk jeg også møtt onkelen og tanten hans. Jeg liker virkelig familien hans, den er litt spesiell. Jeg tror ikke alle har en farmor som hopper i fallskjerm. Anders flyr glidefly, for eksempel.

Ellers så har vi vært hos famoren og farfaren hans og litt ute med en av kameratene hans. Vi gjorde også noen forsøk på å lage mat. Anders lagde hyrdepai og vi prøvde å lage brownies men det var litt vanskelig fordi han manglet litt kjøkkenutstyr, men vi fikk det til.

Tihi :)Ut på eventyr

I går dro vi ut på store eventyr. Jeg ble med Anders og en venn av ham på en spontan Oslo tur, faktisk så var det nesten rett ved Gardermoen. Vi kjørte i full fart fordi jeg hadde skole dagen etter og vi kom dit relativt raskt men turen hjem ble stikk motsatt. Av alle ting som kunne skje så ble det motorstopp bare 5 minutter etter at vi begynte å kjøre tilbake. Det var flaks at vi befant oss på en bensinstasjon da bilen ikke ville starte mer, fordi vi var ikke særlig godt kledd og det var minusgrader. Guttene prøvde å fikse bilen i ca. 2-3 timer men det var håpløst så vi ble nødt til å tilkalle viking. Det ble en lang og dyr tur hjem. Var ikke hjemme før klokken 2-3 om natten. Hadde ikke dette skjedd hadde jeg vært hjemme ca. 23. Det passet perfekt med fremføringen jeg hadde i dag som jeg ikke fikk øve til, men fikk 5 likevel så skal ikke klage.

Jeg ikke sa noe som helst om at jeg dro avgårde fordi jeg trodde jeg ville komme hjem i tide. Fikk litt kjeft da jeg kom hjem.

Det morsomste delen var at på vei ned spurte jeg kameraten om pinlige bil historier som inkluderer Anders. Så ble vi med på en selv.Hele familien

I går hadde jeg selskap. Det var en slags liten feiring av bursdagen min og Mamma hadde invitert Farmor og Farfar. Etter at de dro ble jeg med Anders og to av vennene hans, ut. Vi gjorde egentlig ikke noe annet enn å kjøre rundt og snakke. Vennene hans liker å fortelle meg ting han ikke ville sagt selv. Synes litt synd på Anders fordi vi mobber ham litt for mye av og til.

I dag kan jeg si at jeg har møtt hele familien hans. Vi kjørte med Farmoren og Farfaren hans til Kongsberg der søsteren hans bor. Niesen hans hadde også nylig hatt bursdag og fylt 3 år og det skulle feires. Jeg fikk bli med fordi familien hans var ganske nysgjerrig på å møte meg og fordi at dette selskapet ga meg mulighet til å møte den delen av familien hans som vanligvis befinner seg i Oslo. Familien hans er utrolig hyggelig og jeg føler meg faktisk mer velkommen i familien hans sammenlignet med min egen. Men så skal jeg ikke benekte for at jeg kommer fra en ganske splittet og dysfunksjonell familie.

Må si jeg fikk sansen for niesen hans og jeg tror hun fikk sansen for meg. Hun var veldig bestemt på at hun skulle leke med akkurat meg. Jeg satt og spiste så dro hun meg med seg vekk fra bordet. Og hver gang jeg satt med de andre voksne så kom hun og satte seg på fanget mitt. Hun var utrolig skjønn. Men jeg fikk virkelig sansen for henne fordi hun hadde på små høyhælte sko og hun tråkket på halvparten av gjestene med skoene og det var visst veldig vondt. Det er sikkert utrolig slemt av meg å synes at det er morsomt men hun hoppet på Anders med skoene på et visst sted og jeg tror ikke han hadde det så bra i en stund etterpå.

Bursdag

Da er bursdagen min over og det er litt synd fordi det er den beste bursdagen min så langt. Jeg har ikke feiret bursdagene mine noe særlig de siste årene. Da mattelæreren vår fikk høre at en i klassen og jeg hadde bursdag samme dag sa han at vi måtte feire. Noe jeg oppfattet som spøkefullt men han var visst seriøs likevel, så i mattetimen i dag ble det kake, is og cookies som noen av elevene tok med. Det ble sang og. Har aldri opplevd så stort stas på skolen bare på grunn av en bursdag, men det var utrolig koselig.

Senere hentet Anders meg og vi dro til besteforeldrene hans som hadde laget kjempe god middag til oss og vi fikk kake. Jeg var også hjemme hos ham. Han ga meg roser.

Planer

I dag var jeg med Anders. Han skulle se på en bil som han muligens skal ha og tok med seg en av vennene sine. Vennen hans og jeg satt i bilen til Anders mens han så på den andre bilen og da lærte jeg en hel del nye ting om ham. Mens vi kjørte rundt alle sammen fikk jeg også høre at par morsomme historier de hadde sammen, men Anders syntes antagelig det var mer pinlig. Det er veldig tydelig når han blir flau. Det er litt morsomt. Vi var også å spise på Peppes sammen.

I morgen har jeg bursdag. De siste årene har jeg ikke feiret det noe særlig men da Anders fikk høre om de stusselige planene mine bestemte han seg for å ta meg med ut. Jeg er ikke helt sikker på hva som egentlig kommer til å skje fordi han ville at det skulle være en overraskelse. Jeg er ganske spent i hvert fall!Sprø

Jeg overnattet hos Anders igjen fra i går til i dag. Nå har jeg sannsynligvis snart møtt absolutt alle i familien hans. Vi var hos farmoren og farfaren hans. Det var to artige mennesker. Anders og jeg spiste på restaurant igjen og snakket om sprø ting vi har gjort. Jeg trodde jeg hadde gjort mye rart men nå må jeg nesten revurdere det.

 Tåkete

I dag var jeg hos Anders. Vi var så badass at vi dro langt ut i ingenmannsland til en tåkete vei uten belysning på kvelden, for at jeg kunne øvelseskjøre. Tror aldri jeg har vært så redd i en bil før, men det gikk bra. Jeg møtte noen av vennene hans. Vi skal treffes imorgen igjen.Overnatting

Fra i går til i dag overnattet jeg hos Anders. Vi dro til Siljan fordi han måtte hente noen ting hos moren sin så vi ble der en liten stund. Det var koselig, men jeg er ikke så sikker på at han selv syntes det. Han ble veldig flau når moren hans begynte å fortelle meg ting om ham, haha.

Etterpå dro vi for å spise på restaurant. Jeg fikk sannsynligvis møte halve familien hans på en dag. Vi skulle også se en film som han måtte hente hos besteforeldrene sine. Jeg hadde i hvert fall en veldig hyggelig helg.Kino

En venn inviterte meg på kino og vi fant ut av at vi skulle se Gåten Ragnarok. Jeg synes filmen var grei, i hvert fall til å være norsk.

Halloween

I dag var jeg hos Daniel. Jeg kledde meg ut som en Russisk-Militær-Kommunistisk-Prostituert, noe slikt og Daniel kledde seg ut som Hitler. Det var ganske spontane kostyme ideer. Vi fikk oss i hvert fall en bedre latter i år, sammenlignet med i fjor da vi bare var vampyr og zombie. Vi så også på scream 4.Den ene dagen

Jeg har bestemt meg for å rett og slett for å ikke presse meg selv for hardt med skolearbeid. Jeg kan ta en god del på sparket og har jeg ikke lært det så er det synd for meg. Vi går gjennom det meste i timene, så har jeg fulgt med så bør jeg kunne det jeg skal.

På torsdag er det Halloween og jeg vet ikke om jeg har noen større planer enn og kle meg ut med Daniel. Som hva, vet jeg ikke. Men når man har den ene dagen i året der du kan se ut som hva som helst og være unnskyldt får man utnytte muligheten.

Min nye venn inviterte meg på kino til fredag. Vi skal se Gåten Ragnarok. Jeg skal også overnatte hos ham fra lørdag til søndag.Fish Eye

I dag var jeg hos Daniel og vi fikk endelig jobbet med musikk. Nå har vi en ferdig melodi så vi må bare jobbe med tekst og vokaler. Vi så også på Paranormal Activity 1, nok en gang er skrekkfilmer virkelig ikke for oss. Vi klarer rett og slett ikke å ta dem seriøst, når vi ser på skrekkfilm kritiserer vi absolutt alt og alle i filmen og lager vitser om alt sammen. I dag var vi så kreative at vi hadde et "drinking game" vi drakk hver gang noen skrek i filmen, ingenting skjedde eller noen gjorde et åpenbart dumt valg.

Vi så også på gamle bilder som Daniel hadde på pc'en sin og snublet over noen fisheye bilder som han hadde glemt og sende, fra i fjor.Glede

I dag møtte jeg verdens snilleste og søteste menneske. Jeg begynte og snakke med en gutt på nettet, faktisk så var det egentlig omvendt. Han begynte å snakke med meg fordi vi hadde mange fellesinteresser. En av tingene vi hadde felles var at vi begge liker å gå turer, så vi bestemte oss for å gå en tur sammen. Jeg kan helt ærlig ikke huske sist gang jeg har snakket om så mye på en gang. Han må være det minst pretensiøse mennesket jeg har møtt, noe som gjorde det utrolig lett for meg å omgås med ham.

Det ble ganske kaldt ute etter hvert så jeg ble med hjem til ham hvor vi så på Scary Movie 5 og snakket sammen. Etterpå kjørte han meg hjem. Det var en ganske koselig dag for meg. Nå har det gått alt for lenge uten at jeg har blitt kjent med nye mennesker. Vi kommer grantert til å treffes igjen.

Brann

I går var jeg hos bestevennen min Daniel og så på filmen/dokumentaren Kumaré. Vi var litt ute også. Vi gikk for å se et hus som brant ned et par dager siden.

Min

I går kom Håvard, kjæresten min, på besøk. Han kom hele veien fra Oslo, som er 2 - 3 timer unna. Håvard og jeg har vært sammen i nesten 2 og et halvt år nå. Før bodde han der jeg bor, men han fikk lærling plass i Oslo og måtte flytte. Han flyttet dit for en måned siden og det er veldig uvant for meg og ikke ha ham i nærheten. Etter at vi har møtt hverandre nesten hver eneste dag i 2 år, så ble vanen veldig plutselig brutt og det merker man tydelig. Men ellers så går det bra og vi forsetter forholdet vårt videre. Utanning er utdanning og vi er begge enige at det er viktigere enn forhold.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.