hits

Sketch

Det er evigheter siden jeg tegnet med blyant og nylig gjorde jeg et lite forsøk på en sketch. Den ble ikke den beste, men heller ikke den verste. Jeg burde ha tegnet større. Det var alt for smått.

I dag har jeg ellers holdt på med forberedelser til jul. Det blir ikke noen stor feiring i år.Count BassetStjernehimmel i vannfarger

Det er en stund siden jeg har malt, spesielt med vannfarger. Vannmaling ser ut til å ha tatt skikkelig av den siste tiden så jeg bestemte meg for å følge på og gi det et forsøk. Jeg ville se om jeg fikk til "space" effekten, og føler at resultatet ikke ble for ille. Til tross for at jeg var utålmodig og begynte etterhvert å slurve.Steampunk Owl

Min nyeste tegning. Jeg lagde den i dag.

 Nøkk

Tegningen er fra januar 2016. Jeg har bare ikke tatt meg tid til å skanne den.

 SP

Det tok bare 6 år fra jeg fikk ideen til jeg faktisk tegnet den. Da jeg gikk på formgiving 2010/2011 lagde jeg en mixed media kollasj/illustrasjon som jeg kalte "Love is suicide" som er en referanse til Bodies, navnet på en Smashing Pumpkins sang. Jeg ville ikke at ideen skulle gå i glemmeboken, men var for lat til å tegne den og derfor ble det en digital versjon. I går hørte jeg på noen SP sanger og ble litt nostalgisk. Jeg bestemte meg for å faktisk tegne denne gangen.

I tegningen la jeg til enda en SP referanse ved at kulen har sommerfuglvinger som er navnet på en annen sang Bullet with butterfly wings. Den eldre utgaven ligger et stykke tilbake i mitt DeviantArt galleri. Lenken til min DeviantArt skal befinne seg i toppmenyen her.Faces

 Oh deer!

Den siste tegningen jeg fullførte og var fornøyd med lagde jeg i mai. Det var på tide med en ny en. Jeg kommer til å laste opp et bedre bilde av tegningen senere, belysningen på rommet mitt er alt for dårlig nå.

 Alv

Jeg kan ikke huske sist jeg satt timevis og tegnet. Det kan ikke ha vært dette året. Jeg blir ganske skeptisk til i fjor også. Det har vært litt mangelfullt med inspirasjon og motivasjon en stund nå, men en eller annen idé fikk jeg da så det ble en alv.

 Maling

Vi har fremdeles mye å gjøre på skolen. Jeg har ikke tid til noe annet en skole. Denne gangen lager jeg et innlegg med noen av maleriene mine.Tegninger

Jeg har tegnet mye helt siden jeg var liten og det er fremdeles en av mine favoritt hobbyer. Jeg har allerede delt mine digital tegninger, her på bloggen. I dag deler jeg promarker og fine line penn tegningne mine (fordi jeg også av og til tegner tradisjonelt med blyant). Jeg liker disse tegningene ekstra godt fordi promarkers gir jevne farger og det ser noen ganger digitalt ut.


 Maleri

Et par dager siden var jeg på malerklubben, og ble ferdig med nytt maleri samme dagen. Jeg er ikke særlig fornøyd. Det er langt fra mitt beste maleri. Jeg vet ikke helt hva som får meg til å mislike det.

Digitale tegnigner

Jeg har ikke hatt sjansen til å lage ny kunst som jeg kan dele her, nå som jeg går på skolen. Derfor skal jeg dele litt av den gamle. Vanligvis lager jeg alle slags typer kunst, men i dag deler jeg bare noen av mine digitale tegninger.

  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.