Faces Oh deer!Den siste tegningen jeg fullførte og var fornøyd med lagde jeg i mai. Det var på tide med en ny en. Jeg kommer til å laste opp et bedre bilde av tegningen senere, belysningen på rommet mitt er alt for dårlig nå.

 AlvJeg kan ikke huske sist jeg satt timevis og tegnet. Det kan ikke ha vært dette året. Jeg blir ganske skeptisk til i fjor også. Det har vært litt mangelfullt med inspirasjon og motivasjon en stund nå, men en eller annen idé fikk jeg da så det ble en alv.

 MalingVi har fremdeles mye å gjøre på skolen. Jeg har ikke tid til noe annet en skole. Denne gangen lager jeg et innlegg med noen av maleriene mine.TegningerJeg har tegnet mye helt siden jeg var liten og det er fremdeles en av mine favoritt hobbyer. Jeg har allerede delt mine digital tegninger, her på bloggen. I dag deler jeg promarker og fine line penn tegningne mine (fordi jeg også av og til tegner tradisjonelt med blyant). Jeg liker disse tegningene ekstra godt fordi promarkers gir jevne farger og det ser noen ganger digitalt ut.


MaleriEt par dager siden var jeg på malerklubben, og ble ferdig med nytt maleri samme dagen. Jeg er ikke særlig fornøyd. Det er langt fra mitt beste maleri. Jeg vet ikke helt hva som får meg til å mislike det.

Digitale tegnignerJeg har ikke hatt sjansen til å lage ny kunst som jeg kan dele her, nå som jeg går på skolen. Derfor skal jeg dele litt av den gamle. Vanligvis lager jeg alle slags typer kunst, men i dag deler jeg bare noen av mine digitale tegninger.  • OM MEG


    Jeg er 22 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg er utdannet helsesekretær, men tar for øyeblikket påbygging til generell studiekompetanse.

    Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel webdesign eller giftfri kosmetikk. Dette finner du også i kategoriene mine.

  • hits