hits

<3Internett

Yay! Nå har Anders og jeg fått nett, så nå har han blitt PC slave. Neida. Den stakkars fyren har levd på mobilnett i 1 og et halvt år, å flytte inn til ham har vært en bra avvenning. Enda vi har fått nett nå så har jeg ikke brukt det. Jeg føler ikke noe særlig behov for det. Ender bare opp med å sitte på nettet i pausene på skolen.

21

I går fylte Anders 21 år. Vi dro til Oslo for å feire hos faren hans. Jeg bakte bilkake til ham.

Nå har jeg fått ringen tilbake og den passer helt perfekt.

Fem

Jeg tok litt feil med karakterene likevel. Nå har vi fått vurderingen i PTF og jeg fikk 6 i stedet for 5, som jeg trodde jeg ville få. Med andre ord jeg får akkurat 5 i snitt.

Engelsk: 5
Helsefremmende arbeid: 6
Kommunikasjon og samhandling: 6
Yrkesutøvelse: 5
Kroppsøving: 3
Matematikk: 4
Naturfag: 5
Norsk: 5
PTF: 6Sverige

I går var jeg i Sverige med Anders og Sander. Vi tok Strømstadferjen ned dit og tok Horten-Moss tilbake. Vi hadde planlagt å dra dit flere ganger før nyttår men hver gang oppstod det hindringer. Vi bestemte oss lørdag kveld for å dra så det ble ganske spontant. Vi var på Nordbysenteret. Vi kjøpte ikke særlig mye, mest praktiske ting og litt dekorasjon til hjemmet.

Karakterer og møblering

Nå har vi fått karakterene for denne terminen på fronter, bortsett fra PTF i (Programfag til fordypning) som jeg er ganske sikker på at jeg får 5 i. Jeg er ganske fornøyd med karakterene. Jeg har regnet ut at jeg får 4.8 i snitt. Karakterene ser slik ut. 

Engelsk: 5
Helsefremmende arbeid: 6
Kommunikasjon og samhandling: 6
Yrkesutøvelse: 5
Kroppsøving: 3
Matematikk: 4
Naturfag: 5
Norsk: 5
PTF: 5 (I snitt)

Fravær: 0 d, 0 t. Anmerkninger: 0

Jeg har omøblert hele leiligheten og kvittet meg med alt det gamle og stygge som Anders hadde. Det eneste som er gammelt og stygt er sofaen, men vi får en nyere en i løpet av måneden. Jeg tror også vi får internett 22. Januar.Opp ned

Nå har jeg snudd alt i leiligheten til Anders på hodet, men som han selv sier så var alt på hodet fra før så nå snur jeg det riktig vei. Med andre ord, det blir en forbedring. Jeg hadde tenkt å ha en slags prøvetid hos ham for å så bestemme meg om det passer for meg å bo hjemme hos ham, men det ser ut til at jeg blir. I går kopierte vi nøkkel til meg.

 

Forlovet

Den 3. januar fridde gutten min til meg. Dessverre var ringen en størrelse for stor så den er sendt til tilpasning, det irriterer meg at jeg ikke har den.Nyttår

Da har jeg flyttet inn hos Anders. Vi hadde et lite middagsselskap på nyttårsaften og inviterte Magnus og Olav. Det var hyggelig. Anders har dessverre ikke internett så nå blir det nett avvenning. Ikke at jeg synes det er så ille. Jeg liker faktisk å ikke være så avhengig av å bruke nett. Jeg kan sjekke alt jeg trenger mens jeg er på skolen og mer enn det synes jeg ikke at jeg har behov for.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.