hits

Oslo

På lørdag dro Anders og jeg til Oslo, for å besøke faren hans. Vi var innom Ikea. Jeg fant ut at jeg ikke liker Ikea.Tur

Valentin

I dag ble jeg så dårlig at jeg måtte dra fra skolen. Jeg var veldig kvalm og svimmel. For å si det på en pen måte, da jeg kom hjem fikk jeg tømt meg og plutselig var det som om jeg ikke hadde vært dårlig i det hele tatt. Det var gode nyheter, det var litt stusselig å være syk på valentinsdagen, særlig rett før ferien.

Anders og jeg dro på Jonas B. Gundersen. Jeg fikk roser :)

Snikbilde

Yrkesutøvelse

I går hadde jeg muntlig høring i yrkesutøving og fikk karakteren 6. Nå har vi fått standpunktkarater i dette faget. Jeg fikk 5.Legevakten

Det virker som man alltid blir syk når en ferie eller høytid er rett rundt hjørnet.

Da jeg kom fra skolen, spiste jeg middag og fikk etter hvert litt vondt i magen. I starten brydde jeg meg ikke, men for hver time som gikk ble smertene verre og etter 6 timer var det veldig smertefult. Jeg prøvde paracet, melk og alt jeg kunne komme på, til ingen nytte. Til slutt bestemte jeg meg for å dra til legevakten. Der tok de noen prøver og fant hvite blodceller i urinen. De mistenkte at jeg hadde urinveisinfeksjon, men jeg er overbevist om at dette ikke var årsaken til magesmertene fordi jeg har hatt UVI flere ganger før. Nå må jeg gå på antibiotika kur.Hjelp!

I dag har vi tentamen i yrkesutøvelse fordi vi skal avslutte faget. Det vil si, karakteren vi får nå blir standpunktskarakteren. Jeg drar selvfølgelig helt uforberedt og full av dårlig samvittighet. Jeg har knapt åpnet boken. Det får gå som det går. Jeg presset meg alt for hardt i starten av året, nå har jeg blitt fullstendig lei av all skolearbeid.

Lilla

Jeg har byttet design igjen. Da jeg lagde det forrige, hadde jeg julestemning. Det ble litt for mye vinter tema, og nå er jeg fryktelig lei av alt som har noe med vinter å gjøre.

Slik så det ut før i hvert fall:Skøyter

Det har vært en travel helg. Det var så lengesiden jeg hadde besøkt farmor og farfar at på lørdag tok Anders og jeg en tur innom. Anders fikk møtt faren og søsteren min, fordi de var der. Det ble mye vasking og styring hjemme hos oss, både på lørdag og søndag, fordi vi hadde invitert moren og besteforeldrene til Anders, på middag. Fredagen tilbrakte vi på skøytebanen i Skien.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.