hits

Langtidsbesøk

På tirsdag kom slektninger fra vestlandet på besøk til oss. Det er faktisk nøyaktig tre år siden de var her sist så det var hyggelig å se dem igjen. Denne gangen ble bare den yngste fetteren min med, og de reiste i dag.

For to dager siden spaserte jeg med en kamerat i byen og ruslet innom steinbutikken i byen. Som vanlig klarte jeg ikke å dy meg, endte opp med å kjøpe et par steiner til samlingen min. Vi tok oss også en kopp kaffe før han gikk videre på andre ærender.

I dag skal jeg jobbe, men fordi jeg har tidlige vakter ender jeg opp med fri på søndag. Jeg får se om ikke søndagen går til noe artig.Kafé

I går var jeg ute med en venn. Vi satt på kafe og pratet om stort og smått før vi ruslet litt rundt på ulike steder byen. Det blir kanskje spillekveld på fredag med noen venner av min kamerat.

I helgen jobbet jeg de lengste nattskiftene på både fredag og lørdag. Jeg føler at det går veldig bra på jobb, og at jeg begynner å komme inn i arbeidsoppgavene. Opprinnelig skulle jeg bare jobbe hver tredje uke, men de hadde en stilling annenhver uke og jeg takket ikke nei til det. Nå er det likevel slik at jeg faktisk har endt opp med å jobbe litt hver uke. Blant annet skal jeg jobbe denne helgen også. For min del er det ikke noe problem, sparekontoen vokser bare fortere av det. Haha! Jeg føler heller ikke at jeg har så mye annet jeg skulle ha gjort for tiden uansett.

Nå har jeg søkt på høyskole også. Sannsynligvis ender jeg opp i Bø, slik jeg egentlig tenkte i fjor.Gavekortet jeg vant i desember

I desember vant jeg hovedpremien til Skinloves adventskalender. Jeg vant på juleaften og premien var et gavekort på 500 kr. Etter å ha tenkt meg nøye om fant jeg ut hva jeg ville bruke gavekortet på, men på grunn av romjulssalget måtte jeg vente til varene var på lager igjen. Derfor kommer dette innlegget så sent.

Jeg kjøpte følgende varer


Jeg er generelt fornøyd med innkjøpet, spesielt hårbørstene. Børsten med trebuster er helt fantastisk! Den river ikke håret mitt like mye som den forrige børsten min. Håroljen fukter det tørre håret mitt og har en herlig sitrusduft. Jeg har hittil bare prøvd Face Tan Water en gang, og fikk ganske tydelige resultater. Dette produktet fikk veldig gode anmeldelser, men det er sannsynligvis ikke helt egnet for folk som er like lyse som meg. Jeg fikk nemlig ikke det jevne resultatet alle skrøt så av, men jeg skal gi det noen forsøk til og være ekstra nøye under neste påføring.Hyttetur

Jeg kom nettopp hjem fra hyttetur i Kilebygda, et område som hører til Skien. Hytten tilhører en venn, eller familien til denne vennen. Det var egentlig bare oss to der, men det var like greit. Da vi ankom var det iskaldt inne og vi hadde litt vansker med å fyr på peisen, men det gikk seg til. Planen var å grille pølser ute, men på grunn av snø, høye minusgrader og våte sko ble det steking innendørs i stedet. Vi kunne selvfølgelig ikke unnlate den obligatoriske kort- og brettspillingen. Det endte med en sen kveld med TV-titting.

Imorgen skal jeg møte søsteren min. Til kvelden blir det kanskje russiskundervisning med enda en elev. En felles kamerat av meg og fyren jeg allerede underviser har veldig lyst til å slenge seg på russiskkurset mitt. Det får han selvfølgelig lov til.

Jeg fikk reparert kameraet på mobilen, yay!

Processed with VSCO with g2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with j1 preset

Processed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with hb1 preset  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.