hits

Jet pack!

Det var date fra fredag til lørdag. Vi prøvde å lage brownies, men da kaken stod i ovnen begynte vi å drikke sammen og samtalene tok helt av, så vi glemte den fullstendig. Den ble kjempesvidd! Han kommer sannsynligvis hit til påskeferien med mindre ikke jeg drar til ham igjen.

Solformørkelsen var forresten awesome! Vi hadde en vikar og hun tok med CD-er til oss og vi fikk lov til å gå ut å se.Helgen

Det var nok en vellykket datehelg. Kanadieren er skikkelig konemateriale, han lager fancy mat.

Vi var mest hjemme hos ham og pratet, men vi tok også en sykkeltur rundt i byen siden han har to sykler. Han viste meg hvor han jobber.Nr. 2

Da blir det date nr. 2 i dag, med kanadieren.

Føler at jeg har blitt profesjonell snapper nå.Daten

Daten jeg var på i helgen jeg strålende. Det var en utrolig sjarmerende og hyggelig kar som er kanadisk. Han er født og oppvokst i Canada, men har en norsk forelder og har bodd her noen år nå. Må nesten skryte av at han lagde en fancy middag.

Det føles ut som om vi snakket om alt mellom himmel å jord, også hadde vi putekrig av alle ting. Vi prøvde også å bygge et fort av puter og laken, men det ble ganske mislykket. (Og han er 25 år). Det var egentlig utrolig gøy.

Det blir garantert flere dater. Nå prøver vi å få til en tur på ski før all snøen smelter.Date

Det føles utrolig rart at jeg skal på date. Jeg er liksom ikke noen dateperson, men i dag skal jeg faktisk hele veien til Kongsberg for å møte noen. Jeg vil ikke gå så mye i detaljer på forhånd, men vi har ganske god kjemi så det blir spennende og se hvordan det går.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.