hits

RMS Beauty, Eye Polish

RMS Beauty er på god vei til å bli et av mine favorittmerker innen naturkosmetikk. Alt fra ingredienser, forpakning til det merket står for er fantastisk! Det er vanskelig å ikke like det så jeg skaffet nylig to produkter til, Eye Polishene Seduce og Lunar.

Seduce
Denne har en mørk brunfarge og er veldig pigmentert, men ved å påføre svært små mengder blir resultatet mindre intenst. Jeg har merket at denne er noe tørrere enn Lunar, men likevel lett å smøre. Etter å ha testet litt fungerer den også til kontur.

Lunar
Denne har en egghvit farge med et lite hint gull og ser nesten fløyelaktig ut. Denne er fuktigere enn Seduce og lett å tynne ut. Jeg synes ikke den er særlig synlig, men de kan jo skyldes vampyrhuden min. Den fungerte ikke som highlighter på meg i hvert fall, men duger som øyenskygge.

Selv om jeg er veldig fornøyd med Kjær Weis øyenskyggene mine har jeg savnet kremøyenskygger. De er mer praktiske til daglig bruk på flere måter. For det første trenger man ikke bruke børste. Man kan også være litt mer "sloppy" med påføringen, men fremdeles få gode resultater. I tillegg er de oljebaserte så de er fuktende, og lettere å fjerne etter en lang dag.Sigh

Et øyeblikk virket det som våren virkelig var på vei hit, men så kom det en ny runde med snø. Jeg tror jeg begynner å føle på vinterdepresjonen nå. Døgnrytmen min er ganske snudd på hodet etter alle nattevaktene og det gjør ikke saken noe bedre.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.