hits

Kommunikasjon og samspill

I dag hadde vi muntlig høring i Kommunikasjon og Samspill. Jeg gjorde det bra, men var overbevist over at jeg kom til å få trekk for å ha glemt litt. Overraskende nok fikk jeg 6. Jeg er fornøyd, resultatene er alltid bedre enn det jeg forventer.

Teknisk Museum

I går var jeg i Oslo med PTF-klassen. Vi dro til Teknisk Museum for å se på en utstilling om utvikling innenfor hygiene og medisin, den var spennende. Etter museet fikk vi 3 timer til å gå fritt rundt i Oslo.

                        Vårens sommerdag

Jeg klarer ikke å innse at jeg fremdeles må på skolen. Nå som jeg har hatt påskeferie, i tillegg til fullstendig sommervær og en desperat lengsel etter sommeren, har jeg nesten klart å lure meg selv til å tro at det er sommerferie. Jeg klarer ikke å tro at jeg må på skolen, ikke vil jeg det heller. Nå starter den verste delen, vi får en hel haug med muntlige høringer og skriftlige tentamener. Det passer jo utrolig bra, nå som tankene mine allerede har tatt seg sommerferie.

Jeg var på Mule Varde med Anders. Vi kjørte egentlig rundt både her og der, i en gammel Lada som vi låner av en kamerat, mest for å ta bilder med mitt analoge kamera. Jeg tror sist gang jeg brukte det var februar i fjor, så nå var det på tide. Det er forresten for varmt til at jeg får sove.

Instagram @Norvember

                    PTF

Endelig er jeg ferdig med Prosjekt Til Fordypning oppgaven min, som helsesekretær. Jeg har jobbet veldig mye med den. Den er til sammen på 34 sider, 22 av dem er fra selve oppgaven, de siste 12 sidene er fra loggen. Det virker kanskje mye, men bare hovedoppgaven skulle være på ca. 2 000 - 4 000 ord. Min er på 4 185 fra hovedoppgaven, og 2 944 fra loggen, som tilsammen er 7 129 ord, så det er innenfor rammen. Om 2 uker blir det muntlig høring, men det bekymrer meg ikke noe særlig. Jeg tror jeg kommer til å få 5.

 Himmelen

Vanligvis når jeg forandret på designet mitt, forandret jeg farger og header, men nå har jeg gjort om alt. Jeg ble lei av det gamle designet og følte for noe litt mer minimalistisk og geometrisk. Nå får jeg også plass til litt større bilder.

Slik så det ut før


Våren

Instagram: norvemberFredriksten Festning

I går stod vi opp klokken 5 om morgen, bare for å dra til Sverige sammen med Glenn. Vi dro til Nordby shoppingcenter og Svinesund. På vei tilbake dro vi innom Fredriksten Festning, i Halden.Grille

I dag var jeg i Vassdalen med Anders, Magnus og Glenn. Vi dro dit for å grille, det var koselig.

  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.