hits

Kongsberg

Jeg hadde en kjempe koselig helg hos Eirik. Vi gjorde et forsøk på å lage sjokoladefondant, men tok den ut et par minutter for sent så den ble ikke helt flytende inni. 

På lørdagen spiste vi på Jonas B. Gundersen i Kongsberg.Asker

Jeg tilbrakte helgen i Asker, sammen med Eirik. Vi spaserte litt rundt Lier for å ta bilder. Jeg fant ut at det var en god idé å gå på halvsmeltet is på en innsjø, skoene gikk selvfølgelig rett gjennom.

Jeg fikk møte broren til Eirik. Vi benyttet søndagen til å gå tur med familien på en fjelltopp.

Takk for alt

I dag var jeg i farfars begravelsesseremoni. Han ble ikke begravet, men kremert . Det var veldig trist fordi farfar var den personen jeg så mest opp til. Han hadde virkelig all min respekt. Heldigvis døde han akkurat slik som han selv ønsket "med hatten og skoene på" som han pleide å si, og ikke i en skrøpelig tilstand på et gamlehjem. Han ble 91 år gammel.Påsken

Jeg hadde en helt fantastisk påskeferie! Den triste nyheten var at Farfar døde, men så var han 91 år gammel.

Ferien tilbrakte jeg på diverse steder. Eirik (Min tidligere mystiske date) besøkte meg her i Porsgrunn og jeg viste ham litt av byen, fordi han aldri hadde vært her før. Under besøket inviterte jeg bestevennen min Daniel, og vi hadde en slags drikkekveld med god stemning. Eirik var her i tre dager, så dro vi til ham.

Vi var i Kongsberg et par dager. Der fant vi ut at vi skulle kjøre en liten aprilspøk på foreldrene hans, men vi tok den dagen før for å gjøre den mer troverdig.  Det endte med en lang photoshoot. Vi forsøkte å posere best mulig for at det skulle se ut som om jeg var gravid, men ikke høygravid. Vi fikk det tydeligvis til, foreldrene gikk rett på det. Broren hans var ikke like lettlurt. 

Jeg tror spøken gjorde foreldrene hans litt nysgjerrige, for de tok turen innom på vei til hytta som vi fikk tilbud om å bli med på, men takket nei til denne gangen.

Vi tilbrakte de siste dagene av ferien i Asker, hvor Eirik har alle de kule nerdedingsene sine. Vi 3D printet blant annet en hel haug med greier, og lekte oss med et Quadcopter. Vi fyrte av en potetkanon, og jeg så også på diverse elektriske dingser han hadde laget. Vi var også på steinjakt. Vi så etter Rombeporfyr, en stein som hovedsakelig finnes i Asker, fordi vi begge er hobby steinfreaks.

Vi besøkte en venn av Eirik. Da Eirik fortalte at jeg gikk på videregående bestemte jeg meg for kjøre en spøk på kompisen. Jeg var 16 år (For at spøken skal gi mening burde jeg nevne at Eirik er 26 år). Kameratens forsøk på å reagere normalt var priceless.

På søndagen hadde vi middag sammen med foreldrene hans som kom tilbake fra hytta.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.