hits

Norske landskap

Noen bilder etter min helg hos Eirik.







Fordi...

Jeg er sliten og lei, og derfor gir jeg ikke så mye lyd fra meg for tiden. Jeg har virkelig fått nok av denne skolen. Ikke noe av det vi holder på med gjør meg mer kvalifisert for høyskole. Det er kun kravet om timeantallet i fagene som gjør meg det. Med andre ord så sitter jeg ut disse timene å gjør ingenting nytt eller nyttig. Hele året føles så unødvendig og som om jeg har tapt tid.

Jeg skulket første gang dette halvåret. Man skulle tro at et skoleår for de som egentlig er ferdige med videregående, ikke lenger har tåpelige ungdomsopplegg, men der tok jeg jaggu feil! Denne uken var det trafikksikkerhetskurs. Hovedsakelig er det beregnet for russ, noe ingen min klasse ville være i år til tross for muligheten. Jeg møtte opp til de første norsktimene og da vi skulle dra til kurset dro jeg hjem i stedet. Jeg står ikke i noen faresone med fraværet mitt, selv med de nye reglene. Sist gang fikk ugyldig fravær var på juleavslutningen, rett og slett fordi jeg ikke gadd den heller.

På den lyse siden så besøkte Eirik meg et par ganger i påskeferien! Han skulle på hytten med familien, men denne gangen takket jeg nei. Jeg ville heller hvile hjemme. Jeg var også med på å feire brusdagen til søsteren min som ønsket seg en rosa ukulele, noe hun fikk av meg og ble kjempe glad.

Jeg dro til Eirik denne helgen og siden været var fint gikk vi en del turer. Vi fant bare en cache denne gangen. Vi gikk til Christians Kjeller fordi Eirk hadde skrytt av en elgeburger med blåmuggost som de hadde der. Den var faktisk veldig god, men det som overrasket meg mest var kaffe/kakao-øl som de hadde som ikke var verst. Den het Kentucky breakfast stout, forkortet KBS eller noe sånt.

I morgen har vi heldagsprøve i norsk. Jeg er mest irritert over at jeg må sitte i flere timer å skrive eller analysere noe piss.



Fest og bursdag

Nok en gang var det fest med samme gjeng som vanlig. Venninner som jeg gikk i klasse med på vg2. Hun som vanligvis har holdt disse festene har flyttet inn i mindre leilighet og det gjør det litt mer tungvint. Hun hadde nylig bursdag, så jeg tilbydde mitt hus til fest og dermed var det hjemme hos meg. Vi gjorde litt av hvert, blant annet spilte vi Politisk ukorrekt. Vi tulleringte også en del mennesker.



Steinalderboplass

Denne helgen besøkte Eirik meg. Jeg føler denne helgen gikk unna og vi fikk gjort mye forskjellig. Vi spilte biljard både på lørdag og søndag. Været og temperaturen i dag var så flott at vi måtte gå tur. Egentlig tenkte vi å dra på Mule Varde, men vi dro først til plantasjen. Jeg trente et par ting der. Da vi stod i krysset fra plantasjen var det så mange biler at vi svingte en annen vei. Jeg kom på at det var en del strender langs den veien og spurte Eirik om han ville se. Etterhvert som vi kjørte kom jeg på at det er en Steinalderboplass et sted langs veien. Sist jeg var der var enten i 2003 eller 2004 på klassetur.

Plassen hadde mye spennende, blant annet steiner i en sirkel som kan minne om et ofringsted, hule og brønn. Vi fikk sett på alle sammen, men slet litt med å finne hulen i starten fordi den lå litt skjult. Da vi fant hulen kom en liten snømus løpende ut som sannsynligvis ble skremt på grunn av alle lydene. Det var en flott tur. Da vi klatret opp til brønnen var det en fantastisk utsikt til sundet.









  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.