hits

Teen

Søsteren min hadde bursdag i dag. Det var et hyggelig lite familieselskap.

Her plager vi storebror.Selskap

I morgen har lillesøsteren min bursdag og fyller 13 år. Broren min henter meg så reiser vi til henne for å feire. Vanligvis har jeg fått en lang ønskeliste av henne, men i år tror jeg ikke hun var helt sikker selv. Vanligvis har jeg vært ganske kreativ å funnet på noe eller bare fulgt listen hennes, men i år ble det gavekort. Det er ikke spesielt kreativt, men da kan hun velge noe hun selv har mer lyst på.

Ellers har jeg vært hos en venn som går gjennom en litt tung periode og satte pris på litt besøk.Sustainlabel

Jeg ville bare informere om at min engelske miljø og bærekraft blogg har fått nytt navn og adresse. Den vil nå befinne seg på sustainlabel.blogspot.com.Tata Harper: Boosted Contouring Eye Mask

Jeg har den siste tiden egentlig bare prøvd å bruke opp de hudpleieproduktene jeg allerede har, men nå har samlingen virkelig minket. Noen av produktene er jeg fornøyd med, andre ikke så veldig. Det som plager meg mest med de produktene jeg har brukt til nå er plastemballasjen. Siden jeg kutter ned på engangsplast var det på tide å finne erstatningsprodukter.

Jeg har hatt Tata Harper i kikkerten en god stund nå. Merket regnes som luksus innen økologisk hudpleie. Det merker man fort på prislappen. Tata Harper, oppkalt etter merkets skaper, bruker 100% naturlige ingredienser. Mange av urtene er til og med høstet på hennes private, økologisk sertifiserte gård i Vermont. På grunn av de høye prisene har jeg nølt litt, men så kom jeg fram til at man bare lever en gang.

Produktet jeg kjøpte var Boosted Contouring Eye Mask. Masken kommer i en 15 ml glasskrukke. Jeg trodde krukken hadde tinlokk, men det var dessverre av plast, dermed ikke helt plastfritt. Heldigvis er både glasskrukken og plastlokket resirkulerbart. Det som overrasket meg mest var egentlig konsistensen. Jeg så for meg at masken kom til å være som en krem, men den er egentlig ganske fast og fet. Fordelen med dette er at I motsetning til vanlige fuktighetskremer som lett fordamper, holder masken seg lenger. Jeg vil også nevne at masken lukter helt fantastisk! Den har en mild teaktig sjasminduft som er herlig.

Selv om dette er den største summen jeg noensinne har brukt på et hudpleieprodukt, er jeg egentlig ganske fornøyd med kjøpet.Ingen topptur i dag

Jeg er nesten litt skuffet over hvor lite jeg har brukt kameraet mitt etter at jeg kjøpte nytt objektiv i høst. Det skyldes nok vinteren for jeg foretrekker å fotografere utendørs. Jeg tenkte det var på tide å teste objektivet litt igjen siden det er litt mer daglys tilgjengelig nå.

Ellers tok jeg en kopp kaffe med en venn i dag. Vi skulle egentlig ta en topptur, men det begynte selvfølgelig å snø. Det er nesten ironisk, men vi har prøvd å dra på skøytebanen sånn tre ganger nå. Det har blitt dårlig vær, hver gang. Nå var det nydelig vær i en uke så vi fant ut at vi skulle på tur, selvfølgelig gikk været imot oss nå også. Toppturen får vi ha til gode, men skal garantert ta med kameraet mitt og få brukt objektivet utendørs.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.