hits

En lag togtur

Denne helgen var jeg både i Kongsberg og Asker, hos Eirik. På fredag tok jeg toget til Kongsberg, som tar ca. én time og 30 minutter. Teit nok går dette toget kun i arbeidsuken, så jeg tok det på fredag. Eirik hadde tatt denne ruten flere ganger til meg, så den virket rimelig. Det var ett tog bytte i Nordagutu med 10 minutters ventetid, men for meg ble dette én time og ett kvarter. Jeg kom på et stappfullt og kjempe forsinket tog, men jeg kom nå frem.

Denne helgen fikk vi sett på Interstellar, som jeg syntes var en bra film. Jeg fikk fornye designet på prosjektsiden til Eirik.Alv

Jeg kan ikke huske sist jeg satt timevis og tegnet. Det kan ikke ha vært dette året. Jeg blir ganske skeptisk til i fjor også. Det har vært litt mangelfullt med inspirasjon og motivasjon en stund nå, men en eller annen idé fikk jeg da så det ble en alv.

 17. mai

Jeg tilbrakte helgen med Eirik, her i Porsgrunn. Vi la ingen store planer for 17. mai så det endte med tilfeldig vandring og et kort besøk av Daniel. Vi spilte spill (analog style) som Uno og biljard.

Mai

I dag leverte jeg prosjekt til fordypningsoppgaven min, to dager før fristen. Det er utrolig godt å få den tyngden av skuldrene. I morgen har jeg tentamen i norsk, og vi får vite om vi kommer opp til skriftlig eksamen i diverse fag. I morgen kommer også Eirik til meg, siden det er langhelg. Jeg gleder meg veldig! Nå har vi ikke sett hverandre på nesten to uker.

Vi skal så klart feire 17. mai sammen og selvfølgelig gjøre en hel haug med andre awesome ting, men av en eller annen grunn så gleder jeg meg som en liten unge til 17. mai.Helg

Denne helgen kom Eirik på besøk. Vi drakk sammen med Daniel en av dagene.

  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.