hits

Ikea

I morgen drar Anders og jeg til Ikea sammen med Glenn. Vi har fått låne tilhenger av Anders sine besteforeldre, så nå blir det nye stoler.

Sommer

Endelig er sommerferien her! Det er godt å vite at jeg endelig har fått ett vellykket år på VG1. Jeg går ut med 5,1 i snitt, som er 0,1 bedre enn det forrige halvåret.

Ting begynner å falle på plass i den nye leiligheten. Vi mangler bare litt møbler.Dyreparken

På fredag dro klassen til dyreparken i Kristiansand.Flytter

I går pakket Anders og jeg ned så mye vi kunne og kjørte opp og ned med ting til den nye leiligheten. Den nye leiligheten er litt mindre i forhold til den forrige som var ganske stor og ny, men vi bodde så langt ute på landet at det ikke gikk buss dit. Nå skal vi bo på Gulset, og her er det i hvert fall buss. Leiligheten er også billigere, men det er bare snakk om 200 kr. Etter at vi sluttet å flytte ting dro vi hjem til besteforeldrene til Anders og grillet.

Forrige uke hadde jeg en muntlig matte fremføring som jeg fikk 5 på.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.