hits

Sommer og sol

Jeg reiste til Kongsberg med Eirik. Han vår på hytta i Kragerø og plukket meg opp på veien hjem. Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir her. Vi har hatt planer om å reise ned til Kragerø igjen denne helgen, men basert på det kommende været ser det ikke ut til å bli noe. Heldigvis har vi hatt fantastisk vær her i Kongsberg. 

I kveld skal vi ut med noen kamerater av Eirik fordi en av dem flytter.

 Nok et nytt design

For noen få dager siden endret jeg designet mitt, men var ikke fornøyd i det hele tatt. Jeg har endret litt igjen og fjernet den oransje fargen. Jeg synes rett og slett den ikke passet inn med innleggene. Jeg foretrekker nøytrale farger. Designet nå likner mer på det forrige, før det oransje temaet.2010

Noen throwbacks fra 2010.

Peachy

Jeg har oppgradert til et litt mer sommerlig og fargefullt design. Det var på tide å endre litt. Det er godt over ett år siden jeg har gjort noe som helst med designet mitt. Skal jeg være helt ærlig er jeg ikke veldig fornøyd med det nye. Jeg hadde noe helt annet i tankene. Min opprinnelige idé var noe mindre farget og med en helt ny layout, men på grunn av mye feil i designet som må rettes måtte jeg sette ideen på vent. Før jeg gidder å bruke en eller flere dager på å rette koder får det være slik som det er nå. Synes bare dette ikke er mitt beste verk.

Her er det tidligere designet. Urgammelt

Jeg gikk gjennom noen gamle minnepenner og fant urgamle bilder fra perioden 2006-2009.Nøkk

Tegningen er fra januar 2016. Jeg har bare ikke tatt meg tid til å skanne den.

 Dam

Eirik kom på besøk på lørdag. Vi gikk tur på kyststien.

Forrige Onsdag traff jeg søsteren min. Hun er veldig glad i en bestemt butikk som bare finnes på et senter i nabobyen så vi dro dit. Hun var kjempefornøyd med dagen. Sist jeg så henne var på bursdagen hennes i april så det var virkelig på tide.SP

Det tok bare 6 år fra jeg fikk ideen til jeg faktisk tegnet den. Da jeg gikk på formgiving 2010/2011 lagde jeg en mixed media kollasj/illustrasjon som jeg kalte "Love is suicide" som er en referanse til Bodies, navnet på en Smashing Pumpkins sang. Jeg ville ikke at ideen skulle gå i glemmeboken, men var for lat til å tegne den og derfor ble det en digital versjon. I går hørte jeg på noen SP sanger og ble litt nostalgisk. Jeg bestemte meg for å faktisk tegne denne gangen.

I tegningen la jeg til enda en SP referanse ved at kulen har sommerfuglvinger som er navnet på en annen sang Bullet with butterfly wings. Den eldre utgaven ligger et stykke tilbake i mitt DeviantArt galleri. Lenken til min DeviantArt skal befinne seg i toppmenyen her.Takk for et dårlig år

I dag var det avslutning på skolen, men jeg gikk ikke på den. Faktisk har jeg ikke møtt opp på noe skolerelatert siden eksamen. Dette året her har ikke gjort noe annet enn å gjøre meg deprimert og fått meg til å bli engstelig igjen. Mistrivselen har vært enorm, og jeg kan ikke huske å ha hatt det sånn siden ungdomsskolen. Jeg følte meg aldri som en elev eller del av skolen og derfor ser jeg ingen grunn til å feire noe som helst. Det var mer noe jeg måtte gjennom og heldigvis er det over for alltid.

Nå skal jeg stå klar til å studere videre, men sannheten er at jeg ikke føler meg klar i det hele tatt. Hadde det vært ett eller to år siden hadde jeg med glede startet på noe. Jeg er så sliten nå og føler at jeg egentlig burde hjelpe meg selv først, før jeg starter på noe nytt. Presset på høyere utdanning er likevel for stort. Jeg føler at jeg egentlig tar en snarvei nå og har valgt en utdanning som er under mitt fulle potensiale, men sånn får det bare være.Figurer

Eirik besøkte meg denne helgen. Fordi han har vært syk har vi ikke sett hverandre på to uker. Sist gang var det jeg som besøkte ham, og da lagde vi leire figurer. Disse tok han med til meg og vi malte dem. Sist gang jeg bare i Kongsberg kjøpte vi en basketball. Denne fikk vi spille med på min gamle barneskole i helgen. Jeg holdt nesten på å reise til Kongsberg med ham, men kom på at jeg hadde avtalt å møte søsteren min midt i uken og da passet det ikke.

For øyeblikket ser jeg på hybler. Jeg begynner å få en idé om hva jeg vil gjøre videre. Selvfølgelig er jeg ikke fullstendig overbevist når det kommer til studier, men jeg vil heller komme i gang enn å ikke gjøre noe.Historie

I går hadde jeg min muntlige eksamen i historie. Jeg trakk temaet antikken med fokus på enten Athen eller Sparte fra en sosial, økonomisk, politisk og kulturell side. Det var ikke det verste jeg kunne trekket, men generelt liker jeg ikke historie som fag i utgangspunktet så jeg var ikke så fornøyd. Jeg gjorde en innsats og fikk karakteren fem. Basert på hvordan utspørringen gikk var det dette jeg regnet med å få.

Da venter jeg bare på at karakterene for de skriftlige eksamenene skal offentliggjøres. I matematikk forventer jeg ikke noe høyere enn fire. Jeg synes ikke det gikk like bra i norsk som det har så jeg forventer en femmer der.

Endelig er det sommer for meg.Det ble historie

I dag var det første trekket til muntlig eksamen, og alle i min klasse kom opp i noe. De andre trekkene blir derfor ikke relevante for oss og vi slipper å møte opp på dem. Eksamen blir på onsdag neste uke, etter det trenger vi ikke å møte opp igjen før avslutningen den 15. juni. Jeg kom selvfølgelig opp i det faget jeg ønsket minst, historie. Det går nok bra, men jeg er ikke så stødig på alle periodene. Det er en sjanse for at jeg kommer til å få fire hvis jeg er uheldig med det temaet som trekkes.

Vi fikk nettopp standpunktkarakterene satt og jeg har for første gang ikke en eneste firer! (Det blir derfor litt leit hvis jeg får det på eksamenene mine).

Jeg fikk da følgende:
Matematikk: 5
Naturfag: 6
Historie: 5
Norsk, skriftlig: 6
Norsk, muntlig: 6
Norsk, sidemål: 5

Jeg har også hatt skriftlig eksamen i Norsk hovedmål og matematikk, men disse karakterene vet jeg ikke.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.