BåtturFor noen dager siden dro jeg på båttur med Anders, Olav, Magnus og Rebecca. Vi tok båten til en øy men bestemte oss for å bare ta turen til Vassdalen istedet. På vei hjem igjen var det mye motvind og turen hjem ble ganske våt. Det tok oss 1 time tilbake, båten spratt på bølgene og alle ble klissvåte. Jeg skal innrømme at det var morsomt, vi lo av det i hvert fall.

 

BowlingI går dro Anders, Rebecca og jeg på bowling. For noen dager siden badet vi sammen i Vassdalen, som førte til at jeg ble mer kjent med Rebecca (venninne av Anders). Siden fant vi ut at vi kunne finne på noe annet sammen og det ble bowling. Etter bowlingen ble hun med hjem til oss, og vi pratet oss bort til klokken halv 2 om natten.

 
 
 Anders

SlektenPå lørdag samlet Farmor og Farfar hele familien, og da mener jeg hele familien. Farmor og farfar begynner å bli gamle, så de ville feire bursdagene sine sammen. Det var i hvert fall hyggelig å møte søskenbarn som jeg ikke har møtt på noen år og broren min. Jeg tror det er 2 år siden jeg sist så/snakket med broren min.SvømmeturI dag dro Anders, Glenn, Olav og jeg til Vassdalen for å grille og bade. Vannet var ikke kaldt, men det var ikke varmt heller. Det var mulig og bade i hvert fall.NordbyJeg dro med Anders og en gammel kamerat av ham, og kjæresten til kameraten, til Sverige. Vi dro til Nordby, som vanlig. Vi var ikke der særlig lenge fordi vi ville rekke Strömstad/Sandefjord fergen. Jeg hadde er ganske lavt budsjett, så jeg kjøpte litt mat og noen småting.InteriørStuen ble litt mer livlig etter IKEA-turen vår, forrige uke.

  • OM MEG


    Jeg er 22 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg er utdannet helsesekretær, men tar for øyeblikket påbygging til generell studiekompetanse.

    Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel webdesign eller giftfri kosmetikk. Dette finner du også i kategoriene mine.

  • hits