Tilbake igjenJeg kommer hjem på tirsdag etter at jeg tilbrakte litt over en uke i Kongsberg. Eirik og jeg har blitt skikkelig motiverte til å Geocache (en slags form for orientering). Vi Geocachet mesteparten av Kongsberg sentrum.

I dag møtte jeg Daniel, siden han kom hjem fra Portugal. Vi tok en tur til Jonas B. for å spise og catche opp. Jeg ble med hjem til ham for å se Insidious 3.FestEirik og jeg var på festen til Daniel forrige lørdag. På søndagen satt vi på med en av hans kolleger opp til Kongsberg, hvor jeg fremdeles er.I morgenI morgen kommer Eirik hit! Vi skal på fest host Daniel på lørdag. Jeg gleder meg til å se ham igjen.

  • OM MEG


    Jeg er 22 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg er utdannet helsesekretær, men tar for øyeblikket påbygging til generell studiekompetanse.

    Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel webdesign eller giftfri kosmetikk. Dette finner du også i kategoriene mine.

  • hits