hits

Det verste er over

De verste arbeidsukene i sommer er over og nå blir det bare de faste vaktene fremover. Jeg endelig nyte de syv fridager jeg har før skolestart. Noen av dem går riktig nok til flyttingen. Depositumet og husleien er nemlig i boks og jeg venter på svar fra utleieren angående utlevering av nøkkel.

I år stresser jeg ikke med pakkingen. Det er mye lettere å reise fra Bø til Porsgrunn med offentlig transport enn det var fra Kongsberg i fjor. Avstanden er også kortere og transportmulighetene er bedre. I tillegg beholder jeg jobben min her i Porsgrunn. Jeg kommer stadig til å være hjemme i helgene som gir muligheter til å bytte ut ting og ta med det jeg mangler underveis.

Vi var veldig heldige med været i år og jeg har litt skyldfølelse over at jeg ikke fikk brukt sommeren bedre. Jeg klarte å skvise inn enda en badetur med en venn, litt over en uke siden. Jeg kom ikke "feriefølelsen" noe nærmere enn det.

 Det var den sommeren

I år så jeg for meg at sommeren kommer til å bli topp, men realiteten er at jeg ikke har noe fritid. Det er kaos nå fordi flere er i ferie og en sluttet da det passet minst, dermed presses flere vaker på meg. Jeg angrer sterkt på at jeg tok den andre jobben på legesenteret midt i alt dette. I fjor var jeg så lei og deprimert rett før studiene og brukte evigheter på å hente meg inn. Det endte også med at jeg sluttet på de studiene. Nå er jeg bekymret for å gå ned i samme grop igjen.

Jeg skulle sette av tid denne sommeren fordi jeg vet hvor viktig pusterom er for meg, men nå har jeg knapt tid til å flytte. De prøvde å gi meg enda flere vakter den uken jeg tar over hybelen, rett før studiestart. Da sa jeg rett ut at jeg faktisk også må få tid til å flytte, blant annet bli litt kjent med området og menneskene jeg skal bo med. Det er liksom den eneste arbeidsuken jeg har fri, hvor jeg kun jobber i helgen.

Situasjonen irriterer meg selvfølgelig så derfor ranter jeg litt om det. Nå får jeg kanskje tre-fire dager "fri" neste uke. De har noen helgevakter liggende på lur da også, men de skal jeg nekte så godt det lar seg gjøre. Klarer jeg å komme meg unna disse blir disse fire dagene de eneste fridagene jeg har før uken med flytting, og den uken blir ikke akkurat mye til fri den heller.Grillmat og bading

I går dro jeg ut med to venner for å bade i Norsjø. I følge Yr var badetemperaturen på 21 grader, noe jeg tror på da det tok veldig kort tid å vende seg til vannet. Gjengen og jeg kjøpte en engangsgrill og noen øl, og hygget oss. Dette er den samme plassen vi pleide å bade på for fire år siden, men tid er notorisk på å splitte folk. Det var derfor litt gøy å være her med gamlegjengen.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.