hits

Vi prøver igjen

Jeg er kjempe syk og har allerede fått mitt første fravær. Jippi... Da jeg trente på Fresh forrige søndag ble jeg så varm at for å kjøle meg ned valgte jeg og ikke ta på jakken min, da jeg gikk hjem. Jeg hadde bare på meg treningstopp, det var sannsynligvis en veldig dum idé fordi det var egentlig iskaldt ute. Gjort er gjort. Jeg merket at jeg begynte å bli sår i halsen på mandag, i dag var det helt elendig.

I går gikk jeg fra partneren min, som jeg har vært forlovet med litt over et halvt år. Det var en vanskelig avgjørelse, men jeg ble lei av å bli skuffet gjentatte ganger. Forholdet vårt var mer barn og mor. Jeg måtte studere, og ha alt ansvaret i hjemmet alene. Han hadde all tid i verden ettersom at han verken studerer eller arbeider. Likevel måtte jeg ordne og styre for meg selv og for ham. Han gjorde nærmest ingenting, som ble et mentalt helvete og jeg ble ekstremt utbrent og deprimert. I tillegg til å miste alt jeg hadde av egne venner. Jeg trodde jeg hadde hatt depresjoner før, men de depresjonene var rene lykken i forhold til hvor dårlig jeg følte meg. Tankene mine var på et veldig mørkt sted.

I går pakket jeg sakene mine og dro. Jeg sa at jeg med glede kommer tilbake, når han beviser at han kan gjøre ting på egenhånd, som en voksen, og bryte de elendige vanene sine. Etter lange samtaler i dag har han lovet å forbedre seg. Skal jeg være ærlig, så er jeg er skeptisk med tanke på alle de sjansene jeg allerede har gitt. Jeg vet ikke om jeg burde gi enda en sjanse, men jeg klarer ikke å gå fra mennesker, særlig når jeg blir bønnfalt.

Jeg har hatt 3 forhold i løpet av livet, men dette er første gangen jeg tar avgjørelsen, så jeg er klar over mine problemer med å gjøre det slutt. Mitt første forhold var da jeg var 15/16 år, det var et veldig usunt forhold med en 21-åring, som hadde veldig dårlig innvirkning på meg. Alle vennene mine ba meg om å gå fra ham. Jeg visste at jeg ble utnyttet. Jeg var klar over at dette forholdet ikke ville fungere, likevel klarte jeg ikke å samle opp mot til å gå.

Men min partner er ingen dårlig person, tvert imot. Han er det snilleste mennesket jeg noensinne har kjent. Det er vanskelig å være sint på ham. Vi vil begge at dette skal gå så jeg vender tilbake til forholdet, men foreløpig vender jeg ikke tilbake til leiligheten vår.Det er over...

Man vet det er over når man er forelsket i minnene, i stedet for personen som står foran deg. Det er slik det har blitt. Jeg har ikke lyst til å dele resten av livet mitt med en person uten viljestyrke eller ambisjoner. En person som bare tar opp min tid og energi. Jeg har gitt alt for mange sjanser, som han selv pent har takket neil til.

Det er trist at det ble slik. Men uansett hvor snill, så veier det ikke opp for udugeligheten.Fresh

I går meldte jeg meg inn på Fresh Fitness med Daniel, fordi jeg har gått opp 7 kilo på et halvt år. I fjor sommer jogget jeg nesten hver eneste dag, men etter at jeg begynte på skolen og det ble vinter tok det slutt. I tillegg flyttet jeg ut hjemmefra, da ble det mye hurtig mat fordi man slapp oppvask og det var enklere enn å lage maten selv. Jeg veide 53 kg, nå veier jeg 60 kg, noe som jeg ikke har veid siden 2010. Jeg vet at jeg ikke har muskler, etter dårlige resultater på skolens styrketest.

Jeg kan jogge når som helst igjen, men styrketrening er ikke veldig fristende uten apparater, derfor satser jeg på det. Hvis jeg er heldig får jeg bedre resultater på styrketesten i år.

De tok bilde av meg når jeg meldte meg inn. Veldig glad...Helseservice

I går startet jeg på skolen, etter min mening var det alt for tidlig. Det er midten av august, hva skjedde med å starte til høsten? Klassen min er liten, vi er 11 elever. De fleste er noe eldre, slik som meg. Det er et par nye ansikter, men ellers er det de samme elevene som gikk på skolen i fjor.

Uansett, gleder jeg meg ikke til å gå dette året. Jeg har blitt veldig lei av skolen nå.Svarthvitt

Jeg er ikke særlig glad i svarthvitt bilder, fordi jeg synes det ofte ødelegger mye flotte farger. Jeg synes mest at det kler bilder med sterke kontraster mellom lyst og mørkt. Jeg tok noen selvportretter med belysning fra en side, som ga mye kontrast så det får gå denne gangen siden jeg bruker det så sjeldent uansett.

 Fest

I går/i dag var Anders og jeg hos Jon, som har bursdag og forlovet seg med kjæresten sin på samme dag. Han samlet en liten gruppe med venner, det var hyggelig.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.