MelkeveienI dag og på fredag tok jeg bilder av melkeveien. Det er slik at jorden befinner seg i melkeveien, vår spiralgalkse. Fra jorden har vi utsikt til en av spiralarmene i galaksen.

Dette er de beste bildene jeg har tatt i Norge. Det beste tok jeg i Portugal, i 2012. (Nederst på innlegget)

 

Mitt favoritt bilde. (Portugal 2012)Rett før sommerenEndelig har jeg fått fremkalt noen bilder jeg tok i perioden april/mai, med mitt analoge speilreflekskamera.KystenI går dro Anders og jeg til min farmor og farfar, men først tok vi en tur innom Tangen fort.BlodtrykksmålingI dag hadde vi vanlige helsefag, men var inne på ett av sykehusrommene til skolen. Der målte vi puls, blodtrykk og lærte hvordan man rer opp en sykehusseng. Vi gjorde ikke noe relativt nytt, men mange av elevene har klaget på at det er kjedelig i klasserommet. Det var en fin forandring og vi hadde det ganske moro på gruppen min.

  • OM MEG


    Jeg er 22 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg er utdannet helsesekretær, men tar for øyeblikket påbygging til generell studiekompetanse.

    Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel webdesign eller giftfri kosmetikk. Dette finner du også i kategoriene mine.

  • hits