hits

Halloween

I dag var jeg hos Daniel. Jeg kledde meg ut som en Russisk-Militær-Kommunistisk-Prostituert, noe slikt og Daniel kledde seg ut som Hitler. Det var ganske spontane kostyme ideer. Vi fikk oss i hvert fall en bedre latter i år, sammenlignet med i fjor da vi bare var vampyr og zombie. Vi så også på scream 4.Satser

I dag hadde vi prøve i naturfag. Jeg orket ikke å lese alt stoffet så jeg satset virkelig på hukommelsen min i dag og det gikk overraskende bra. Jeg klarte å besvare alle oppgavene, så resultatet burde ikke bli for dårlig. I pausen kom min nye venn bortom skolen en tur og vi snakket litt sammen om helgen og generelle ting. Huff, jeg føler meg litt slem som fikk ham til å komme bare for å snakke i 30 minutter. Haha.Den ene dagen

Jeg har bestemt meg for å rett og slett for å ikke presse meg selv for hardt med skolearbeid. Jeg kan ta en god del på sparket og har jeg ikke lært det så er det synd for meg. Vi går gjennom det meste i timene, så har jeg fulgt med så bør jeg kunne det jeg skal.

På torsdag er det Halloween og jeg vet ikke om jeg har noen større planer enn og kle meg ut med Daniel. Som hva, vet jeg ikke. Men når man har den ene dagen i året der du kan se ut som hva som helst og være unnskyldt får man utnytte muligheten.

Min nye venn inviterte meg på kino til fredag. Vi skal se Gåten Ragnarok. Jeg skal også overnatte hos ham fra lørdag til søndag.Hva er fritid?

Nå synes jeg at skolen min prøver og presse oss litt for hardt. Forrige uke hadde vi flere store prøver på samme dag og fremføringer. Denne uken og neste blir enda verre. Vi har 1 innlevering, 3 fremføringer, der 2 av dem er ganske store og så får vi 2 store prøver. Og hvem vet? Vi har noen ganger ganske spontane lærere som finner på ting vi må gjøre underveis, så jeg forbereder meg på å få enda mer.

Det høres kanskje ikke ut som vi har så mye likevel, men så er jeg en elev som virkelig prøver å få toppkarakterer i alt. Det vil at jeg har 3 fremføringer jeg må fordype meg godt nok i til å kunne dem utenat og det samme gjelder prøvene. I tillegg så er alt sammen plassert slik at vi bare får en dag i mellom hver hendelse til å øve.

Det virker som om skolen prøver å gjøre det umulig for oss og ha noen som helst form for fritid. De må forstå at hvis de forsetter sånn kommer alle til å miste all motivasjon.Fish Eye

I dag var jeg hos Daniel og vi fikk endelig jobbet med musikk. Nå har vi en ferdig melodi så vi må bare jobbe med tekst og vokaler. Vi så også på Paranormal Activity 1, nok en gang er skrekkfilmer virkelig ikke for oss. Vi klarer rett og slett ikke å ta dem seriøst, når vi ser på skrekkfilm kritiserer vi absolutt alt og alle i filmen og lager vitser om alt sammen. I dag var vi så kreative at vi hadde et "drinking game" vi drakk hver gang noen skrek i filmen, ingenting skjedde eller noen gjorde et åpenbart dumt valg.

Vi så også på gamle bilder som Daniel hadde på pc'en sin og snublet over noen fisheye bilder som han hadde glemt og sende, fra i fjor.Glede

I dag møtte jeg verdens snilleste og søteste menneske. Jeg begynte og snakke med en gutt på nettet, faktisk så var det egentlig omvendt. Han begynte å snakke med meg fordi vi hadde mange fellesinteresser. En av tingene vi hadde felles var at vi begge liker å gå turer, så vi bestemte oss for å gå en tur sammen. Jeg kan helt ærlig ikke huske sist gang jeg har snakket om så mye på en gang. Han må være det minst pretensiøse mennesket jeg har møtt, noe som gjorde det utrolig lett for meg å omgås med ham.

Det ble ganske kaldt ute etter hvert så jeg ble med hjem til ham hvor vi så på Scary Movie 5 og snakket sammen. Etterpå kjørte han meg hjem. Det var en ganske koselig dag for meg. Nå har det gått alt for lenge uten at jeg har blitt kjent med nye mennesker. Vi kommer grantert til å treffes igjen.

Nye farger

Jeg byttet header og noen av fargene på designet.Slik var det før.

Ett år tilbake

1 år kan forandre mye. Starten er nå og slutten er i fjor.

 Maling

Vi har fremdeles mye å gjøre på skolen. Jeg har ikke tid til noe annet en skole. Denne gangen lager jeg et innlegg med noen av maleriene mine.Julebrus

Jeg synes virkelig at butikkene ødelegger julestemningen ved å selge julemat i oktober. Om en uke er butikkene sikkert fulle av julepynt også, så blir man lei av Jula lenge før den har kommet. Hvorfor ikke bare selge høytids gjenstander og mat året rundt? Det er ikke tilfeldig at jeg drar dette opp. I går var jeg hjemme hos Daniel og jeg er ikke helt sikker på hva vi drev med. Slik ender som oftest de fleste gangene jeg er på besøk hos ham. Denne gangen endte det med at vi blandet julebrus og vodka, det var en grusom kombinasjon. Selv om jeg sjeldent tror noen drikker vodka for smakens skyld.

Vi skal sannsynligvis begynne å jobbe ordentlig med musikken vår neste helg. Vi tester en ny arbeidsmetode nå, hvor vi jobber mer adskilt. Han lager melodier, sender dem til meg og jeg jobber med tekster. Grunnen til at vi gjør det slik er fordi det er vanskelig for oss å komme opp med noe sammen, spesielt fordi vi er ganske sta begge to og har veldig forskjellige ideer. Dersom vi har noe fra før blir det lettere å sette sammen ideene våre, istedet for å bare forkaste dem øyeblikkelig.

Forrige uke ble jeg ferdig med å lese Rødhette av Unni Lindell. Til å begynne med så syntes jeg ikke boken virket noe særlig bra, men jeg begynte å like den bedre etter å ha lest halvparten. Det er blir nok ikke noen favoritt, men den var ganske bra. Den kan anbefales. Nå leser jeg Den Digitale Festning som er en av Dan Browns bøker utenfor Robert Langdon seriene. Jeg startet på boken for to dager siden og nå er jeg nesten ferdig med den. Jeg synes den er ganske spennende men det er ikke sikkert den passer for alle. Man må ha en viss interesse og forståelse for data for å like den.

 Travelt

Nå får vi prøve på prøve, fremføring etter fremføring og en hel haug med andre prosjekter på skolen. Det føles ut som om jeg ikke har tid til noe annet, sannsynligvis har jeg ikke det heller. Hvis jeg setter av tid til noe annet vil det gå utover karakterene mine og siden jeg gjør det så bra nå vil jeg helst forsette slik.

Jeg tar meg fri i morgen siden det er lørdag, etter det blir det rett tilbake til skolearbeidet.

                   

Instagram: @GlitrerFarvel sommer

Noen ganger liker jeg å filme ting jeg synes er fint, men fordi det er ganske konseptløst setter jeg det sammen til en slags bilde film. Hvis det gir mening... Blits

I dag var jeg ute med Daniel og vi tok bilder. I byen møtte vi en enten full eller dopet mann, han syntes vi var "Fine ungdommer og at vi passet sammen" Det er rart, jeg har opplevd mange ganger at enten fulle eller dopede mennesker kommer bort til meg. Som vanlig forventer jeg det verste, ironisk nok så sier de fleste veldig hyggelige ting.Frame

Fikk en tilfeldig idé med en ramme som jeg hadde også leker jeg modell som vanlig. 

Slik leviterer/flyr du på bilder

Etter at jeg la ut disse leviterende bildene fikk jeg en hel haug med spørsmål fra bekjente, som lurte på hvordan jeg gjorde det. Det er faktisk ganske enkelt. Alt du trenger å gjøre er å ta et bilde av stedet du kommer til å levitere på først. Du trenger bare en stol eller liknende som støtte til å posere på. Når du tar bildene må du bare passe på og ikke flytte kameraet ditt. (Eneste ulempe er at du sannsynligvis vil få vondt i ryggen)

Når du redigerer limer du inn bildet hvor du poserer, oppå bildet av stedet. Så visker du ut stolen.

Brann

I går var jeg hos bestevennen min Daniel og så på filmen/dokumentaren Kumaré. Vi var litt ute også. Vi gikk for å se et hus som brant ned et par dager siden.

Tegninger

Jeg har tegnet mye helt siden jeg var liten og det er fremdeles en av mine favoritt hobbyer. Jeg har allerede delt mine digital tegninger, her på bloggen. I dag deler jeg promarker og fine line penn tegningne mine (fordi jeg også av og til tegner tradisjonelt med blyant). Jeg liker disse tegningene ekstra godt fordi promarkers gir jevne farger og det ser noen ganger digitalt ut.


 Elven

Da er det endelig høstferie! Etter den store innsatsen jeg har gjort på skolen, så blir dette en velfortjent ferie. Jeg har aldri tatt skole så seriøst før. Jeg er den eneste i klassen som ikke har en eneste dag eller time i fravær og får kun fem og seks på prøver og fremføringer. Nå kjente jeg at det begynte å bli litt slitsomt med alt det skolearbeidet, fritiden min eksisterte så vidt. Neste uke skal jeg kun gjøre det jeg selv vil.

Jeg gikk en tur på kvelden i går, men fant ikke så mye interessant å fotografere borsett fra noen svaner ved elven.Skolebilde

Det blir lite tid til blogging, fordi jeg har veldig mye å gjøre på skolen. Heldigivs, så er ferien rett rundt hjørnet. Jeg fikk skolebildet mitt på MMS.

  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.