Nytt designJeg har gjort noen endringer i designet mitt. Jeg tror også at jeg glemte å nevne at jeg har endret instagram brukernavn til @Norvember.

Ikke store forandringen, slik så det ut før.

HårkurDette blir et innlegg utenom det vanlige, men jeg må nesten utvide temaene mine igjen. Da jeg startet denne bloggen var jeg flink til å variere, men nå er alle innleggene veldig korte og like "I dag gjorde jeg.. sammen med..." og noen bilder.

Derfor gjør jeg en anmeldelse av min nye conditioner, fordi jeg byttet til Maria Åkerbergs Hair Therapy, og er kjempefornøyd. Før brukte jeg Body Shops Rainforest Shine. I stedet for å skrive et langt å kjedelig innlegg har jeg laget en liste med fordelene og ulempene.

   
Maria Åkerberg: Hair Therapy

         Fri for: parabener, silikoner og fargestoffer. +

         Naturlige ingredienser. +

         Gjør håret samlet, glatt og mykt. +

         Lukter godt.

         Kommer i type 2 HDPE plastflaske. +

         125 ml = 125,- 

         Finnes også i 30 ml.

VINNER

 
The Body Shop: Rainforest Shine

         Fri for: parabener, silikoner og fargestoffer. +

         Både naturlige og unaturlige ingredienser. -

         Gjør håret glatt. +

         Lukter godt.

         Kommer i type 1 PETE plastflaske. -

         400 ml = 149,- +

         Finnes også i 60 ml, 250 ml.

ØKONOMISKHøstDåpForrige helg var Anders og jeg i dåpen til niesen hans, søsteren hans fikk enda en datter i sommer. Vi var på Solum kirke. Endelig er det høstferie.

  • OM MEG


    Jeg er 22 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg er utdannet helsesekretær, men tar for øyeblikket påbygging til generell studiekompetanse.

    Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel webdesign eller giftfri kosmetikk. Dette finner du også i kategoriene mine.

  • hits