FrisbeegolfDenne helgen var jeg i Kongsberg, hvor de har en frisbeegolf bane. Eirik skaffet frisbeer så vi fikk forsøkt oss på det. Det var ganske moro. Dette var ingen lat helg, vi rakk og bowle og spille biljard ved siden av all frisbeegolfen. Neste helg skal vi prøve å få til noe slags form for Halloween party. 

Nå har jeg fått praksis på et legekontor og tatt mine første prøver på ekte pasienter. BilderBilder fra forrige helg på Tangen Fort.HøstferieDet er utrolig godt med høstferie. Jeg har slengt alt med skole bak meg og fått et godt avbrekk. Gruer meg egentlig til å starte igjen, noe som jeg mener å huske er stikk motsatt av høstferien for to år siden. Jeg har tilbrakt mesteparten av ferien i Kongsberg.

Sommeren gikk utrolig fort, klarer ikke helt å se for meg at det er oktober.

  • OM MEG


    Jeg er 22 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg er utdannet helsesekretær, men tar for øyeblikket påbygging til generell studiekompetanse.

    Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel webdesign eller giftfri kosmetikk. Dette finner du også i kategoriene mine.

  • hits