hits

Au!

I går ble jeg fort ferdig med skolearbeidet mitt. Jeg dro ut med Anders og Magnus, vennen hans. Anders hadde fått seg ny bil etter at den forrige ble ødelagt, han kjøpte bilstereo som de drev og monterte i en time. Jeg orket ikke ut i kulden så jeg ryddet halve leiligheten til Anders, haha. På kvelden skulle vi kjøre Magnus hjem, det hadde blitt iskaldt og veiene var fulle av is. Bilen gled selvfølgelig i en bakke. Det var så ille at den gikk helt rundt på veien og i det hjulet traff grusen i veikanten ble det bråstopp. Jeg hadde lent meg forover i baksetet for å høre bedre når vi snakket. Det var dumt fordi jeg slo hodet mitt veldig hardt da vi bråstoppet.

Det knaste i skallen min og føltes ut som den ble trykt sammen. Det var så vondt at jeg endte opp med å ligge i baksetet i 10 minutter. Klarte ikke å snakke, lå bare å gråt. Guttene fikk helt panikk da jeg ikke svarte, Anders bønnfalt meg om å bli med til legevakten. Jeg ville dra dit selv, men av en eller annen grunn så skal ting alltid skje på skoledager. Jeg fikk nok med trøbbel etter den ganske så mislykkede spontane Osloturen, forrige uke. Det siste jeg trengte var en ny bil episode på en ukedag.

Det verste er at moren min ringte meg en halvtime før vi dro for å si at det er veldig glatt ute og at vi måtte kjøre forsiktig. Jeg mannet meg opp tilslutt og nektet å dra til legevakten. I stedet sa jeg bare hjemme at jeg datt ute og slo meg, fordi jeg er ikke bra i hodet i dag heller. Jeg har ikke klart å konsentrere meg i det hele tatt og er veldig søvnig. Nå har jeg hodepiner av og til pluss en nydelig kul i hodet. Skal være litt oppmerksom på tilstanden min for hvis det ikke blir bedre får jeg dra på sykehuset likevel.

I dag dro Anders og jeg til kjøpesenteret Herkules fordi jeg ville se etter et par julegaver. Det fant jeg ikke, men vi møtte på Sander, vennen hans som ble med oss til Oslo. Vi dro alle hjem til Anders hvor jeg lagde pizza fra bunnen av. (Føler meg litt stolt) På fredag drar jeg til Oslo igjen med Anders, i selskap hos faren hans.Fallskjerm

Synes at jeg nesten bor hos Anders. Jeg sov over fra fredag til mandag fordi vi hadde fri på skolen i dag. Nå har jeg faktisk møtt hele familien hans. På søndag så hoppet kunsinen og farmoren hans i fallskjerm og vi ble med for å se på. Da fikk jeg også møtt onkelen og tanten hans. Jeg liker virkelig familien hans, den er litt spesiell. Jeg tror ikke alle har en farmor som hopper i fallskjerm. Anders flyr glidefly, for eksempel.

Ellers så har vi vært hos famoren og farfaren hans og litt ute med en av kameratene hans. Vi gjorde også noen forsøk på å lage mat. Anders lagde hyrdepai og vi prøvde å lage brownies men det var litt vanskelig fordi han manglet litt kjøkkenutstyr, men vi fikk det til.

Tihi :)Ut på eventyr

I går dro vi ut på store eventyr. Jeg ble med Anders og en venn av ham på en spontan Oslo tur, faktisk så var det nesten rett ved Gardermoen. Vi kjørte i full fart fordi jeg hadde skole dagen etter og vi kom dit relativt raskt men turen hjem ble stikk motsatt. Av alle ting som kunne skje så ble det motorstopp bare 5 minutter etter at vi begynte å kjøre tilbake. Det var flaks at vi befant oss på en bensinstasjon da bilen ikke ville starte mer, fordi vi var ikke særlig godt kledd og det var minusgrader. Guttene prøvde å fikse bilen i ca. 2-3 timer men det var håpløst så vi ble nødt til å tilkalle viking. Det ble en lang og dyr tur hjem. Var ikke hjemme før klokken 2-3 om natten. Hadde ikke dette skjedd hadde jeg vært hjemme ca. 23. Det passet perfekt med fremføringen jeg hadde i dag som jeg ikke fikk øve til, men fikk 5 likevel så skal ikke klage.

Jeg ikke sa noe som helst om at jeg dro avgårde fordi jeg trodde jeg ville komme hjem i tide. Fikk litt kjeft da jeg kom hjem.

Det morsomste delen var at på vei ned spurte jeg kameraten om pinlige bil historier som inkluderer Anders. Så ble vi med på en selv.Hele familien

I går hadde jeg selskap. Det var en slags liten feiring av bursdagen min og Mamma hadde invitert Farmor og Farfar. Etter at de dro ble jeg med Anders og to av vennene hans, ut. Vi gjorde egentlig ikke noe annet enn å kjøre rundt og snakke. Vennene hans liker å fortelle meg ting han ikke ville sagt selv. Synes litt synd på Anders fordi vi mobber ham litt for mye av og til.

I dag kan jeg si at jeg har møtt hele familien hans. Vi kjørte med Farmoren og Farfaren hans til Kongsberg der søsteren hans bor. Niesen hans hadde også nylig hatt bursdag og fylt 3 år og det skulle feires. Jeg fikk bli med fordi familien hans var ganske nysgjerrig på å møte meg og fordi at dette selskapet ga meg mulighet til å møte den delen av familien hans som vanligvis befinner seg i Oslo. Familien hans er utrolig hyggelig og jeg føler meg faktisk mer velkommen i familien hans sammenlignet med min egen. Men så skal jeg ikke benekte for at jeg kommer fra en ganske splittet og dysfunksjonell familie.

Må si jeg fikk sansen for niesen hans og jeg tror hun fikk sansen for meg. Hun var veldig bestemt på at hun skulle leke med akkurat meg. Jeg satt og spiste så dro hun meg med seg vekk fra bordet. Og hver gang jeg satt med de andre voksne så kom hun og satte seg på fanget mitt. Hun var utrolig skjønn. Men jeg fikk virkelig sansen for henne fordi hun hadde på små høyhælte sko og hun tråkket på halvparten av gjestene med skoene og det var visst veldig vondt. Det er sikkert utrolig slemt av meg å synes at det er morsomt men hun hoppet på Anders med skoene på et visst sted og jeg tror ikke han hadde det så bra i en stund etterpå.

Bursdag

Da er bursdagen min over og det er litt synd fordi det er den beste bursdagen min så langt. Jeg har ikke feiret bursdagene mine noe særlig de siste årene. Da mattelæreren vår fikk høre at en i klassen og jeg hadde bursdag samme dag sa han at vi måtte feire. Noe jeg oppfattet som spøkefullt men han var visst seriøs likevel, så i mattetimen i dag ble det kake, is og cookies som noen av elevene tok med. Det ble sang og. Har aldri opplevd så stort stas på skolen bare på grunn av en bursdag, men det var utrolig koselig.

Senere hentet Anders meg og vi dro til besteforeldrene hans som hadde laget kjempe god middag til oss og vi fikk kake. Jeg var også hjemme hos ham. Han ga meg roser.

Planer

I dag var jeg med Anders. Han skulle se på en bil som han muligens skal ha og tok med seg en av vennene sine. Vennen hans og jeg satt i bilen til Anders mens han så på den andre bilen og da lærte jeg en hel del nye ting om ham. Mens vi kjørte rundt alle sammen fikk jeg også høre at par morsomme historier de hadde sammen, men Anders syntes antagelig det var mer pinlig. Det er veldig tydelig når han blir flau. Det er litt morsomt. Vi var også å spise på Peppes sammen.

I morgen har jeg bursdag. De siste årene har jeg ikke feiret det noe særlig men da Anders fikk høre om de stusselige planene mine bestemte han seg for å ta meg med ut. Jeg er ikke helt sikker på hva som egentlig kommer til å skje fordi han ville at det skulle være en overraskelse. Jeg er ganske spent i hvert fall!Solutions

I dag var jeg hos Daniel og vi jobbet med musikk. For litt over en måned siden avtalte vi at han skulle lage melodier og jeg skulle skrive noen tekster. Vi valgte en melodi som vi endret litt på og i dag tok jeg med alt jeg hadde skrevet. Vi valgte ut en sangtekst som jeg hadde kalt solutions og spilte inn vokalene. Det blir en ganske ambient sang men vi har endret stilen vår fullstendig. I stedet for å fokusere for mye på dype og åpenbare tekster prøver vi å lage en helhet som man kan orke å høre på. Samtidig prøver vi å ikke gjøre vokalene irriterende eller for distraherende i forhold til melodien. Det var ett problem før.

Jeg legger ikke sangen ut før den er fullstendig ferdig.

Sprø

Jeg overnattet hos Anders igjen fra i går til i dag. Nå har jeg sannsynligvis snart møtt absolutt alle i familien hans. Vi var hos farmoren og farfaren hans. Det var to artige mennesker. Anders og jeg spiste på restaurant igjen og snakket om sprø ting vi har gjort. Jeg trodde jeg hadde gjort mye rart men nå må jeg nesten revurdere det.

 Tåkete

I dag var jeg hos Anders. Vi var så badass at vi dro langt ut i ingenmannsland til en tåkete vei uten belysning på kvelden, for at jeg kunne øvelseskjøre. Tror aldri jeg har vært så redd i en bil før, men det gikk bra. Jeg møtte noen av vennene hans. Vi skal treffes imorgen igjen.Innvoller

I dag fikk vi innvollene til en sau som vi skulle se på fordi vi har hatt om ulike organsystemer nå. Det er kanskje en av tingene som virkelig gjør denne linjen spennende. Jeg synes ikke sånt er ekkelt i motsetning til mange andre i klassen.

Vi hadde Engelsk fremføring om te i dag som vi fikk 5- på. Jeg glemte et helt avsnitt fra det jeg skulle si og merket det ikke før fremføringen var ferdig, men det gikk bra og jeg er fornøyd med karakteren. I morgen har vi en enda større fremføring.

Bip test

Forrige uke hadde vi bip test som jeg fikk en 2 på. Det syntes jeg var helt uakseptabelt så jeg løp om igjen i dag og fikk 3 denne gangen. Jeg nekter å få noe som helst under 3, på skolen. I motsetning til gymmen så fikk jeg 6- på naturfagsprøven som jeg ikke lenger øvde noe særlig til og fremføringen som jeg hadde på fredag fikk jeg mellom 5 og 6.

I morgen har vi Engelsk fremføring, nå har jeg repetert det jeg skal si et par ganger så jeg satser på at det går bra. Jeg er temmelig lei av å miste mye fritid så jeg tar ikke skolearbeidet like ekstremt som jeg før. Det ser ikke ut til å påvirke resultatene noe særlig uansett så det burde det gå bra.

Huff, det er nesten litt tragisk at det eneste jeg faktisk har å skrive om er skole. Jeg begynte å lese på Panserhjerte av Jo Nesbø, men nå står det helt fast. Må prioritere fremføringene mine fremfor boken.

Overnatting

Fra i går til i dag overnattet jeg hos Anders. Vi dro til Siljan fordi han måtte hente noen ting hos moren sin så vi ble der en liten stund. Det var koselig, men jeg er ikke så sikker på at han selv syntes det. Han ble veldig flau når moren hans begynte å fortelle meg ting om ham, haha.

Etterpå dro vi for å spise på restaurant. Jeg fikk sannsynligvis møte halve familien hans på en dag. Vi skulle også se en film som han måtte hente hos besteforeldrene sine. Jeg hadde i hvert fall en veldig hyggelig helg.Supermodels

Halloween, just sayin'.
 


Kino

En venn inviterte meg på kino og vi fant ut av at vi skulle se Gåten Ragnarok. Jeg synes filmen var grei, i hvert fall til å være norsk.

  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.