hits

Oh deer!

Den siste tegningen jeg fullførte og var fornøyd med lagde jeg i mai. Det var på tide med en ny en. Jeg kommer til å laste opp et bedre bilde av tegningen senere, belysningen på rommet mitt er alt for dårlig nå.

 Webdesign

Typen min lager diverse elektroniske prosjekter som hobby, og har en nettside hvor han legger de ut. Nettsiden har han hatt i noen år, men webdesign er kanskje ikke hans aller sterkeste side. En gang i april fikk jeg lov til å gjøre lettere endringer, men nå har siden fått et fullstendig ansiktsløft og et mer profesjonelt utseende.

Slik ser den ut nå

 

 

Slik var siden før jeg gjorde noe som helstJul

Hjemme pleier vi ikke å feire Jul, men dette året fikk jeg tilbud om å feire med familien til Eirik, og det takket jeg ikke nei til. Det ble julefest i Asker, hos onkelen hans.

Noe av tiden før og etter jul gikk til pepperkakebaking og "Christmas Zombies!"  (Egentlig bare COD), som vi gamet sammen med broren til Eirik. Jeg jobber også litt med utseende på Eiriks nettside for prosjekter.Julen 2015

Denne julen drar jeg til Asker for å feire med familien til Eirik. I morgen skal jeg på skøytebanen med tidligere klassevenniner, og så skal vi ha fest.

Processed with VSCOcam with c1 presetNordlys

Et sjeldent syn å se her i landet. Bildene ble heller ikke særlig bra.New

Nytt design, slik så det gamle ut.Lussekatter

På fredag dro jeg til Kongsberg. Eirik var på julebord med jobben til midnatt, og jeg var alene hjemme hos ham. Jeg hadde mye tid til overs så jeg handlet litt og satte i gang et bakeprosjekt. Planen var at jeg skulle bake litt lussekatter, men endte med at jeg bakte veldig mange. Fryseren ble stappfull.Desember

Det er desember, men med 11 plussgrader og ingen snø kommer heller ingen julestemning.  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.