hits

Solitude

Da har jeg fullført to av tre eksamener i studiet mitt og den aller siste er i morgen. Dette halvåret har jeg blitt dronningen av prokrastinering. Min andre eksamen var i går, tiden etter kunne gått til lesing for morgendagens eksamen, men i stedet tegnet jeg resten av dagen. Ironien her er at jeg har sjeldent har følt for å tegne de siste fire årene, men inspirasjon og ikke minst motivasjon slår til på de merkeligste tider. Selv om jeg også har fryktelig lyst til å tegne i dag også må jeg nesten bare tvinge nesa ned i eksamensnotatene. Det var virkelig synd at det ikke var motivasjon til å lese som slo meg.

I morgen flytter jeg også hjem igjen og går over på nettstudier fram til sommeren. På den måten kan jeg også prøve å finne deltidsjobb nummer to og tjene litt mer enn det jeg gjør nå.

Nå har jeg døpt tegningen for "Solitude".  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.