ForsmakDet ser ikke ut til at vi som Mørch har tid til å jobbe med musikk for øyeblikket. Jeg tror ikke Solutions blir ferdig i år, så da kan jeg like gjerne legge ut det vi har laget til nå. Den skal fremdeles perfeksjoneres og det er ikke hele sangen.SolutionsI dag var jeg hos Daniel og vi jobbet med musikk. For litt over en måned siden avtalte vi at han skulle lage melodier og jeg skulle skrive noen tekster. Vi valgte en melodi som vi endret litt på og i dag tok jeg med alt jeg hadde skrevet. Vi valgte ut en sangtekst som jeg hadde kalt solutions og spilte inn vokalene. Det blir en ganske ambient sang men vi har endret stilen vår fullstendig. I stedet for å fokusere for mye på dype og åpenbare tekster prøver vi å lage en helhet som man kan orke å høre på. Samtidig prøver vi å ikke gjøre vokalene irriterende eller for distraherende i forhold til melodien. Det var ett problem før.

Jeg legger ikke sangen ut før den er fullstendig ferdig.

Min musikkSå nå har bestevennen min og jeg startet Mørch men på grunn av skolen har vi ikke så mye tid til å lage ny musikk. Men jeg har lagd en del elektronisk musikk fordi jeg hadde tid til det i sommer. Her er et par sanger.

 Vi er et band igjenPå fredag møtte jeg min bestevenn Daniel. Vi har ikke vært på talefot i nesten et halvt år, før nå nylig. Mye av problemene begynte da vi startet et band eller mer korrekt "elektronisk duo" for litt over ett år siden. Det var ikke direkte bandet som oppløste vennskapet vårt, men det har vært en av årsakene til at vi ble mer fiendtlige med hverandre. Vi valgte og forsette det likevel, men vi starter med blanke ark. Vi har byttet navn til Mørch, og vårt ideal har forandret seg. Så prøver vi igjen. Vi jobbet litt med musikk på fredagen.  • OM MEG


    Jeg er 22 år og kommer fra Porsgrunn. Jeg er utdannet helsesekretær, men tar for øyeblikket påbygging til generell studiekompetanse.

    Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel webdesign eller giftfri kosmetikk. Dette finner du også i kategoriene mine.

  • hits