hits

Melodi

Jeg har holdt på med en sang en stund nå, men blir ikke helt fornøyd med den. I stedet valgte jeg å laste opp instrumentalen på min Soundcloud. Jeg har ikke engang navngitt dette. Jeg er heldigvis noenlunde fornøyd med melodien. For tiden liker jeg å benytte meg av ekte instrumenter, i motsetning til før hvor det meste var elektronisk.The seller

Det er en stund siden jeg har lagt ut musikk. Jeg fikk nylig min capo i posten og da ble det plutselig litt mer gøy å spille gitar igjen. Jeg begynte bare å ta opp litt ulike melodier og gjøre litt vokalforsøk. Den ene gikk liksom bare av seg selv og ble ferdig. Fordi det er første gang på lenge jeg bruker ekte gitar som instrumental valgte jeg å holde resten så "organisk" som mulig. I stedet for å bruke MIDI til rytme og diverse fant jeg fram min gamle tamburin, så det enste som er MIDI nå er den vage bassen som jeg la til.

Jeg er ikke spesielt fornøyd og det er langt fra mitt beste verk. Vanligvis lager jeg ingenting på en dag, men det er det første på lenge. Når jeg endelig hadde noe motivasjon og inspirasjon, hvorfor ikke?Forsmak

Det ser ikke ut til at vi som Mørch har tid til å jobbe med musikk for øyeblikket. Jeg tror ikke Solutions blir ferdig i år, så da kan jeg like gjerne legge ut det vi har laget til nå. Den skal fremdeles perfeksjoneres og det er ikke hele sangen.Solutions

I dag var jeg hos Daniel og vi jobbet med musikk. For litt over en måned siden avtalte vi at han skulle lage melodier og jeg skulle skrive noen tekster. Vi valgte en melodi som vi endret litt på og i dag tok jeg med alt jeg hadde skrevet. Vi valgte ut en sangtekst som jeg hadde kalt solutions og spilte inn vokalene. Det blir en ganske ambient sang men vi har endret stilen vår fullstendig. I stedet for å fokusere for mye på dype og åpenbare tekster prøver vi å lage en helhet som man kan orke å høre på. Samtidig prøver vi å ikke gjøre vokalene irriterende eller for distraherende i forhold til melodien. Det var ett problem før.

Jeg legger ikke sangen ut før den er fullstendig ferdig.

Min musikk

Så nå har bestevennen min og jeg startet Mørch men på grunn av skolen har vi ikke så mye tid til å lage ny musikk. Men jeg har lagd en del elektronisk musikk fordi jeg hadde tid til det i sommer. Her er et par sanger.

 Vi er et band igjen

På fredag møtte jeg min bestevenn Daniel. Vi har ikke vært på talefot i nesten et halvt år, før nå nylig. Mye av problemene begynte da vi startet et band eller mer korrekt "elektronisk duo" for litt over ett år siden. Det var ikke direkte bandet som oppløste vennskapet vårt, men det har vært en av årsakene til at vi ble mer fiendtlige med hverandre. Vi valgte og forsette det likevel, men vi starter med blanke ark. Vi har byttet navn til Mørch, og vårt ideal har forandret seg. Så prøver vi igjen. Vi jobbet litt med musikk på fredagen.

  • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.