hits

7 plastfrie "zero waste" alternativer

Dette er en video jeg lagde i sommer/høst.
 


Den gangen vi lagde en musikkvideo

Dette blir en slags throwback. Både bestevennen min og jeg hadde musikk som hobby. En gang i 2011 spurte han om jeg ville synge med i en av sangene hans. Dette førte til at vi senere opprettet en duo tidlig i 2012. Vi hadde ingen klare ideer om hva vår duo skulle gå ut på med tanke på sjanger, stil, tematikk og innhold. Blant annet endte vi opp med å skifte navn tre ganger i løpet av ett år. Etter hvert ble det tydelig at vi hadde ganske forskjellige ideer og dette førte til en bulk på vennskapet så musikken la vi litt til side. Hvis man skulle dele musikk inn i komedie eller tragedie slik man gjør med teaterstykker så passet vi egentlig inn under tragedie. Vår tematikk var dyster. Dette ble vi etter hvert mer oppmerksomme på og det gjorde at vi klarte å hente oss litt inn igjen i 2013, men på grunn av utdanning og flytting stoppet det opp der.
 
Vi valgte å spille inn en musikk video til den eneste glade up-beat sangen vi lagde. Musikken vi lagde var riktig nok søppel og det er nesten for pinlig å legge det ut med vokaler. Jeg synes likevel musikkvideoen er et godt minne. Vi hadde det gøy da vi spilte den inn og til å være spontan og improvisert er den ikke verst. En dag fant vi liksom bare ut at vi ville lage musikkvideo. Vi måtte desperat lete etter klær som liknet slik at vi kunne fremstille oss som en duo, og så gikk vi bare ut i skogen.
 
Det her er kun en instrumental versjon som er litt annerledes i introen, men det får bare være. Jeg fant ikke den originale instrumentalen. Dessverre har denne versjonen mye dårligere oppløsning fordi det ville tatt meg flere timer å laste opp i full kvalitet. Dette er fra Juni 2012.


Supermodels

Halloween, just sayin'.
 


Ett år tilbake

1 år kan forandre mye. Starten er nå og slutten er i fjor.

 Farvel sommer

Noen ganger liker jeg å filme ting jeg synes er fint, men fordi det er ganske konseptløst setter jeg det sammen til en slags bilde film. Hvis det gir mening...   • Jeg blogger mest for min egen del. Dette er en offentlig dagbok fremfor blogg, men en gang iblant legger jeg ut diverse innlegg som noen kanskje har nytte av. For eksempel miljø og bærekraft, økologisk kosmetikk eller webdesign. Dette finner du også i kategoriene mine.